IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

3-4 gündür hafif sarı akıntım var ama yanma kaşıntı falan yok.sizce normal midir?
Bendede vardi sut curugu gibi değilmi dr donaxyl diye bir fitil verdi onu kullaniyorum dikkat etmek lazim canim enfeksiyonda rahim agzini inceltebiliyormus

inşallah bize de vız gelir zaten çok korkmamak lazım korkunun ecele faydası yok panik yapmaktan iş yapamaz insan bir yerden sonra.
patikli altların içine de çorap giydirmek gerek o zaman.

inşallah bize de vız gelir zaten çok korkmamak lazım korkunun ecele faydası yok panik yapmaktan iş yapamaz insan bir yerden sonra.
patikli altların içine de çorap giydirmek gerek o zaman.
Tabiki ben erzrmdayim malum buranin yazi pek olmaz geceleri bebekler cok rahatsizlanirlardi ayakli kilotlu corap ayakl pantolon kadife tulum giydirip sarar biraz da kimyon cayi icirirdik sabaha kadar misil mışıl uyurlardi minikler

duruma göre hareket etcez artık.
yelekler şart tabi bu arada.
bende beşer tane filan yelek var:))
kapüşonlu da aldım.
yelek ve penye ince hırkalar ev içinde en çok kuıllandığım şeylerdi.
çünkü bebek büyüdükçe battaniyeye sarılı tutamazssın ama sırtına bir yelek takarsın olur biter:))

Bunlar da bebetto triko hirkalarimiz 9 ay.%100 pamuk urunler.babymall da bebetto urunlerde indirim var demistim ya 39.90 dan 15.90 a inmis.bence bakin kizlar.
size sıcağı sıcağına yetiştireyim dedim.:))

Eklentiler

• 20150211_131242.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 136
canim elinde senin icin ya da bebek icin ne kadar sampuan bakim kremi pisik kremi vs varsa onlarin icindekiler bolumunu bir atabilirmisin bana fotograf cekip. Ben de bir liste var. Bebek urunlerinde olmamasi gerekenler diye uzunca bisey buraya yazamadim. Sen atarsan ben bir karsilastirayim. Ozellikle bubchen in kini filan. Evde dalin varsi bir baktim listedekilerden bir iki tanesi cikti malesef

Digerlerini simdi cikaramam ama sebamed hediye geleni cektim senin icin:))

Eklentiler

• 20150211_134726.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 135
Tabiki ben erzrmdayim malum buranin yazi pek olmaz geceleri bebekler cok rahatsizlanirlardi ayakli kilotlu corap ayakl pantolon kadife tulum giydirip sarar biraz da kimyon cayi icirirdik sabaha kadar misil mışıl uyurlardi minikler
Oy kıyamam miniklere hiç. Benim doğum yaza gelecek ama gelecek kışa Aklımızda bulunsun ben ankaradayım Erzurum kadar olmasa da burası da pek Ilıman sayılmaz.

40 ı çıkana kadar uzun kol body ve patikli alt giydiler, yüzlerini yoldukları için de ellerine de eldiven taktık. Benim evim öğleden sonra çok güneş alıyor o yüzden yazları evin içi sıcaktan fırlıyor. Eee bir de bebekler küçük diye cam kapı çok fazla açamadık cereyan yapar hasta olurlar diye. O yüzden öğle saatlerinde uyanık oldukları zaman patikli altlarını çıkartıyordum öyle kısa kol body ile bir süre tutuyordum ki serinlesinler. Çünkü diğer türlü isilik oldular benimkiler sıcaktan. Dışarısı 40 derece, evin içi 30 dereceyken niye üşüsün bebişler dimi. Akşamları ve gece uyurken tabii ki uzunkol body ve patikli alt giydirdim ama onların da penyeleri yazlıktı ince penyeydi yani. Üstlerine de penye battaniye kullandım. Bebişleri de sıcaktan bunaltmamak lazım diye düşünüyorum.

Gaz yapan patikli altlar değil ki önemli olan ayağının üşümemesi. Ayakları üşüdüğü zaman gaz sancısı oluyor bebekte. Yazın sıcağında patikli altın üzerine bir de çorap çok fazla olur bence. Ha evet serin havalarda haklısınız sadece patikli altla ayakları üşüyebiliyor o zaman çorap da giydirmek gerekebilir. Aslında bir oda termometresi edinmek gerekli, bende dijital termometre var çok işime yarıyor bu konuda. Bazıları odanın nemini de gösteriyor o daha da iyi olabilir. Oda sıcaklığına göre ayarlarsınız giyimini, zamanla alışıyor insan. Bulunduğun ile göre mevsimsel farklar da var tabii, bunu da göz ardı etmemek lazım.

Son düzenleme:
Okudukca sayfalari ne cok merak ettigim sey cikti.deneyimli anneler cevaplarlarsa cok sevinirim.benim ilk cunku.su oto koltugu olayina bende takildim.kaliteli olsun diyorum pahali oluyor ucuzlari da icime sinmiyor.0-13 kilo arasi diyor.bu kilo ortalama 2.5 yas civari etmez mi?eger oyleyse cok da ucuz olmasa daha mi iyi olur.sonra emzirmede yara olmasi konusunda gogus uclari kullanilmaz mi yara olmaya basladi zaman.bir de benim gogus ucum cok iri sut gelince daha da buyurse bebegimin agzina sigar mi?son birsey de ben uzun kollu citcitli body cok aldim.iki kat ustuste giydiririm diye dusunmustum.haziran gibi dogum olsa mersinde yasiyorum.yazin cok sicak oluyor.iki kat alt ve ust cok kalin mi olur?

Canım çok olur çocuklar isilik olur. Doktorların dediği sizin giydiğinizden bir kat fazla olsun o kadar.

Canım çok olur çocuklar isilik olur. Doktorların dediği sizin giydiğinizden bir kat fazla olsun o kadar.
canim gogus sut doldugu zaman meme ucu irilesmez sadece gogus dolgunlasir.yara olmamasi.icin krem kullan lansinoh kullandim ben ama genede yara oluyo bebek emdikce alisiyo gogsun ancak oyle yara olmamaya basliyo.gogus ucuna takilan aparatlardan dene ama kocaman oluyo ucu benim bebegim alamadi onu.sakin bebegi okadar giydirme hasta olmasin derken havale gecirttirirsin.kisa kollu bile giyer.bebegin o sicaklarda.kendi.giydiginden bi.kat fazla giydirirsin

yanlis.yaziya alinti yapmisim.senin icin yazmistim canim

Benim sorum değildi o ama :)))

Arkadaslar butikbebeden uclu patikli alt aldim bugun geldi urunler ama ben yenidogan icin siparis vermistim gelenlerin etiketinde 68 yazio yenidogan olsa 50yazmasi gerekmez mi.yoksa orda yazan sey bedeni degil mi?

Tabiki ben erzrmdayim burada yaz pek olmazama cocuklarin hava sartlari ne olursa olsun sarilmasindan tarafim cunku yeni dogduklarinda hareket ettikce gazlaniyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…