IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Kizlar bugun bunlari almaya karar verdik kulplarini değiştirip ilerisinde genc odasi yapmayada uygun gibi geldi bana sizce nasillar
beyaz olan guzel canim ya. Arkadasin pembeli bir cocuk odasi takimi var kapaklari renkli. Simdi kapak degistiriyor. Folya filan dusunuyor. Bir zaman sonra cocuk da sen de sikiliyorsun renkliden. Odanin duvarlarina birseyler yaparak renklendirirsin. Ilki guzel
mutlu saglikli gunlerde kullanin ins.
Bu arada nasil gidiyor iyisin degil mi?

Evet bekleme süreci 35 yaşındayım
guzel haberlerini bekliyoruz insaAllah pozitifi gorursun.

o alt değiştirme masasını ben de beğendim ama kullanan bir arkadaşım çok kullanışsız çok yüksek bebek düşebilir ondan falan dedi. benim de kafam karıştı alayım mı almayayım diye.
direkt bebek odasında yatırabilirim zaten bizim odaya bitişik bebek odamız gitmesi gelmesi rahat. ufak sallanan beşiklerden alacaktım bizim odada kalabilmeleri için onlar da çocukları sallanmaya çok mu alıştırır diye vazgeçer gibiyim şu anda. olmadı diyorum ilk etapta odalarında başlanır zaten sonra duruma göre değişiklik yapılır. ama bir de şu var diyorlar ki birlikte yatmaya alışsınlar ki sonrasında bir de onları alıştırma dönemi atlatılmasın. neticede odaları hazır olacak diğer değişiklikleri duruma göre yapacağım gibi görünüyor canım.

Bendeki de ölçtüm de 750 ml su alıyor, içi dışı çelik ağır oluyor çantada. Bu aldığınızın dışı çelik değil galiba belki benimki kadar ağır olmayabilir ama çanta boyu olmadığı da kesin. Ben 330-500 ml lik ufak bir tane daha almak istiyorum. Ama 330 ml lik de iki bebeğe az mı gelir ki? Ben termosa sıcak su koyarım, bir biberona da kaynamış soğumuş su koyarım sonra mama yapacağım zaman ılıtırım diye düşünüyorum.

Alt değişmede Gullıver olandı sanırım,yerinde bakmıştım,öyle çok bi yüksek gelmemişti bana,normal bel hizasında.zaten alçak olsa eğilmek zorunda kalırsın,o da çok yorar insanı.yerinde görmek en iyisi.herkesin fikri,kullanışı,tecrübesi farklı olabiliyo.sana uygun olanı sen bilebilirsin.ya burda oğlumun sınıfında ikizler var,anneleriyle konuştum dün.ilk 3-4 ay yanında olsunlar,çünkü dayanamazsın gece yat kalk yat kalk dedi.ikisi içinde tek beşik yada park yatak yeterli oluyomuş.ama mutlaka 3 aydan sonra ,ki uyku düzeni be beslenme düzeni oluşmuş oluyo dedi,mutlaka odalarına koy,yoksa sonra alıştıramazsın asla dedi.genelde tüm görüşler bu yönde.bendeki çoğullarla A'dan Z'ye yaşam kitabında da buna benzer şeyler yazıyo.bende ilk bi kaç ay için bi park yatak düşünüyorum odama,sonrada odalarına koyucam nasipse.gece telsizle takipte olcaz artık

Sagol canim bugunumuze sukur diyelim rahimim dikise kadar acilmis dikiş tutuyormus yavrularimi.kizim yine 2 hafta geri karin cevresi.30.haftaya kadar umit verdi dr bakalim rabbim neyler.artık kafama takmamaya soz verdim kendime.oğlumun gelişimi gayet iyi renkli ultrason çekip resmini verdi kızımin agzi acik eller yüzünün altında uyuyor oglandan poz alamadi

katılıyorum. benim makinem de arçelik. şimdiye kadar sadece eşimin bi eşofmanını çektirdi. onu da evde giyiyodu zaten. bana eskiden çamaşır asmak zor gelirdi. bi de kışın astıklarım geç kururdu o yüzden yenisini atamazdım makineye. şimdi keşke daha önceden alsaymışım diyorum.ben düğmeli nevresim atmıyorum çünkü düğme açılıp dier çamaşırlar içine giriyo ve kurumuyo o zaman. sadece nevresimleri peteğin üstünde kurutuyorum.

ben başka bi ürün aldım.hatta geldi bu sabah.ancak beğenmedim iade edicem.ilk defa aldığım bişeyi iade ediyorum.
sanal alışverişin cilvesi.
bu resimdekini tesadüfen kopyaladım.
aslında 500 ml. likler ideal olacak sanırım senin tecrübelerine göre.
çünkü iki bebek var sonuçta.bi de kaynamış soğumuş suyu ayrı taşıyabiliriz dediğin gibi.
neyse ben bu termosu çarşıdan alayım bari adamakıllı inceleyip:))

Evet bekleme süreci 35 yaşındayım
hadi hayırlısı canım.
güzel haberlerle katılırsın inşallah aramıza:))
ikiz istiyosun değil mi.
ben hep bi tane tutar diye düşünüyordum .iki tanesi de tutarsa ne olur diye hiç düşünmemiştim.
nasip böyleymiş.benim de oğlum var.bir kardeş isterken Allah iki tane nasip etti.sağlıkla kucağımıza alalım inş.

Iyi olun gerisi onemli degil. az kaldi canim. 30 dan bahsediyoruz bak. 1 ay. Allahin izniyle bugunleri gorurmuyuz diyorduk yasadigimiz seylerden. Rabbim cok buyuk verdigi emanetleri yine ancak O korur. Bizim yapabilecegimiz bisey yok.
Biz o pozlari nerdeyse 4. Aydan sonra biraktik. 4. Aydan itibarwn hic guzel ultrason goruntumuz yok. Dr veriyor ama inan hic bisey belli degil. Hatta degistirdigim dr cok cabaliyor vermek icin ama nafile. Kendi cocuklari da tup bebekmis cok ozeniyor ama iiii. Benimkiler aksi napacan :))
Bence bu daha iyi http://www.flo.com.tr/Slazenger-Sly4cstu021-600-Kirmizi-Unisex-Sirt-Cantasi.html çünkü diğeri kalıp gibi iniyor diklemesine yani geniş değil hem fiyatta uygun
Evet ortasindaki kisimda 8cini doldurdukca genisler daha fazla sey alir. Fiyat da daha makul. Tesekkurler

Benim de en cok nevresimde isime geldi. Bence nevresimlerin agiz kisimlarina bir care bul petek uzerinde kurutmak daha kotu canim ya. Ben agzini ilikleyince icine giremiyor. Ama yinede aciliyor dersen bir tanidik terzide gunluk nevresimlerine cirt cirt diktirmisti. Dugmeleri al. Boydan boya cirt diksin terzi. Cok iyi oluyor. Inan cok kolaylik nevresimleri kurutmak

Insallah benim bebek odası kucuk o yuzden 3 kapılı tercih ettik iki tane sigmazdi.ilke bebede beyaz park yataklar gormustum onlardan düşünüyorum yataklarida acaba park yatakların dis iskelet kumaşları çıkarılıp yikanoyormu

Benim de en cok nevresimde isime geldi. Bence nevresimlerin agiz kisimlarina bir care bul petek uzerinde kurutmak daha kotu canim ya. Ben agzini ilikleyince icine giremiyor. Ama yinede aciliyor dersen bir tanidik terzide gunluk nevresimlerine cirt cirt diktirmisti. Dugmeleri al. Boydan boya cirt diksin terzi. Cok iyi oluyor. Inan cok kolaylik nevresimleri kurutmak[/QUOTE]

olabilir aslında. hiç düşünmemiştim. tek parça ya hemen seriveriyorum katlayıp. çarşafla yastıklarda sıkıntı yok zaten. bi de benim çamaşır makinem 5 kiloluk. kurutma makinesi 7 kiloluk. o yüzden işime de geliyo biraz. iki makine çamaşır yıkayıp tek seferde kurutuyorum böylece.

Kızlar göğüs pompası aldınız mı yada hangisini almayı düşünüyosunuz?
Ben avent manuel pompayı aldım.oğlumdada onu kullanmıştım,çokta memnun kalmıştom,valf ve vakumu iyi,hızını,vakum gücünü de manuel olduğu için kendiniz ayarlayabiliyosunuz

olabilir aslında. hiç düşünmemiştim. tek parça ya hemen seriveriyorum katlayıp. çarşafla yastıklarda sıkıntı yok zaten. bi de benim çamaşır makinem 5 kiloluk. kurutma makinesi 7 kiloluk. o yüzden işime de geliyo biraz. iki makine çamaşır yıkayıp tek seferde kurutuyorum böylece.[/QUOTE]
Renkli beyaz aynı anda kurutulabiliyomu?

İyi dileklerin için çok sağol aynen bende birtane bile yeter sağlılkı olsun yeter kızım çok istiyor inşallah iyi haberler alırız

Oğlun kaç yaşında oğluna normal mi kaldın ikizlerin ne kadar ilk transfermi ayy amma sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…