- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
Kredi kartimin uzerinden sanal kart aciyorum.oraya harcayacagim kadar limit aktarip sanal kartla harcama yapiyorum.canım ben hiç netten alışveriş yapmadım da ödemeyi kredi kartıbilgilerini girerek mi yapıyorsun?yoksa kapıda ödeme mi yapıyorsun?
Guzelmis.
Ben de boyle yatay alicam.Eki Görüntüle 1413743 böyle yatay düşünüyorum iyimi sence?
evet yokmus baktim senin icin simdi. Sen pamuklu diye su bulut desenlileei filan diyorsun dimi. Benim takintim var ya. Boyle cok yunlu tuylu ya da fazla yumusak seyleri kullanamiyorum. bu cocuklar icin cizgi film karakterli filan olan kadife battaniyler varya ablamlar onlardan alacakti yalvara yakara vazgecirdim. Kendim kullanamiyorum ki coxuklara kullanayim. aslinda onlarin desenleri daha guzel yikaninca ne olur bilmiyorum yumusaciklar ama huy isteGuzelmis.
sitesinde yok ama bu urun.
Triko filan degil normal pike yani.
ben de boyle hafif biseyler alicam.
bugun giderim diyodum ama agrim var.
dun pijama alicam diye biraz carsida dolastim perisan oldum.
Bir tane lohusa pijama tk alabildim.biraz da ic camasiri
biraz da bebislere birkac parca kiyafet.pil bitti.
bugun dinleneyim.yrn bakicam avm de ki english home.ins
indirimde nevresim tk filan denk gelir:))
Tek yastik kilifi da alirim kiza.
mavi var oglumdan kalanlar.cok ta saglamlar.onlari kullanirim.kiza da pembe bi tk alirim.
o triko battaniyelrr de guzel duruyo aslunda degil mi.bi de pamuk battaniyeler var sitesinde.onlari begenmedin mi sen:))
Ben internetten Taç ın bebek pike takımlarından almıştım, gerçekten çok sert ve boyalı, pikeleri hele çalı gibi, Taç markaya hiç yakıştıramadım böyle bir ürünü. Ben de sonra ikea nın bebek nevresim takımlarından aldım onlardan memnunum. Zaten beşikleri de ikeadan.tesekkurler canim.ikisi de cok hos gercekten.dun elime ulasti.gittigidiyordan aldim.buradaki ozdilekte hic cesit kalmamisti.tac i filan da hic begenmedim.cok boyali ve sert kumasli
bu urunleri alacaklara tavsiye ederim.
reinforce ve yumusacik.
oglum su anda cok hevesli.dolaplari gelince o hazirlayacak.ama dogunca napacak bakalim.gerci ben ona guveniyorum.getir goture bile yardimi olsa yeter.
Ayıcıklı battaniyeler çok şirinmiş. Ben de buna benzer nohut battaniyelerden almıştım ama yazın doğum yaptım çok sıcaktı terletiyorlar. Penye battaniyeleri daha çok kullanıyorum.
kızlar bu nevresim takımını aldık ama netten değil
ikitane mavi ayıcıklı nohut battaniye aldık nasıllar?
Valla battaniye yönünden çok zenginiz 4 örgü battaniye 2 nohut battaniye 2 peluş battaniye 2 Penye battaniyesi oldu anneanne babaanne sağolsun :)Ayıcıklı battaniyeler çok şirinmiş. Ben de buna benzer nohut battaniyelerden almıştım ama yazın doğum yaptım çok sıcaktı terletiyorlar. Penye battaniyeleri daha çok kullanıyorum.
Ben de tac bayi de inceledim.hem pahali hem de cok boyali.bi de sert.160 tl dedi bi de.gercekten taca yakismayan urunler.ayni sekilde tac in yan markasi kristal de oyle.Ben internetten Taç ın bebek pike takımlarından almıştım, gerçekten çok sert ve boyalı, pikeleri hele çalı gibi, Taç markaya hiç yakıştıramadım böyle bir ürünü. Ben de sonra ikea nın bebek nevresim takımlarından aldım onlardan memnunum. Zaten beşikleri de ikeadan.
Nohut battaniyeler kisin mi iyi olur.ben de baktim ama almadim dahsAyıcıklı battaniyeler çok şirinmiş. Ben de buna benzer nohut battaniyelerden almıştım ama yazın doğum yaptım çok sıcaktı terletiyorlar. Penye battaniyeleri daha çok kullanıyorum.
Pelus tuylu battaniye ben de hic kullanmadim oglums.evet yokmus baktim senin icin simdi. Sen pamuklu diye su bulut desenlileei filan diyorsun dimi. Benim takintim var ya. Boyle cok yunlu tuylu ya da fazla yumusak seyleri kullanamiyorum. bu cocuklar icin cizgi film karakterli filan olan kadife battaniyler varya ablamlar onlardan alacakti yalvara yakara vazgecirdim. Kendim kullanamiyorum ki coxuklara kullanayim. aslinda onlarin desenleri daha guzel yikaninca ne olur bilmiyorum yumusaciklar ama huy iste
Ay ne guzel:)) iyi gunlerde kullanin.Valla battaniye yönünden çok zenginiz 4 örgü battaniye 2 nohut battaniye 2 peluş battaniye 2 Penye battaniyesi oldu anneanne babaanne sağolsun :)
Çok tatlılar :)
kızlar bu nevresim takımını aldık ama netten değil
ikitane mavi ayıcıklı nohut battaniye aldık nasıllar?
tamam canım sağol.umarım 3000 geçmez alacağı ücret üniversitede.canım benim doktorum da muayene ücreti 300 tl.
özelde doğum olursa 5000-6000 civarı oluyormuş.
ama üniversitede sadece kendisi doğuma girdiği için alır
ne kadar alcagını öğrenince yazarım sormadık daha.
ama fiyatlar hep aynı civarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?