- 23 Kasım 2013
- 540
- 157
- 63
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
anladım canım sağol.Kredi kartimin uzerinden sanal kart aciyorum.oraya harcayacagim kadar limit aktarip sanal kartla harcama yapiyorum.
kredi kartin internet bankaciligina acik ise deneyebilir veya inceleyebilirsin.
kapida odemeyi cok onceden denemistim.
simdiye kadar da tum aldiklarim sorunsuz ve birebir geldi.ama aldiginiz siteyi iyi inceleyin
hakkundaki sikayetlere bakin.
gittigidiyorda da oyle.profilinde sikayet olan saticidan almayin.yorumlari okuyun.bunun faydasi var.
mantıklı canım hemen gelişip giyemeyebilirler tabi.Sagol canim.
ben 3-6 6-9 da aliyorum az az.cunku bebeklerin gelisimine gore aylarindan erken de giydirebilicez bazilarinim.
mesela 0 -3 ay yazan tulumu 3 ay sonuna kadar giydiremeyebiliriz buyuk ihtimal.bebegin gelisimi dogrultusunda uyan ne ise onu giydiricez.burada etikkette yazan bedenlere bagli kalinamaz.
bizlerin bebekleri kucuk dogacak tabi bu sebeple beden atlamalari yavas ta olsa ozellikle alt pantolonlarin hizla kuculdugunu gorceksiniz.
bu sebeple 0'3 ay aldiklarinizi cok abartmayin sayica.
ben dun birer tk daha 3-6 ay pijama tk aldim mesela:))esofman gibiler hem.
yelekleri de hirkalari da biraz buyuk gelse de giydirebiliriz.o sebeple buyuk aldim
yani her aydan kiyafet oldu elimde.
Body ve tek altlar eksik ben de su anda.
bu 50-tl çok pahalı bir şeye gerek yok ilk 3 ay taşımada kulpu falan kırılmazsa sorun çıkmaz.sonra arabada yada evde birşey olmaz zaten.Ben de boyle yatay alicam.
ne kadar fark ediyo modelden modele.
Bakalim sira ona geldi artik.biraz arastiralim
değişik bişey kaşığada benzemiyomuş bu medikallerde satılıyor herhalde sen alınca nerden aldığını paylaşırsan bizde ordan bakarız.http://www.medicalrehberi.com/resimler/urun/kalimed-medikal_1339085330.jpg burada fotoğrafı var bize hamilelik eğitimlerinde hep bunlardan önerdi yenidoğandaki hemşireler ve doktorlar. hem damla damla veriyor hem biberona alıştırmıyorsun. en kötü bu olmasa bile şırınga ile verin dediler ama bununla vermek şırıngadan daha kolay.
önlem için bile alıyolar demek acıbadem çok iyi bir hastane.sen eskişehirdemiydin?ben acıbademlerin ssk anlaşması yok sanıyodum.doğum 10-12 binmiş burda öyle dediler.bebekler dogunca hemen eve gidecegini zannetme derken oyle bir hafta lafi gecti.yoksa simdiden bilinmez tabi.ama tedbiren tum cogul gebelik dogumlarini kuvoze alirlarmis.Acibadem e gidiyorum bu arada.ssk anlasmasi var tabi ki
motherlove da 50 cm lik tek altlar var canım.Kızlar ben çeşitli aylara ait bodyler takımlar vs aldım birçok şey tamam gibi ama yenidoğan için tek alt bulamıyorum hiç. Bulduğunuz gördüğünüz yer var mi?
Bebek ürünleri satan mağazalarda var bak bu link attığım yerde de var babymall e bebekte de var çok bulunmayan bir şey değil yani canım.değişik bişey kaşığada benzemiyomuş bu medikallerde satılıyor herhalde sen alınca nerden aldığını paylaşırsan bizde ordan bakarız.
Onu internetten söylemem lazım herhalde değil mi markayla aratıpmotherlove da 50 cm lik tek altlar var canım.
lcwakiki nin internet satisinda 0 - 1 aylar var. Biari kadife bazilari penye bakarak almani tavsiye ederim alirsanKızlar ben çeşitli aylara ait bodyler takımlar vs aldım birçok şey tamam gibi ama yenidoğan için tek alt bulamıyorum hiç. Bulduğunuz gördüğünüz yer var mi?
Yook bence unisex erkekte kizda giyebilir hayirli mutlu huzurlu gunlerde kullansin bıdıklarin inşallahEki Görüntüle 1416457 Hanimlar gunaydin
biz dun bu hastane cikislarini aldik organik diye. Desen alternatifi yoktu. Krem uzerine kahverengi dikisli. Biraz da rahatsizdim desenlerine bakamadim. Eve gelince kararsiz kaldim. Sanki kiz gibi geldi etikette standart yaziyor. Sizce kiz icin mi erkek icin mi?
bence her kisi için kullanılır gibi iyi günlerde kullanınEki Görüntüle 1416457 Hanimlar gunaydin
biz dun bu hastane cikislarini aldik organik diye. Desen alternatifi yoktu. Krem uzerine kahverengi dikisli. Biraz da rahatsizdim desenlerine bakamadim. Eve gelince kararsiz kaldim. Sanki kiz gibi geldi etikette standart yaziyor. Sizce kiz icin mi erkek icin mi?
Yook bence unisex erkekte kizda giyebilir hayirli mutlu huzurlu gunlerde kullansin bıdıklarin inşallah
tesekkur ederim ya biraz rahatladim. Benim icin de faketmez ama hastanedebence her kisi için kullanılır gibi iyi günlerde kullanın
cok guzeller babaanne zevkliymis valla. Bizim babaanne de almis biseylar ama cok tarzim degil. Hevesle gonderdi resimleri kirmadim hepsi birbirinden guzel dedim
amin inşallah canım bunları birlikte beğenmiştik biraz da benim zevkim yani :)cok guzeller babaanne zevkliymis valla. Bizim babaanne de almis biseylar ama cok tarzim degil. Hevesle gonderdi resimleri kirmadim hepsi birbirinden guzel dedim
guzel mutlu saglikli gunlerde giyebilmeyi kullanabilmeyi nasib etsin Rabbim.
amin inşallah canım bunları birlikte beğenmiştik biraz da benim zevkim yani :)
Anlasildi durum iyi yapmissin.
Ilk takimdaki ayicik resimleri de cok guzel tam ikizlere gore cekirdek aile. Papyonlular da cok guzel.
icinde hayal ettikce heyecanlaniyorum ben. Bu gece ruyamda dogumdan sonrasini gordum hevesle uyandim sanki gercekmis de uyaninca bebeklerimi gorecekmisim gibi ama boyle bir tuhaf oldum uyaninca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?