IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

anladım canım sağol.

mantıklı canım hemen gelişip giyemeyebilirler tabi.

Ben de boyle yatay alicam.
ne kadar fark ediyo modelden modele.
Bakalim sira ona geldi artik.biraz arastiralim
bu 50-tl çok pahalı bir şeye gerek yok ilk 3 ay taşımada kulpu falan kırılmazsa sorun çıkmaz.sonra arabada yada evde birşey olmaz zaten.

değişik bişey kaşığada benzemiyomuş bu medikallerde satılıyor herhalde sen alınca nerden aldığını paylaşırsan bizde ordan bakarız.

bebekler dogunca hemen eve gidecegini zannetme derken oyle bir hafta lafi gecti.yoksa simdiden bilinmez tabi.ama tedbiren tum cogul gebelik dogumlarini kuvoze alirlarmis.Acibadem e gidiyorum bu arada.ssk anlasmasi var tabi ki
önlem için bile alıyolar demek acıbadem çok iyi bir hastane.sen eskişehirdemiydin?ben acıbademlerin ssk anlaşması yok sanıyodum.doğum 10-12 binmiş burda öyle dediler.

değişik bişey kaşığada benzemiyomuş bu medikallerde satılıyor herhalde sen alınca nerden aldığını paylaşırsan bizde ordan bakarız.
Bebek ürünleri satan mağazalarda var bak bu link attığım yerde de var babymall e bebekte de var çok bulunmayan bir şey değil yani canım.

Kızlar ben çeşitli aylara ait bodyler takımlar vs aldım birçok şey tamam gibi ama yenidoğan için tek alt bulamıyorum hiç. Bulduğunuz gördüğünüz yer var mi?
lcwakiki nin internet satisinda 0 - 1 aylar var. Biari kadife bazilari penye bakarak almani tavsiye ederim alirsan
bu arada yazdogin saatler genelde gece ya da sabaha karsi aliyor sen de mi uyuyamiyorsun

herkese günaydın.bebek arabasıyla ilgili yazdıklarınızı okudum ama benim kafamda hala bir fikif oluşmadı.sadece iki tane ayrı alacağım kesin.şimdi travel sistem bebek arabalarının ana kucakları oldukça derin ve bunlar çok uzun süre kullanılamıyormuş.zaten il 6 ay çok fazla bir yere çıkabileceğimizi sanmıyorum.o yüzden travel sistem almak şart değil gibi.
normal bebek arabalarının sırtı tam yatan modelleri acaba ilk aylarda nasıl kullanılıyor?yani bebek içinde boşlukta kalmıyor mu?çift yönlü anakucaksız bebek arabası alıp,anakucağını arabaya bağlanabilen tarzda,çok derin olmayanlardan alıp onu hem evde hem arabada kullanmak mantıklı olur mu sizce?yani tam yatabilen anakucaksız bebek arabaları ilk zamanlar iş görür mü?çünkü ayrıca alacağımız ana kucağı ona uymayacak...biraz karışık yazdım çünkü kafam karıştı:) kusura bakmayın.

Hanimlar gunaydin
biz dun bu hastane cikislarini aldik organik diye. Desen alternatifi yoktu. Krem uzerine kahverengi dikisli. Biraz da rahatsizdim desenlerine bakamadim. Eve gelince kararsiz kaldim. Sanki kiz gibi geldi etikette standart yaziyor. Sizce kiz icin mi erkek icin mi?

Yook bence unisex erkekte kizda giyebilir hayirli mutlu huzurlu gunlerde kullansin bıdıklarin inşallah

bence her kisi için kullanılır gibi iyi günlerde kullanın

Yook bence unisex erkekte kizda giyebilir hayirli mutlu huzurlu gunlerde kullansin bıdıklarin inşallah

bence her kisi için kullanılır gibi iyi günlerde kullanın
tesekkur ederim ya biraz rahatladim. Benim icin de faketmez ama hastanede mi kiz zannetmesinler . Bundan once daha guzel bisey almistik ama baskiliydi eve geldim kutulari bir actim cok kotu kokuyordu. Fisi filan da atmistim dun zorla degistirdiler. Simdi tekrar degistirin diye gitmeye yuzum yok. Bir de baska deseni de yoktu zaten. En kotu cok takilirsak ( esim ayicigin tokasi var muhabbeti yapti ) baska bir subesinden sansimi deniycem olmazsa kullanirim. Kumasini da dikisini de cok sevdim aslinda

cok guzeller babaanne zevkliymis valla. Bizim babaanne de almis biseylar ama cok tarzim degil. Hevesle gonderdi resimleri kirmadim hepsi birbirinden guzel dedim
guzel mutlu saglikli gunlerde giyebilmeyi kullanabilmeyi nasib etsin Rabbim.

cok guzeller babaanne zevkliymis valla. Bizim babaanne de almis biseylar ama cok tarzim degil. Hevesle gonderdi resimleri kirmadim hepsi birbirinden guzel dedim
guzel mutlu saglikli gunlerde giyebilmeyi kullanabilmeyi nasib etsin Rabbim.
amin inşallah canım bunları birlikte beğenmiştik biraz da benim zevkim yani :)

amin inşallah canım bunları birlikte beğenmiştik biraz da benim zevkim yani :)

Anlasildi durum iyi yapmissin.

Ilk takimdaki ayicik resimleri de cok guzel tam ikizlere gore cekirdek aile. Papyonlular da cok guzel.
icinde hayal ettikce heyecanlaniyorum ben. Bu gece ruyamda dogumdan sonrasini gordum hevesle uyandim sanki gercekmis de uyaninca bebeklerimi gorecekmisim gibi ama boyle bir tuhaf oldum uyaninca.

aynen bende çok heyecanlıyım nasıl bir hayatımız olacak çok merak ediyorum ah o rüyalar yok mu? sürekli rüyalarımızda görüyoruz eşimle. çok düşünüyoruz galiba işimiz gücümüz bebişlerimiz oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…