- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
Nasıl yani? O zaman bebekler yürüyene kadar hiç dışarı çıkmadınız siz. Bizimkiler 7 aylıklar bebek arabası çok gerekli oluyor, kucakta taşımak mümkün değil. 2 aylıkken de kullandık biz hastaneye götürürken vs kullandık. Havalar biraz ısınsın arabalarıyla çıkarıp hava aldırıcam, ben de yürüyüş yapmış olurum o sayede. Yürümeye başladıktan sonra da belki binmek istemedikleri zamanlar olacaktır ama yorulup uykuları gelecek illa ki yine lazım araba. Yalnız ben ikiz arabası önermiyorum, tek tek ayrı alınmalı. Çünkü ikiz arabaları geniş olduğu için kullanımı zor ve ayrıca biraz büyüdüklerinde birbirlerini uyandırıp rahatsız ediyorlarmış.Canim kuzenimin ikizleri var.bebek arabasini pek kullanamadik biz dedi bana.o yuzden alma bizimki yeni sana verelim dedi.neden kullanamadiklarini disari ciktigimiz birgun anladim.bebekler ozellikle ayaklandiklarinda tekbasina cikamazsin cunku arabada durmuyorlar.indirince asagiya biri bir tarafa kosuyor digeri diger tarafa.iki kisi olacak ki peslerinden kossun cocuklarin.o caglarda ellerini de tutturmuyorlar yani cok zor tek basina cikmasi.ben baktim karikoca cocuklarin pesinde bir oraya bir buraya hem komik hem kabus gibi...
Canim alışveriş ysptigin siteleri yazabilirmisin:)Ben biraz daha alisverise devam ediyorum kizlar.
internetten uygun urunler buldum.buchen cantali set siparis verdim.bi de tek tek chicco urunlerden aldim.iki takim oldu yani.
meme koruyucu kremi pedi vs de aldim.
avent ikili biberon aldim.
unibaby islak mendil 12 li aldim.
ins. Duzgunce elime gecerler.
bi de lcw nin outletine bakin kizlar.bikac guzel ve uygun fiyatli urunu de ordan aldim.
Bugun minirome ve babymall dan siparis verdim.sorunsuz teslim edilirse tekrar tavsiye ederim.gorcez bakalim:))Canim alışveriş ysptigin siteleri yazabilirmisin:)
Minirome dan daha önce hiç alışveriş yapmamıştım, siz söyleyince baktım da sudocrem lerin fiyatları gerçekten oldukça uygun. Ben sudocremi sürekli ve severek kullanıyorum bebişlerime, eczane fiyatı 125 gr lık olanı 25 tl alıyorum. Siz memnun kalırsanız yazın burada ben de almayı düşünüyorum.minirome siparişlerim kargoya verilmiş.bugün gelir.eğer benim gibi dolaşamayıp böyle almak zorunda olanlar varsa bakın siteye derim.minirome kk daki reklam bantlarında görüp incelemiştim.
popolin sudocrem bepantol filan aldım.fiyatları uygun gördüğüm kadarıyla.
bi de babymall da bebetto indirimli hırka ve yelekler var.almayanlarınız varsa bi bakın.triko yelek 13.5 filan.hırkalar 15.9.ben 2 tane hırka sipariş verdim.bebetto ürünleri pahalı.az üründe yine de iyi indirim yapmışlar.
elime eksiksiz ulaştığını yazarım mutlaka.Minirome dan daha önce hiç alışveriş yapmamıştım, siz söyleyince baktım da sudocrem lerin fiyatları gerçekten oldukça uygun. Ben sudocremi sürekli ve severek kullanıyorum bebişlerime, eczane fiyatı 125 gr lık olanı 25 tl alıyorum. Siz memnun kalırsanız yazın burada ben de almayı düşünüyorum.
canim seninnbahsettigin urun 15 subatta indirime girecek. E bebegin 28 gunde %28 indirim kampanyasi var. Aklinda olsun. Ben hafta sonu gordum urunu eger bambu besik filan dusunuyorsan hic dusunme bambu besige gore cok mantikli. AmaBence uzunluk olarak yatamaz ama haftasonu bi arkadasa soyledim cocugunu goturup bakacak.kizi 2 yasinda. Ilk 1 sene icinde rahatca yatabilir.ekstra besige gerek yok sadece siltesi inceymis.minik bir pamuk yatak yaptirilacak olcusune gore.sadece yatarken kullanmak icin.ama anakucagi olarak kullanilacagi zaman gerek yok.kendi ortusu yeter.jokerde arada indirime giriyormus cok degil ama.250 ye falan dusuyo galiba.en guzel kismi cocuk anakucaginda otururken uyudu diyelim arkasindaki dugmeye basip yavasca aciyosun hop yatak oluyo.cocuk uyanmiyo.tek bi okumsuz yorum gormedim.hem coooookkkkk hafifmis.elinin altinda heryere tasi.ben en azindan ilk 6 ay bunlarda yatiracagim galiba.bambu besik alsam koymasi saklamasi yer kaplamasi hepsi dert.bir de ben mobilya istiyorum.hem mobilya hem besik icin yerim yok.dusundukce daha mantikli geliyo.arastirmalara devam
arkadan kaldirilabiliyor ama mama sandalyesi olarak masaya getiremezsin sadece oldugu yerde yedirirsin cocuguguzel bi urune benziyor.ama bebek hareketlendiginde tek basina icinde birakamazssin bence.
ben de elektronik sallnir besik vardi.ilk aylar hep onda uyuttum ben oglumu.ama donmeye basladi mi gozetimsiz birakmadim.
gerci bu urunde derinlik var.o acidan guzel.
mama sandalyesine nasil donuyor ama anlamadim.
canim ben cok baktim. Eger ikili baston dusunuyorsan ki burda bir arkadas anlatti bebekleri krese birakip kresten aliyormus hergun macleren diye bir marka soyledi bebekliginden itibaren kullaniliyormus. pierre cardenin mor renkli olanini diyorsun onu da birini dogumdan itibaren digerini ise 6 aydan sonra kullanabiliyorsun. Yani pek ikiz arabasi gibi degilde sanki aralarinda ay farki olan bebekler icin uygun gibi. Ikili uzun travel sistem arabalar cok hantal cok uzun bazi asansorlere eni okey ama boyu imkansiz sigmaz. Altli ustlu capraz vs. Takilanlar da cok pahali tum parcalariyla 6000 den basliyor.günaydın iyi pazarlar kızlar ve bebişler.biz dün ilk defa bi bebek mağazasına gittik.ebebek varya onun mağazasına.adamlara ikiz bebek arabası dedik.sadece bir tane model gösterdilerkraft nitro modeli.o model hakkında yorumlar güzeldi.görmüş olduk pratik bişey.baston tarzda ama doğumdan itibaren kullanılıyor.katlaması kolay, katlandığı zaman benim arabanın bagajına sığabilecek gibi geldi ölçmedik gerçi tahminen.ama ben sanırım daha alengirli birşeyler istiyorum.pierre cardinde falan çift taraflı kullanılan modeli çok beğendim.ama gidip inceleme şansımız yok birçok yerde standart bir iki model gelirmiş.özellikle istanbul ankara gibi büyükşehirde olanlardan bu konuda destek bekliyorum.satıcı çocukla konuştuk.tek tek alıp aparatı falan sordum.kullanamazsınız en olarak çok geniş oluyor dedi.benim ikizim olsa bu tarzda baston alırdım inanın en kullanışlısı bu dedi.ucuzundan alın bi ana kucağı zaten max.6 ay kullanacak onu.arabaya da o-36 ay arası kullanılan araç koltuklarından alırsınız dedi.iyice araştırın fiyatlar çok değişkenlik gösterir falan dedi.yani benim acayip güvenimi kazandı.sanırım bastonlardan alacağım.derken bi ikiz annesi gelmez mi?onlarda da benzer bi araba vardı.memnun musunuz diye sordum.kadın biz ayrı ayrı alacağiz dedi.kullanımı iyimiş ama 1.ikiz bebek arabasına herkes dönüp dönüp bakıyo çocuklar acayip nazar oluyor dedi ki gerçekten dünya güzeli iki kızı vardı kadının 2.arada tek başıma kullanırım diye düşünmüştüm ama öyle birşey mümkün değil evden tek başınıza çıkabileceğinizi hiç ama hiç düşünmeyin dedi.çocukların biri uyuyor diğerine hava aldırayım diyormuş hoppp koca arabayı taşı falan.ayy kafam acayip bulandı yani.aslında ben bebek arabası falan işini eşime kitlemeyi düşünüyorum ama o da çoookkkk gamsız gider alır geçer.hiç araştırmaz.
peg prego italyan markasi cok pahali. Pierre cardenin ki de dedigim gibi bir bolumu 6 aydan sonra kullaniliyor ikisini de gordum inceledim canim.Ben de kraft nitro alirim diyodum.yakinda inceledigim tek urun.burdaki magazalarda yok.ama kraft cok cabuk dar geliyomus bebeklere.36 ay kullanilmaz diyolar.pirrre cardin baby max peg prego onerilen markalar.ama yakindan incelemeden nasil alcaz.benim icin en onemlisi asansore sigmasi.
kisa mesafe yerlere tek basimiza gotururuz bence biraz buyuduklerinde.bi parka filan cikaiz yani..
baby max uc tekerlekli modeli
birak canim ya milleti. Rabbim verdiyse kolayligini da verir. Ayeti kerime var Rabbim Ben insana kaldiramayacagi yuku yuklemem buyuruyor. benim en buyuk istegim haftalarinda saglikla gelsinler ve bol bol emzirebileyim. Emzirebilirsem bazi seyler daha kolaylasacakmis gibi geliyor. Insanlar simdiden can sikiyor moral olacaklarina. Gecen annem yapti iki gun once de kayinvalidem. Yok tanidigin bebegi dogmus daemziremiuormus da o emziremiyorsa kimbilir biz ne yapacakmisiz da falan filan. Ya ortada fol yok yumurta yok emziremezsin sutun gelmez. Olabilir gelmeye de bilir ama niye moral bozuyorsunuz. Emziren nasil emziriyor. Bakanlar nasil bakiyor. Bu isin ucuzleri dorduzleri var. Evet ilk aylar duzen kurana kadar zor olacak ama eminim guzrl olacak. Benim ikisi de erkek napalim bu saatten sonra iade sansimiz yok. Bu tedavinin altina girdigimizde iadesiz taahhutsuz istedik biz bunlar Rabbim de verdi. Guzel olacak insaAllah takilma millete. Ben en basindan beri ikiz annesi olacagim icin kendimi ozel hissettim hep. Dusunsene herkesin karninda bir kalp var seninkinde iki tane daha var. Herkes sen ikicanlisin diyor ama sen uc canlisin. Cok buyuk bir mucize. Rabbim o mucizrlerimizi saglikla kucaklayip koklamayi da nasib etsin hepimizeherkese selamlar.nasılsınız?hazırlıklar nasıl gidiyor? :) ben erken başladım sanki sonra kendimi biraz frenliyeyim dedim:) şu an sadece netten bakıp fikir ediniyorum.ya kızlar benim endişelerim çok artmaya başladı.çevremden kaynaklanıyor biraz da.herkes iki çocuğa nasıl bakıcan,bir yere gitsen onları zaptetmek zor olur gibi şeyler söylüyorlar.ikisi de erkek olursa işin daha da zor diyorlar.benim de kafamda deli sorular oluşuyor doğal olarak:) bir de eşimin ailesinden de kendi ailemden de uzaktayım.çalışıyorum ve büyük ihtimal doğumdan sonra bir süre ücretsiz izin alıcam.ya benim gibi cevresinden etkilenen var mı?ya bilmiyorum etkilenmiyeyim dıyorum ama sonra kendi kendime herkes boyle dıyorsa gercekten cok zorlanıcam dıyorum.kendıme guvenemıyorum.kitaplar aldım bebek bakımı kıtapları okuyorum artık:)
Nasıl yani? O zaman bebekler yürüyene kadar hiç dışarı çıkmadınız siz. Bizimkiler 7 aylıklar bebek arabası çok gerekli oluyor, kucakta taşımak mümkün değil. 2 aylıkken de kullandık biz hastaneye götürürken vs kullandık. Havalar biraz ısınsın arabalarıyla çıkarıp hava aldırıcam, ben de yürüyüş yapmış olurum o sayede. Yürümeye başladıktan sonra da belki binmek istemedikleri zamanlar olacaktır ama yorulup uykuları gelecek illa ki yine lazım araba. Yalnız ben ikiz arabası önermiyorum, tek tek ayrı alınmalı. Çünkü ikiz arabaları geniş olduğu için kullanımı zor ve ayrıca biraz büyüdüklerinde birbirlerini uyandırıp rahatsız ediyorlarmış.
simdi ataeczadan siparis vermesini soylemistim esime biberonlari. Fiyatlara birbbaktim tanesi 40 lira olmus. Cok sasirsim. Fiyatlarimizi guncelledik dedilerr. Almadim e bebekte ve disarida 35 lira zaten. Sen iyi almissin fiyat baya makul olmus oldu.elime eksiksiz ulaştığını yazarım mutlaka.
sudocrem i daha önce kullanmadım.ama çok methini duydum.alayım hazır bulunsun dedim.bu fiyat çok hesaplı gerçekten de.
ben baya bir sipariş verdim çünkü.uygun fiyatlı olan küçük parçaları aldım.
bir de unibaby 12 li 41 liraydı.sanırım onun da fiyatı uygun.
bir de avent pp biberon ikili 29.90.bu fiyat ta çok iyi. 125 ml. natural.
camlar dışarda zor olucak.o sebeple yedek aldım bunları da.
ataeczadan dr.brownsları almıştım canım cam 125 ml.simdi ataeczadan siparis vermesini soylemistim esime biberonlari. Fiyatlara birbbaktim tanesi 40 lira olmus. Cok sasirsim. Fiyatlarimizi guncelledik dedilerr. Almadim e bebekte ve disarida 35 lira zaten. Sen iyi almissin fiyat baya makul olmus oldu.
baya uzun yazmışsın.Hanimlar aslinda aklimda bircok sey vardi sizinle paylasacagim ama cok unutkanim bircogunu unuttum aklima geldikce yazarim.
Soylr madde madde gideyim
STERILAZATOR. Hafta sinu baktim biraz avent ve weevel arasinda. Aventin iki modeli var fiyatlari cok pahali biri elektrikli digeri mikrodalgada kullaniliyor.
weevel ise elektrikli hem kurutuyor hem mama da isitabiliyorsunuz filan fiyat da daha makul. 160 gibi bir fiyato vardi e bebekte. Internette 120 den basliyor. Buna karar verdim gibi.
POMPA. Kafamda bir model belirleyip ya da hastane tipi kiralayip dogumdan hemen sonra gerektiginde almayi dusunuyorum. Bunda kararsizim fikirlerinizi bekliyorum boyle yapmam dogru mu yoksa mutlaka bulunmali mi.
ANAKUCAGI(OTO KOLTUGU). araba konusunda kararsizligimiz devam ettigi icin hastaneden cikarken bir yere gidip gelirken arabaya baglayabilecegimiz sekikde izofiks sistem bazali birer oto koltugu alalim diyoruz. Atiyorum komsuya gectim onla gececem onun icinde uyuyacak filan 7 8 aya kadar kullandi arkadasim bu sekilde hafif de sallanir olduklari ixin uykuya da iyi oluyor. Ama kararsiz oldugum konu e bebekte bir nuno marka bir de maxi cosi marka bazali sistem var. Esim israrla kemerle baglamayalim bazalarini arabaya takalim sabitleyelim uzerine anakucaklarini alir koyariz diyor. Nuno marka hem bazali hem ana kucagi hem iki tane 750 lira gibi bir fiyata geliyor. Ayin 28 8nde nuno nun indirimi var. Bu nunonun oto koltuklari da bir kac marka arabaya uyumluymus ayrica sonra iki ayri araba alirsak. Gelelim maxi cosiye bu urun carpisma testlerinden gecmis guvenilirlik sertifikasi olan bir urun. Bazasi oto koltugu ve ikisi 2000 lira gibi bir fiyata geliyor. Ben bu kadar vermek istemiyorum. Nunonun carpisma testlerinin sertifikasi yok bunun var. Sonucta 6 7 ay kullanilacak diyorum. Bir de 3. Şik hic baza almayalim kemerle baglayalim (ters bir sekilde baglaniyor bebek arkaya bakiyor yani) ama ortalama iyi bir markanin ana kucaklarini alalim dedigimde de bazasiz yine 700 800 lere geliyor chicco gibi filan.
Bu konuda da fikirlerinizi istiyorum. Esim birincisine sicak bakiyor ben kararsizim . SIZCE. her ne kadar esim beni kaale almiyorsun KK yi daha cok dinliyorsun diye sitem etse de fikirleriniz onemli.
BESIK. bastan beri baby tech marka besiklere bakmistim derin oldugu icin ama fuarda gordum ki cok fazla sallaniyor bebek Allah korusun ayaga kalkmaya baslayinca tamam icinden cikamaz ama parmakliklara tutunup sallasa devrilebilir hem sallanma hizi fazla hem hafif. Onun icin vazgectim.
Kraftin yeni bir oyun parki modeli cikmis 76×110 olculerinde. Digerleri 70 di en genis eniolanlar. Bunun eni 76. Beisklerde eninin genis olmasi benim icin onemli. Donerken etrafina degsin istemiyorum. Rahat donsun. Hapsesilmis hissi olmasin istiyorum.ilk etapta en genis olculu bu oldugu icin bundan bir tane alip bir iki ay ikisini bir besige yatirirp denemek istiyorum ona gore de park yatakla hata mi etmis oluruz mobilya mi aliriz gormus olurum. Ne dersiniz. Kraftin arastirip sorusturdum bez kalitesi konusunda sertifikalari var. Onun icin ona cok takilmiyorum kumasi naylon vs. Diye
HASTANE CIKISI. birer tane normal boyutlu standart yenidogan aldim. Birer tane de kucuk tam premature degil de hir boy kucuklari var. Onlardan almak istiyorum. Siz ne yaptiniz hastane cikisini
BAKIM KREMLERI MALZEMELERI
bu konuda hic mi hic bir fikrim yok bu konuda ne alayim. Ne ne icin kullaniliyor lutfen bana yardim edin. Yukarda bikac krem isminden bahsetmisiniz. Anne icin mi bebek icin mi vs. Bunlari biraz bana yazar misiniz. Bir tek bildigim bepanten krem var :))
cahilligime verin .
Gogus icin sadece ucu kucuk oldugu icin slikon gogus ucu aldim. Kelebek gibi olanlardan kenarindan memeye temasi olsun diye. Catlak ya da yara olduginda en dogal kullanilabilecek krem hangisi. hastanede ve sobrasinda kullanilabilecek emzirmeyle ilgili sezeryanla ilgili bebekle ilgili kullanilan bakim urunlerini yazar misiniz lutfen.
MAMA. bunu dusunmek dahi istemiyorum ama en kotu senaryoda dogala en yakin mama gdo suz organik herneyse hangi mamayi bulundurmaliyiz. Formula mamalar mi ne varmis. Bunlardan vermeyin diyorlar. Ozellikle tecrubeli anneler ya da etrafindan bilenler bu konuda da fikir istiyorum
simdilik aklima gelenler bunlar.
Cevabınızı bekliyorum... Sudocrem aldığınız iyi olmuş ben pişik kremi olarak en çok ondan memnun kaldım. Kokusu kıvamı sürümü çok güzel, ciltteki kızarıklıklara iyi geliyor. Ben sadece popolarına değil koltuk altlarına ve gıdı altlarına da kullanıyorum sudocremi çünkü oraları da kızarıyor. Kavanozda olması da çok iyi bence tüptekileri az kalınca sıkmak zor oluyor, içinde illa ki kalıyor atılıyor. Bazen sıkıyorsun çok fazla çıkıveriyor falan o yönden de kullanımı hoşuma gitti benim. Diğer aldıklarınızı da fiyat olarak uygun almışsınız, güle güle kullanın. Cam biberonlar hakkaten dışarıda zor olur, kırılma ihtimalleri var, ağır oluyorlar vs. Ben de avent natural pp biberon kullanıyorum memnunum.elime eksiksiz ulaştığını yazarım mutlaka.
sudocrem i daha önce kullanmadım.ama çok methini duydum.alayım hazır bulunsun dedim.bu fiyat çok hesaplı gerçekten de.
ben baya bir sipariş verdim çünkü.uygun fiyatlı olan küçük parçaları aldım.
bir de unibaby 12 li 41 liraydı.sanırım onun da fiyatı uygun.
bir de avent pp biberon ikili 29.90.bu fiyat ta çok iyi. 125 ml. natural.
camlar dışarda zor olucak.o sebeple yedek aldım bunları da.
o zaman sterilazatorden once pompa bulundurmak onemli benim de aklimdaki ameda.baya uzun yazmışsın.
bakalım atlamadan yazmaya çalışayım ben de:))
strerilizatör:hiç araştırmadım.aciliyeti olan bir ürün değil bence.çünkü emzirme düzenimizi oturtursak biberonla çok işimiz olmayacak.tencerede kaynatma usulü halledilir.halledemezsem de doğumdan sonra alırım bir ara.
pompa:avent elektrikli düşünüyordum.hatta e bebek te indirim vardı pazar günü.ama sonra vazgeçtim.
medela mini elektirikliyi de öneriyorlar ama gürültülüymüş.ameda ise çok pahalı.lashinosh ise pek güven telkin etmedi bana görünüş itibari ile.ancak henüz üzerinde detaylı düşünmüş değilim.
ana kucağı:senin en çok üzerinde durduğun ürün anladığım kadarıyla.benim eşim araştırıyor.ancak basit ve ucuz bir ürün alacağım.kullanım süreleri çok kısıtlı.bi süre sonra ise satacak yer arayacağız.temel güvenlik özellikleri olması kafi beninm için.dediğin fiyatlarda bir ürün almayı ise kesinlikle düşünmüyorum.baza olayını da hiç araştırmadım.
beşik:ben mobilya beşik kullandığım için daha önce yine tercihim bu yönde oldu.
kraftın beğendiğin modeli ve fiyatı nedir yazarmısın?ileride bir tane alacağım oyun parkı amaçlı kullanmak için.salona koyacağım ben.
hastane çıkışı:10 lu tkaım aldım birer adet.prematüre seti ise eğer bebekler erken doğarsa-Allah korusun tabi-ve düşük kilolu doğacakları kesinleşirse almayı düşünüyorum.prematüre boy ürün almadım henüz.ancak birer takım altlı üstlü zıbın tk var yedek.ölçtüm hastane çıkışı ile altları aynı boyda.birer tane daha yedek koyarız tabi.bir de 0 ay tulumlar var.onları da koyucam çantaya.
bakım setleri:bübchen set sipariş verdim ve yine chicco dan da bir set yaptım tek tek alıp.
bu ürünler parabensiz filan ürünler.
bepantol pişik kremi kesinlikle al hazır et,sudocremi de annelerin yorumlarından okudum o sebeple aldım hazır olsun.bir de popolini okumuştum.bulunsun diye onu da aldım:))aramayalım dar zamanda.
avent göğüs koruyucu aldın sanırım:))ben de aynısından aldım.
lashinoh merhem aldım.
bir de garmastanı öneriyorlar.ondan da alıcam.
doğal olarak ise saf zeytinyağı,susamyağı sürülebildiğini biliyorum.
yine ayva çekirdeğini ıslatıp o suyu sürenler varmış.
bu konuyu ayrıca bir değerlendirelim ve de not alalım.
çok büyük kabustur çatlayan meme başları.
insanın ömründen ömürler gidiyor kızlar öyle böyle değil.ben dr. agidip ilaç yazdırmıştım o dönem ve zor iyileşmişti ne yazık ki.
mama:ihtiyaç halinde alacağız.
aptamil,sma,golden coat gibi ürünler olsa da bir bebeğe yarayan mama diğerine yaramıyor.gaz yapıyor veya bebek hiç almayabiliyor o mamayı.yine o dönem gidişata göre hareket edilicek gibi.hangisinden memnun kalırsak ona devam ederiz.ama ben oğluma hep milupa kullanmıştım.
yaa artırmışlar demek ki.ben 25 e almıştım tanesini.ikisi kargo dahil 50 ye geldi.o zaman sterilazatorden once pompa bulundurmak onemli benim de aklimdaki ameda.
Biberonlari dr. Browns un bibreonlarini canin evet. Tekini 40 liraya cikarmislar esim baska bir siteden siparis verdim diye aradi simdi. Onu hallettik. Oto koltugunu ben de onemsemiyordum ama esim cok takildi teknik olarak kemerle baglayana kadar bazasi olsun istiyor israrla. Simdi o zaman benim yapacagim bakim kremlerini de ayarlayip cantalari yapmaya baslamak. 26 yi bitiriyoruz cok sukur 28 i gecince kiyafetleri de yikayip kaldirayim cantalari da hazirlayim bari
besik kraft arena diye geciyor.mavisi guzel gorunuyor. Kirmizi mavi siyah var.
evet sterilazatoru ikinci plana attim ot koltuklarini nasilsa birtanecik amcasi alacak diye sanirim biraz gaddar davraniyorum (itiraf)yaa artırmışlar demek ki.ben 25 e almıştım tanesini.ikisi kargo dahil 50 ye geldi.
benim yazdığım zaman almadınız:))internetten alınmaz filan yazdınız kaçırdınız bak.
öyle nazik satıcılar ki,biberonu kaçkat sarmışlar.deri gibi bir çantaya koymuşlar iki de hediye önlükle geldi.
o sebeple özellikle sizler de alın diye yazmıştım.
aman önemli değil.alınır gider bi şekilde.bazen denk gelir bazen gelmez.
ama aventleri de düşün bak pp de alacaksan:))
oto koltuklarını çok pahalıya bakıyosunuz.o ana kucakları 13.kg a kadar biliyosun.bebek oturmaya başladı mı oto koltuğu alacaksınız.senelerce kullanacağınız ürünler aslında ikinci alacaklarınız.
ben tanesi 100 civarı bişey alıp geçicem.işim bitince de veririm mutlaka birilerine.bi işe yaramyacak sonuçta.
çantaları ise hazır etmek şart kesinlikle.
ben eski kıyafetleri yıkadım.ama yeniler duruyo daha.
kendime alacağım lohusa tk filan da var daha alınacak.
sen aldın mı pijamalarını.
sterilizatöre de kafa yorma bence.sonuçta elzem değil.kaynatırsın biter.
olmadı sonradan bi spariş veririz gelir eve.boşver üzerinde durma.
ama pompayı bulundurmak şart.ben ilk oğlumda almamıştım.hastanede hastanenin makinesini kullanmıştım.sonradan avent manuel çanttayı aldım.bir seneden fazla da kellandım tepe tepe.
demek amca alacak ne guzel:))ben de neden bu kadar pahalisina bakiyo diye dusunuyodum.evet sterilazatoru ikinci plana attim ot koltuklarini nasilsa birtanecik amcasi alacak diye sanirim biraz gaddar davraniyorum (itiraf)
cok haklisin biberonlari wenin dediginde almadim. Premature uc aradim. Ona gore bulamazsam premature uc baska marka bakacaktim. Vermis yine 25 liradan siparis ama bakalim.
Pompa ameda lactaline di6e dusunuyorum. Sen yine manuel mi kullanacaksin. Ya benim hic gogus ucum filan yok. Onun icin biraz korkuyorum.
iki takim pijama aldim. Ikisi de onden dugmeli. Sezeryanda gecelik iyi olur ama ben basortuluyum gecelikler diz alti kisa oluyor kullanamam. Bir tanesi babanne isi gibi ama belinin on tarafi duz kemerli arkasi lastikli filan o kullanisli olacak. Suslu cok guzel lohusa takimlari var ama ben oyle dantelli fistolu kullanamiyorum yaw. Huyum kurusun hic sevemedim suslu satafatli seyleri baskasinda hosuma gidiyor ama kendime yakistiramiyorum.Digerini de english home da begendigim bir takim vardi ordan aldim ust kismi uzun tunik gibi popoyu kapatiyor. Gormussundur belki kus desenli mavi. Eve geldigimde babamlar kayinpedrr filan da olacagi icin malesef simdiden isin o kisimlarini da dusunerek hareket ediyorum. Bir de sabahlik var cantaya koyabilecegim. Bol bol ic camasiri dusunuyorum.
Canim ben de sezeryandan sonra heralde muayene icin gecelik iyi olur diye dusunmustum demekki farketmiyor iyi oldu. Pompa hastane tipine en uygun olan amedaymis ciftlisi 350 civarinda. Aventin teklisini kullananlar cok keskin bir sekilde ya cok iyi ya cok kotu diyor. Demekki gogus yapisina gore kimine iyi geliyor kimine gelmiyor. Esim de internet arastirmalarini sever ben onun kadar sabirli degilim o konuda. O da amedayi bulmus.demek amca alacak ne guzel:))ben de neden bu kadar pahalisina bakiyo diye dusunuyodum.
benim de tek taraf ice cokkun.senin ikisi de oyle sanirim
Koruyucu uc sart o zaman
zamanla biraz cikarlar ama emzirdikce.
english home a bakmadim.bi bakayim.ben ilk sezeryamde gecelik giymedim
pijama giydim.giydiysem de kisA sureli
pijama daha rahat.onden acilsin yeter
pompayi bilemedim iste napicam.elimdeki eskidi sonucta
.calisir mi bilmiyorum.bi de haliyle zor oluyor manuel.
ameda ciftlimi alcaksin.fiyat ne arastirdin
biberon ucu premature mi olmali bunu dusunmemistim.hangi markada var ki premature uc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?