IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Ç
Bu kizimin fortbebesi oglumunki yolda:)beşiktakimi hazirliklari başlamış:)bende fotodan gordum:)
çok güzel güle güle kullan canım kumaşı kaliteliye benziyor acaba nereden aldığını sorabilir miyim?

evet canim e bebegin sitesindeki yorumlari okudum. En fazla 7 8 ay diyor. Olcuyu kestirememistim fotograftan.

güzelmiş canım taşıma açısından evin içinde rahat olur. 18 kg a kadar diyor birden boy atmazlarsa belki 8-10 aya kadar kullanabilirsin. ama sanırım sallanma özelliği yok bunun ben sallanan beşik almayı düşünüyorum ev içinde.

guzel bi urune benziyor.ama bebek hareketlendiginde tek basina icinde birakamazssin bence.
ben de elektronik sallnir besik vardi.ilk aylar hep onda uyuttum ben oglumu.ama donmeye basladi mi gozetimsiz birakmadim.
gerci bu urunde derinlik var.o acidan guzel.
mama sandalyesine nasil donuyor ama anlamadim.

Bu kizimin fortbebesi oglumunki yolda:)beşiktakimi hazirliklari başlamış:)bende fotodan gordum:)
Annen aliyor sanirim hepsini.
iyi gunlerde kullanin canim.degisik bir malzeme gibi disi.
aslinda anakucagi yerine ben de portbebe mi alsam napsam.ana kucagi disunmedin sen sanirim.

Evet evet o yuzden ilk 6 diye dusundum.yaz geliyor yazliga falan gideriz.goturmesi tasimasi kolay.mama sandalyesi olmuyor.ana kucagi oluyor. melina1983 hem sallaniyor hem sabit durabiliyor.ama sallamasi otomatik degil.manuel.birde titresimi varmis.bebegi rahatlatmak icin

günaydın iyi pazarlar kızlar ve bebişler.biz dün ilk defa bi bebek mağazasına gittik.ebebek varya onun mağazasına.adamlara ikiz bebek arabası dedik.sadece bir tane model gösterdilerkraft nitro modeli.o model hakkında yorumlar güzeldi.görmüş olduk pratik bişey.baston tarzda ama doğumdan itibaren kullanılıyor.katlaması kolay, katlandığı zaman benim arabanın bagajına sığabilecek gibi geldi ölçmedik gerçi tahminen.ama ben sanırım daha alengirli birşeyler istiyorum.pierre cardinde falan çift taraflı kullanılan modeli çok beğendim.ama gidip inceleme şansımız yok birçok yerde standart bir iki model gelirmiş.özellikle istanbul ankara gibi büyükşehirde olanlardan bu konuda destek bekliyorum.satıcı çocukla konuştuk.tek tek alıp aparatı falan sordum.kullanamazsınız en olarak çok geniş oluyor dedi.benim ikizim olsa bu tarzda baston alırdım inanın en kullanışlısı bu dedi.ucuzundan alın bi ana kucağı zaten max.6 ay kullanacak onu.arabaya da o-36 ay arası kullanılan araç koltuklarından alırsınız dedi.iyice araştırın fiyatlar çok değişkenlik gösterir falan dedi.yani benim acayip güvenimi kazandı.sanırım bastonlardan alacağım.derken bi ikiz annesi gelmez mi?onlarda da benzer bi araba vardı.memnun musunuz diye sordum.kadın biz ayrı ayrı alacağiz dedi.kullanımı iyimiş ama 1.ikiz bebek arabasına herkes dönüp dönüp bakıyo çocuklar acayip nazar oluyor dediki gerçekten dünya güzeli iki kızı vardı kadının2.arada tek başıma kullanırım diye düşünmüştüm ama öyle birşey mümkün değil evden tek başınıza çıkabileceğinizi hiç ama hiç düşünmeyin dedi.çocukların biri uyuyor diğerine hava aldırayım diyormuş hoppp koca arabayı taşı falan.ayy kafam acayip bulandı yani.aslında ben bebek arabası falan işini eşime kitlemeyi düşünüyorum ama o da çoookkkk gamsız gider alır geçer.hiç araştırmaz.

Annen aliyor sanirim hepsini.
iyi gunlerde kullanin canim.degisik bir malzeme gibi disi.
aslinda anakucagi yerine ben de portbebe mi alsam napsam.ana kucagi disunmedin sen sanirim.
Yok onu burdan alicam canim istanbuldan anakucaginin gelmesi biraz problemlem olur diye aldirtmadim daha iyileri sizlerin olsun inşallahhh

Ben de kraft nitro alirim diyodum.yakinda inceledigim tek urun.burdaki magazalarda yok.ama kraft cok cabuk dar geliyomus bebeklere.36 ay kullanilmaz diyolar.pirrre cardin baby max peg prego onerilen markalar.ama yakindan incelemeden nasil alcaz.benim icin en onemlisi asansore sigmasi.
kisa mesafe yerlere tek basimiza gotururuz bence biraz buyuduklerinde.bi parka filan cikaiz yani..
baby max uc tekerlekli modeli

Canım ben de araştırdım da ikiz arabalarını satıcılar da Kullanıcılar da hiç tavsiye etmiyor. Hem çok geniş hem kapanınca insan boyuna geliyor neredeyse. Bir de daha kalitesiz gibiler. Ben yoğun araştırmalar sonucu tek tek almaya karar verdim. Birleştirme aparatı alacağım ama genelde tek Başıma çıkmam ve ayrı ayrı süreriz diye düşünüyorum. Babymall a falan baktık sürekli kampanyalar oluyor bazı ürünlerde. Bir de analucağı olan ya da Ayrılan ya da ek parçası olan ürünler de var. En azından internet sitesinden girip inceleyebilirsin.

Kızlar ben de şu ana kucağı gibi ya da salıncak gibi ufak beşiklerin elektrikli sallananlarına baktım da bugün acaba çocuk fazla mı manyetik alana maruz kalır. Ben çok öyle düşünmüyorum ama çevremde herkes başımı yedi çocuk radyasyon alır manyetik alır zırt pırt diye. Sanki uzayda yaşayacak bu Çağda zaten bütün elektrikli aletlerin ortasındayız yani... Neyse siz ne düşünüyorsunuz ya da bu elektrikli Beşik yahut salıncaklarla ilgili bir şey duydunuz mu?

Ya çok fazla pimpirikli olmaya gerek yok diye düşünüyorum, dediğiniz gibi teknoloji çağındayız ve her tarafımıza TV internet cep telefonları ve bilgisayarlar var ve bunlar herkesin evinde var artık. Bu aletler elektromanyetik radyasyon yayıyor elbette ama insan sağlığına zarar verecek boyutta değil, öyle olsaydı hepimiz kanser olurduk. Bir de bu radyasyon aslında o röntgen cihazlarında olan zararlı radyasyondan da farklı. Çocukları bu ortamdan uzak tutmak imkansız gibi, en azından ben başaramıyorum. Tek yapabildiğim yanlarında cep tel ile konuşmamaya çalışıyorum ve geceleri cep telimi kapatıyorum. Elektrikli sallanan beşikler zararlı mıdır bilmem ama bebeği sürekli sallamak zararlı olabilir diye düşünüyorum. Ben beşiklerini sallanan almadım, alıştırmadım hiç. Ana kucakları elle sallanıyor bazen arada gerektiğinde onunla salladım veya ayakta salladım. O da gerektiğinde, her zaman değil. Şimdi benimkiler 7 aylık oldular ve uykuları geldiğinde sallamadan uyuyorlar. Bence sallamaya hiç alıştırmayın.

herkese selamlar.nasılsınız?hazırlıklar nasıl gidiyor? :) ben erken başladım sanki sonra kendimi biraz frenliyeyim dedim:) şu an sadece netten bakıp fikir ediniyorum.ya kızlar benim endişelerim çok artmaya başladı.çevremden kaynaklanıyor biraz da.herkes iki çocuğa nasıl bakıcan,bir yere gitsen onları zaptetmek zor olur gibi şeyler söylüyorlar.ikisi de erkek olursa işin daha da zor diyorlar.benim de kafamda deli sorular oluşuyor doğal olarak:) bir de eşimin ailesinden de kendi ailemden de uzaktayım.çalışıyorum ve büyük ihtimal doğumdan sonra bir süre ücretsiz izin alıcam.ya benim gibi cevresinden etkilenen var mı?ya bilmiyorum etkilenmiyeyim dıyorum ama sonra kendi kendime herkes boyle dıyorsa gercekten cok zorlanıcam dıyorum.kendıme guvenemıyorum.kitaplar aldım bebek bakımı kıtapları okuyorum artık:)

Anladım ben de öyle düşünüyorum fazla pimpirikli olmamak gerek. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Canım ben de ikiz bekliyorum ve ikisi de oğlan. Aynı şekilde bana da çok diyen oldu ne yapacaksın ne edeceksin diyen. Onları dinlersem sürekli oturup ağlamam lazım. Her şeye bir şey diyorlar. Ben de en sonunda bu çocukların annesi benim ben ne dersem o olur dedim. Kötü bir yorum yapacak olurlarsa tepki gösteriyorum ya da konuyu değiştiriyorum ya da ortamdan uzaklaşıyorum. Sonuçta stres üzüntü de bebeklere yansıyor. Geçenlerde bu forumlarda da okumuştum tek büyüten ikiz anneleri çok. Planlı sistemli olduğun sürece her şeyi de yetiştirirsin. Allah sağlık sıkıntısı vermesin. Aileler yakın olunca daha iyi olmuyor emin ol daha çok sıkıntı oluyor. Bir bakıma uzak olmaları daha iyi. Benim annem yakın ama hiç öyle elle tutulur bir yardımı olmadı. Kayınvalidem desen ben istemem zaten insanı çıldırtıyor psikolojini bozuyor. Bana kimse dokunmasın kendi kendime daha iyiyim düşüncesindeyim. En kötü maddi durumunuz el verirse bir süreliğine bir yardımcı ayarlarsın. O olur yani. Kötü Düşünme iyi şeyler düşün kitaplar oku kendine bir sistem oturt. Zaten çocuklar geldiğinde onlar kendi sistemlerini oturtacaklar...

Canim kuzenimin ikizleri var.bebek arabasini pek kullanamadik biz dedi bana.o yuzden alma bizimki yeni sana verelim dedi.neden kullanamadiklarini disari ciktigimiz birgun anladim.bebekler ozellikle ayaklandiklarinda tekbasina cikamazsin cunku arabada durmuyorlar.indirince asagiya biri bir tarafa kosuyor digeri diger tarafa.iki kisi olacak ki peslerinden kossun cocuklarin.o caglarda ellerini de tutturmuyorlar yani cok zor tek basina cikmasi.ben baktim karikoca cocuklarin pesinde bir oraya bir buraya hem komik hem kabus gibi...

Bence bizler her duruma uyum sagliyan varliklariz.int.te okudum ikiz bebeklerini tek basina buyuten anneleri.bir sekilde herkes bir yontem bulmus basediyor.ilk baslar alisirken biraz zor olur ama sonrasinda otomatige doner bence hersey.bazi anlar esimiz de destek olur.saglikli dogsunlar da doga bizi bizim bile sasiracagimiz kadar guclu , becerikli, eli cabuk annelerden yapar inaniyorum ben.

Mecbur bir tane edinmemiz ama.
hic almasak olmaz ki.
ancsk ikiz arabalari konfor acisindan pek uygun degil gercekten.
iki bebegi zaptetmek ise hep cok zor olacak arabayla da baska turlu de.
hepimizi bol senlikli gunler bekliyor kizlar:))

Ben biraz daha alisverise devam ediyorum kizlar.
internetten uygun urunler buldum.buchen cantali set siparis verdim.bi de tek tek chicco urunlerden aldim.iki takim oldu yani.
meme koruyucu kremi pedi vs de aldim.
avent ikili biberon aldim.
unibaby islak mendil 12 li aldim.
ins. Duzgunce elime gecerler.
bi de lcw nin outletine bakin kizlar.bikac guzel ve uygun fiyatli urunu de ordan aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…