- 9 Temmuz 2011
- 118
- 56
- 323
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
Canım geçmiş olsun ya bebisler iyi ya çok şükür açılma da yok ama dikkat et kendine. Bende şimdi Dr dan geldim yine idrar yolu enfeksiyonu cikti ama şükürler olsun bebisler iyi servikal uzunluk normalmis Allah yardımcımız olsuncanim o sertlikleri bende onemsememistim. 18. Haftamda tetenoz ignesinden sonra basladi hic takilmadim. Usutuyorim karnim sisiyor filan dedim. Sonra 20 de tekrar oldu 2 3 gun o saman dr.a soyledim korktu hemen gel dedi. O zaman ogrendim ki kasilmaymis o sertlikler. Magnezyum verdi. Epeydir yoktu. Dun biraz ayakta kaldim yine basladi bu sefer biraz fazla sik sik olmaya basladi. Simdi yatiyorum artik. Aksama gore az. Cok sukur acilma filan yok.
Ihmal etme kontrole gittiginde soyle istersen. Ama su da var. Bebeklerin hareketleriyle de alakali sertlik oluyor basta onlari anlamiyordum. Ondan da olabilir kotuye yorma. Ben artik bebekhareketi mi normal sertlik mi malesef ayirt etmeye basladim
Ayni seyleri yasamisiz ama genelde olduguna gore normal demekki. Evet bolgesel sertlik bebegin hareketleri tum karin olunca kasilmaymis.bende de 2-3 haftadır var, bende karnımda gaz var herhalde üşüttüm yada gezelidiğim için falan diyodum.bazen hareket ederlerken sertleşiyor bir yerlerini dayıyorlar herhalde ama bazende hareket hissetmezken karnım komple sert oluyor.o batmalarıda ayırt edemiyorum rahim ağzımı makat mı belli olmuyor.en iyisi doktora sorayım sağol.
bu arada biz doktorumuza devam edemeyeceğiz doğum ücreti bizi aşıyor.İstanbul avcılarda oturuyorum kime gitsem bilemiyorum?bi ENDER AYDINHAN var ama muayenehanesinde takip yapıyo doğumu Avcılar hospitalde yaptırıyo.acaba diyorum takiplerde hastanede mi olmalı?hastaneden memnun olmayan çok var ama ENDER beyden herkes memnun.
bir de medicana avcılarda doç.dr.yavuz bey var.herkes memnun ama hastane olarak basık ve ben medicanaya para vermek istemiyorum.diğer şubesine yeterince boş yere yolunduğum için.
Biz neye en çok önem vermeliyiz?????doktorun iyi olmasına mı? yenidoğan yoğunbakımın olup sorumlu doktorun iyi olmasına mı?hastane nin hizmet ve tahlillerdeki başarısına mı?
Kafam allak bullak oldu yaaa doktorumu çok seviyodum ve güveniyordum.ama beni çok aşıyo
tesekkur ederim canim. Enfeksiyon da beter bisey sen de dikkat et bol su icmeye calis sende. Simdi progestani artirdi progestan akin5i yapiyor akinti enfeksiyon yapiyor filan boyle kisir dongu halindeyim. Allah sonumuzu hayir etsinCanım geçmiş olsun ya bebisler iyi ya çok şükür açılma da yok ama dikkat et kendine. Bende şimdi Dr dan geldim yine idrar yolu enfeksiyonu cikti ama şükürler olsun bebisler iyi servikal uzunluk normalmis Allah yardımcımız olsun
ben de 150 tl lik biseyler aldim.tulum yelek patik filan.wc si oldugu icin de gozume girdiler ayrica:))Canim evet simdiye kadar aldiklarimin cogu civildendi. Pazar gunu gittim tekrar ben de. Bir suru sey aldim 220 lira tuttu. Tuvalet olayini ben de yasadim. Esim takildi bize ne cok sey almissiniz diye. Arkadasla gitmistik o da tuvalet molalarimiz olmasaydi daha alacaktik diye epey dalga gectiler. tuvaleti var diye epey bir mesafeden sultanbeylideki civile gidiyordum. Tum civillerde var mi? Adamlar cok guzel dusunmusler. Hamile icon bebek icin. Cocuklar icin oyun alano filan.
Ben oradan bir de cok makul fiyata salopet pantolon almistim kot.
Canim bundan sonra pek cikmayacagim. Bana biberonlari aldigin yerin linkini atar misin?
Odaniz simdiden hayirli olsun canim. Eminim cok guzel olacaktir. Besikleri de mi yaptiriyorsun. Onlar nasil olacak.
Cok gecmis olsun tekrar canim.kasilmalari senin tarifine gore anladi o zaman dr. Un.dogumu 36. Hafta mi dedi sana dr.undun baya belirgin kasilmalarim oldu. Agrilarim oldu. igne batiyormus gibi ve bicak saplaniyormus gibi. Dr.uma mesaj attim hemen nst ye gir dedi. Acile gittik. Rahim boyunda ya da nst de bisey cikmadi Elhamdulillah ama kasilmalar iste.
artik hafta hesabi yapiyorum. 12 haftadan geriye saymaya basladim. Hayirlisiyla saglikla haftalarinda alalim bebeklerimizi kucagimiza
Tesekkur ederim canimhepsini güle güle kullan inşallah.28.haftaya kadar bizim herşeyi almamız işleri halletmemiz lazım ben aldıklarımı yıkayıp ütüleip bohçalayacam toz olmasın diye.günü gelince biri çıkarıp dolaba yerleştiriverir .yokda sonrasında çok zor olur bence.
Cok gecmis olsun tekrar canim.kasilmalari senin tarifine gore anladi o zaman dr. Un.dogumu 36. Hafta mi dedi sana dr.un
ne guzel saglikla hayirli mutlu gunlerde kullanmayi nasib Rabbim. Boyle bisey ne kadara malolacak sakincasi yoksa yazabilir misinben de 150 tl lik biseyler aldim.tulum yelek patik filan.wc si oldugu icin de gozume girdiler ayrica:))
Biberonlari ataecza.com dan aldim.online mesajlara aninda cevap veriyolar.sen de siteye girip bi sorabilirsin.ikisi 50 tl kargo dahil.
oda icin de tesekkurler canim.hepsi mdf.dolap iki adet.altlar cekmeceli.besikler 70*130 alti sandikli sallanir karyola.bir de bes cekmeceli camasirlik var iki de raf:)) bakalim nasil olacaklar.boyalari filan ozel kanserojen madde icermez.saglikli gunlerde kullanmak nasip olur ins.onemli olan bu.
Hastaneye saglik ocagina filan cikicaz mecbur.kontrol ve asilar icin.bi de rahatsizliklari olursa daha sIk cikariz.saglamca bisey lazim.termoslu goz kisa sureli mama tasirken filan kullanilir.ilerde baska sicak mamalar da tasinir vs.ben ilk 3 ay dışarı çıkamam diye hiç düşünmedim detay ama sırt çantası kullanışlı geliyor.termoslu göz ne ye yarar bilemiyorum sonuçta biz ya mini termosa su koyarız yada bi eve gidiyosak orda cezvede falan hazırlarız herhalde daha detayını bilemedim
Bi bakarim sagol canimfazla pahali da almicam .orta karar saglam olsum yeterhttp://www.hepsiburada.com/liste/st...ailesty7053&categoryId=301143&SKU=AILESTY7015 Ben bu çantadan aldım canım butikbebeden, hatta orada biraz daha uygundu fiyatı, 50 küsür tl civarında. Ben çok sevdim, malzeme kalitesi de güzel, termo gözü de var. Tavsiye ederim. Bir de evde spor sırt çantası var bazen de onu kullanıyorum, o da kullanışlı oluyor.
Gecmis olsin canim.enf.icin ilac veriyomu dr.?Canım geçmiş olsun ya bebisler iyi ya çok şükür açılma da yok ama dikkat et kendine. Bende şimdi Dr dan geldim yine idrar yolu enfeksiyonu cikti ama şükürler olsun bebisler iyi servikal uzunluk normalmis Allah yardımcımız olsun
burda da medical park fatih şubesinde yenidoğan sorumlusu fatih bey çok iyiymiş ana bana uzak ve orasıda pahalı bi hastane.bir de diyolarki doğum yaptığında oradaki yenidoğan yoğunbakım dolu olabilir ve başka yere sevk edilebilir bu yüzden çok detayını düşünme sadece olsun önemli olan doktorun diyolar.ne düşüneceğimi şaşırdım vallahi.inşallah bir sorun yaşamazsın sonuna kadar iyi gider.Ayni seyleri yasamisiz ama genelde olduguna gore normal demekki. Evet bolgesel sertlik bebegin hareketleri tum karin olunca kasilmaymis.
Ben anadolu yakasindayim karsiyi hic bilmiyorum ama karsida olsaydim medipolle mutlaka ama mutlaka bir gorusurdum. Ben iki tane hastane kestirdim gozume. Biri medical park orada yenidogan yogun bakim uzmani varmis. Sadece yenidogan yogun bakimi yeterli degil bir de cocuk dr.u disinda yenidogan yogun bakim uzmani sart bence. Allah korusun bir aksilik olursa buraya gidecegim. He Allahtan oradaki kadin dogum dr.u da iyi. Gidiyorum arada. Bir de temiz evime yakin fiyati makul bir hastane buldum. 36 yi gecersem bi aksilik olmazsa da oraya gidecegim. Orada da yogun bakim unitesi var ama normal cocuk dr.u var. Simdilik boyle dusundum bir aksilik olmaz ins. Bir digerinin 5.5 kati fiyati var. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasib etsin. Dualarinizi eksik etmeyin.
tesekkur ederim canim. Enfeksiyon da beter bisey sen de dikkat et bol su icmeye calis sende. Simdi progestani artirdi progestan akin5i yapiyor akinti enfeksiyon yapiyor filan boyle kisir dongu halindeyim. Allah sonumuzu hayir etsin
aa bak benim hic aklima gelmedi dolu olabilecegi kabul etmeyebilecekleri filan. Neyse hakikaten hayirlisi olsun diyip dua etmek lazim.burda da medical park fatih şubesinde yenidoğan sorumlusu fatih bey çok iyiymiş ana bana uzak ve orasıda pahalı bi hastane.bir de diyolarki doğum yaptığında oradaki yenidoğan yoğunbakım dolu olabilir ve başka yere sevk edilebilir bu yüzden çok detayını düşünme sadece olsun önemli olan doktorun diyolar.ne düşüneceğimi şaşırdım vallahi.inşallah bir sorun yaşamazsın sonuna kadar iyi gider.
Ben de korkuyorum erken dohumdan.ikiz gebelikte zaten miat 37. Haftaymis.genelde 34 35 36 da dogum cok sIk.ins.hayirlisiyla o haftalara ulasalim hep beraber.Ikiz oldugu icin 36. Haftayi bitirince aliriz hic birsey olmasa bile diyor. Risk almak istemiyor malum haftalar ilerledikce su olayi da problem oluyor ya.
Evet kasilmalari tarifimle anladi. Ama tabi yapacak bisey yok suan yine mecburi yatistayim. Ben kendimi hep 38 e endekslemistim ama boyle zamanlarda 36 yi bir gorsem hayirlisiyla bana yeter diyorum.
4000 civari olacak canim.o da biraz bize ozel indirimli oldu.ne guzel saglikla hayirli mutlu gunlerde kullanmayi nasib Rabbim. Boyle bisey ne kadara malolacak sakincasi yoksa yazabilir misin
toplamda 10 kilo aldım ben 51 dim 61 oldumBen de korkuyorum erken dohumdan.ikiz gebelikte zaten miat 37. Haftaymis.genelde 34 35 36 da dogum cok sIk.ins.hayirlisiyla o haftalara ulasalim hep beraber.
yalniz ben evde cok yoruyom kendimi.supurge paspas filan.bu sefer de cok agrim oluyor.yapmasam olmuyor.bugun de biraz is yapayim dedim ama agri basladi kasigimda.yatiyorum simdi.
bi kova su iki gundur koridorda bekliyor:))
Az az siliyorum .bakalim yarina biter heralde.
benim de yrn dr. Kontrolum var.
2.5 kilo almisim bu ay.tam gaz gidiyor kilolar.dr. yine fazla diyecek.
siz ler ne kadar kilo aldiniz bu ay
Bazen duruyor tabi oylece pis:))bazen de az az yapiyorum.bu hafta evdeyim.oglumun da daginikligi var tabi ilave.toplamda 10 kilo aldım ben 51 dim 61 oldum
boşver biraz pis dursun birileri gelince yada eşine süpürge tuttur sildir sen yapma ağrın oluyorsa
Idrar kültürü istedi canım 2 gün sonra o da sonuçlanınca antibiyotik verecek bundan önce hamileligim boyunca 3 kere antibiyotik tedavisi gördüm bununla 4 OlacakGecmis olsin canim.enf.icin ilac veriyomu dr.?
canim ben kovanin supurgenin yerini unuttum resmen. Ama o kadar cok istiyorum ki kendi isimi kendim yapabilmeyi baskasi esim temizlife gelen bayan neyaparsa kabulum durumundayim. Cok kotu bisey. Bazen yattigim yerden cam silesim filan geliyor. Cogu gitti azi kaldi ama o az olan ennonemli kisim. Hep sonuna kadar hareketli olmayi hayal etmistim. Insanlar tarlalarda doguruyorlarmis canim ne varmis hamileyim hasta degilim diyordum baslarda ama iste oyle degilmis. Hayirlisi artik. Is konusunda goz yumdugum seyleri simdi alisveris konusunda goz yumacam. Ablamlar ne alirsa kabulum artikBen de korkuyorum erken dohumdan.ikiz gebelikte zaten miat 37. Haftaymis.genelde 34 35 36 da dogum cok sIk.ins.hayirlisiyla o haftalara ulasalim hep beraber.
yalniz ben evde cok yoruyom kendimi.supurge paspas filan.bu sefer de cok agrim oluyor.yapmasam olmuyor.bugun de biraz is yapayim dedim ama agri basladi kasigimda.yatiyorum simdi.
bi kova su iki gundur koridorda bekliyor:))
Az az siliyorum .bakalim yarina biter heralde.
benim de yrn dr. Kontrolum var.
2.5 kilo almisim bu ay.tam gaz gidiyor kilolar.dr. yine fazla diyecek.
siz ler ne kadar kilo aldiniz bu ay
Şimdiden 1 hafta küvözde mi kalır dedi??? Nereden belli erken doğum olacağı veya erken doğum olsa bile solunum sıkıntısı olacağı nereden belli. İlla ki küvözde kalacaklar diye birşey yok, ben 35 hf da doğum yaptım ki 1 ay erken doğumdu Allahıma çok şükür solunum sıkıntıları olmadı küvöze de hiç girmediler. Benden önce odaya getirmişlerdi bile. Bu arada ben üniversite hastanesinde doğum yaptım, o bahsettiğiniz paraları ödemedim bir sorun da yaşamadım çok şükür. Herkese de hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.Bu arada ben de Acibadem e gidiyorum
ep.sezeryan 4000 tl olmus
cok artirmislar canim SIkildI.
sizlerin aldigi fiyatlar ne hastanelerinizden?
Genel anastezi 3500
Cok fazla. Iki gece ozel oda ve refakatci oda susleme serbet dahilmis.
benim icin tek kriter dr.un becerisi ve yenidogan yogun bakimi.ins.veedigimiz paranin karsiliginda bebeklerimize iyi bakarlar.
bir hafta kuvozde kalirlar dedi.dr.bu durumda ekstra oda masrsfi da eklenecek.yogun bakimda ise ucret yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?