- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.281
anladim cnm sagol.gule gule kullan.hepsiburada dan sipariş ettim canım daha bugün gelmiş de ben görmedim daha eşim de normal sırt çantasından farkı yok dedi bilemiyorum yorumlara güvenip aldım.bana kalırsa ikizlere bi yere gidilecek zaman bavul gerekecek ama ay ne yapacağımı ben de bilemedim benim bi de küçük oğlan var bi yere gideceğimizde ona da bi sürü şey gerekiyor sırt çantası sadece hastaneye gidecek vakit işimi görecek gibi geliyor bi de bu sefer hiç olmadığı kadar uzadı siparişin gelmesi ama istanbuldaysan daha kısa zamanda gelebilir.
Yok yazılmadımhayirlisi olsun. Zorlugu kadar gizelligi var. Saka bir yana Rabbim hayirlisini versin.
Ben san diger 2015 tup bebek topiginde yazmiatim degil mi karistirmiyorum?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kayem-transerden-sonra-grip-oldum-ama.752030/ burdan bakabilirsin. Rahat ol ve Allaha emanet et. Olmuyorsa dogru zaman degildir buna inan. Hayirli haberler ins.
Ya ben dışarda kurutmayı sevmiyorum,sokak kokuyo çamaşırlar o zaman.o kadar para veriyoruz ne deterjan kokusu kalıyo ne yumuşatıcı.bu yüzden evde kurutuyodum ama şimdi o odayı bebek odası yspıcaz.çamsşır kurutucak yerim kalmıyor.kurutma makinesi planlıyodum ama çekme mrkme diyosunuz,kafam karıştı.ona kalırsa bi çok kıyafette kurutma yapılmaz deniyor.yine çamaşır asmak zorunda kalacaksam ne anlamı varkiCanim camasirdan camasira degisiyor. Mesela benim atletlerime hicbirsey olmadi ama esimin atletlerinin tamami boydan cekti. Kisaldi. Bir de ben camasir ayirt etmedim oyle ozel kiyafetlerimizi filan atmadim ama gunluk kiyafetlerde filan hic uzerindeki uyariya bakmadan attim hepsini. Sadece yun atmadim. Zaten kullandikca anliyorsun hangisine zarar gelir hangisine gelmez diye. Mesela markali cogu kiyafet uzerinde kurutma yapilmaz diyor ve onlar gercektwn zarar goruyor. Esimin mudodan aldigim kiyafetleri boydan cekmis ama pazardan aldigim tisorte hicbisey olmamis.
Bir de benim ki bosch. Benle birlikte ust komsum arcelik aldi o benim hic cekme yapmadi diyor. Makina da farkedebilir takilma ama ilk etapta korktugun seyleri atma derim.
Olur vallaGelebilirim belli olmaz bende seni beklerim.kimsem yok zaten arkadaş oluruz hıxlı tren sağolsun
Sen napıyosun,yerleşebildin mi?ay çok zor taşınmak,bide gebe gebeAllah tyardımcın olsun
canim 2015 tup bebek topiginde yorum yazmistim galiba sana diye yazacaktim. Telefonun tuslarinin azizligine ugradim :)Yok yazılmadım
Makineden makineye farkediyordur ama asil farkeden bence kiyafet. Cekip cekmemesi kiyafetle alakali. Ama arcelik alanlar cekme olmadigindan bahsediyor bilemeyecegim. Ne kadar cektirirse cektirsin ne kadar yipratirsa yipratsin cok buyuk kolaylik. Sepetimi iki kisi oldugumuz halde bos goremezdim. Iki tane cek as kullandigim halde bitmrk bilmezdi. Simdi oyle degil bir gunde 3 makina camasiri hem yikayip hem kurutup kaldiriyorum. Bana gore istedigi kadar ceksin. Dedigim gibi gunluk kiyafetler ve nevresimler icin bile yeterli. Aradan bir iki tane kazak cikarip kenara biyere asip kurutmak var 3 makina camasiri asip kurutmak var. ben iyiyim suan. He bebeklerin ilk kiyafetlerini atmadim makinaya ne olur ne olmaz diye onlari da zamanla atacagim tabi.Ya ben dışarda kurutmayı sevmiyorum,sokak kokuyo çamaşırlar o zaman.o kadar para veriyoruz ne deterjan kokusu kalıyo ne yumuşatıcı.bu yüzden evde kurutuyodum ama şimdi o odayı bebek odası yspıcaz.çamsşır kurutucak yerim kalmıyor.kurutma makinesi planlıyodum ama çekme mrkme diyosunuz,kafam karıştı.ona kalırsa bi çok kıyafette kurutma yapılmaz deniyor.yine çamaşır asmak zorunda kalacaksam ne anlamı varkiacaba bu özellikte bi ürün yokmudur,her tip çamaşırı kurutup,çektirmeyen
Olur valla
Ayyy,süper yaaa.... Aynı beni anlatmışsın.sepet herzaman full,iki tane askılık full,seleler katlanacak çamaşır dolu...kafayı yiyorumMakineden makineye farkediyordur ama asil farkeden bence kiyafet. Cekip cekmemesi kiyafetle alakali. Ama arcelik alanlar cekme olmadigindan bahsediyor bilemeyecegim. Ne kadar cektirirse cektirsin ne kadar yipratirsa yipratsin cok buyuk kolaylik. Sepetimi iki kisi oldugumuz halde bos goremezdim. Iki tane cek as kullandigim halde bitmrk bilmezdi. Simdi oyle degil bir gunde 3 makina camasiri hem yikayip hem kurutup kaldiriyorum. Bana gore istedigi kadar ceksin. Dedigim gibi gunluk kiyafetler ve nevresimler icin bile yeterli. Aradan bir iki tane kazak cikarip kenara biyere asip kurutmak var 3 makina camasiri asip kurutmak var. ben iyiyim suan. He bebeklerin ilk kiyafetlerini atmadim makinaya ne olur ne olmaz diye onlari da zamanla atacagim tabi.
Bir de camasirlar kurutmadan cikinca oyle deterjan kokusu filan beklemeyin hicbir koku kalmiyor. Bunu herkes sevmiyor ama benim icin iyi birsey
Allah kokaylık versin,çok zordur bilmemmi.haziranda taşındım bende ki gebe değildim.tek başıma 3 günde yerleştim ama uyumadan,yemeden içmeden resmen.inan evin salonunda ilk oturduğum gün eve taşınalı 3 gün olmuştu.fırsatım yoktu o derece.yalnız olman kötü olmuş.bol bol dinlrn bari,yat uzan parmağını bile oynatma.ikea kaçmıyo gidersin.ankarada ikea varmıydıki bu aradaSorma canım baya baya yoruldum kendime gelemedim hala. Kaç gün boyunca sabaha karşı 4 te uyanıp gece 1 e kadar iş yaptım. 3 günde benim bu yoğun çabalarım neticesinde büyük Parçalar ve kabaca yerleştik. tabi hala yapılacak baya şey var ama büyük parçalarla ve ustalarla alakalı şeyler canım yani benim yapabileceğim pek bir şey kalmadı. Bir iki haftaya kendime gelebilirsem ikeaya gidip bebeklere yatak ve gardrop falan almayı planlıyorum ama şu an bedenen Varım da ruhen yok gibiyim. Baya yoruldum canım. Tek başına olmak çok zor.
Kızlar haftasonu mecidiyeköy cevahire gidicem nasipse.bakalım oradaki mağazalarda neler var,neler yok.bidecazip bişey olursa yakslarsam paylaşırım.birde yenibosnada Kom un fabrikasının altında fabrika satış mağazası var.daha öncede çok uyguna çokca alışveriş etmiştim ordan.orayada bakıcam.lohusa takımı varmı,varsa ne kadar vs.
bundan sonra elimden geldiğince dinlenmeye çalışacağım ama biraz kurtluyum yine bir şey bulup evde onları halletmeye çalışabilirimAllah kokaylık versin,çok zordur bilmemmi.haziranda taşındım bende ki gebe değildim.tek başıma 3 günde yerleştim ama uyumadan,yemeden içmeden resmen.inan evin salonunda ilk oturduğum gün eve taşınalı 3 gün olmuştu.fırsatım yoktu o derece.yalnız olman kötü olmuş.bol bol dinlrn bari,yat uzan parmağını bile oynatma.ikea kaçmıyo gidersin.ankarada ikea varmıydıki bu aradaşaşırdım,bilmiyodum.değişmiş baya ben gelmeyeli demekki
evet bunlardan ziyade diğer beyazlar daha uzun vadeli kullanılabilir gibi. desenliler daha bebek işi büyüyünce zor kullanılabilir.Birdr bunlar vardi ikiz kombini olarak ama gelecek vaadetmiyordu:)
bunlar daha uygun tabi.ileride de genç odasına uyumlu olur kulplar değişince.Kizlar bugun bunlari almaya karar verdik kulplarini değiştirip ilerisinde genc odasi yapmayada uygun gibi geldi bana sizce nasillar
transfer sonrası bekleme sürecindesin sanırım.Allah gönlüne göre versin inş.:))sen kaç yaşındasın canım?Hımm şimdi sen öle deyince korktum benim kızım var 11 yaşında ama sebebsiz hamile kalamıyorum 5 yıl sonunda tüp bebeğe karar verildi öncelikle tabiki sağlıklı olması 2 tane embriyo koyuldu o nedenle ikiz olabilir dedik inş 1 tane bile yeter ALLAHIM yardımcımız olsun...
ben tekzenden sipariş verdim ama sonra da pişman oldum aslında.çünkü 1 lt lik.aslında evde kullanma fikrimden dolayı bu boyu seçtim gibi oldu.çantada ağır mı olur bu boyut..Termos tavsiyesi olan varsa yazarsa sevinirim. Bende bir termos var ama çanta için büyük kalıyor, ağır oluyor. Şöyle hafif , makul büyüklükte bir termos almak istiyorum. Ama bebek için sağlıklı da olmalı, içindeki suda koku vs yapmamalı. Çantada taşıması kolay olmalı. Termos alıp memnun kalan tavsiyesi olan varsa yazabilir mi?
Bencede rahat durmazsınbundan sonra elimden geldiğince dinlenmeye çalışacağım ama biraz kurtluyum yine bir şey bulup evde onları halletmeye çalışabilirim
ankarada ikea var tabi canım sonradan açıldı ama herhalde bir 4 sene falan oldu. ben orada bir yatak görmüştüm sonradan biraz daha büyüyünce de kullanabiliyorlar. ondan bir çift alabilirim. bir gidip yakından göreyim diyorum ama bu hafta gidemem yine en yakın haftaya olur... dediğin gibi kaçmıyor ama sonra ilerleyen zamanda hiç gücümün kalmamasından korkuyorum bir de bebek odalarını aslında 3 ay önceden falan kurup havalandırın diye bir şey okumuştum ben. gerçi 3 ayımız kaldı mı bilmiyorum ama ne kadar erken alıp havalandırsam kar gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?