IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

arkadaşlar 60x120 park yatak alıcam.uyku seti almak istemiyorum.nevresim takımı bakıyorum ama nevresim takımları hep 100x150 acaba park yatağın içinde garip mi durur?tam yatağa uyan bir şey nasıl bulacağız?

Yatağın altına doğru katlarsan canım çok sorun olacağını düşünmüyorum.

Kurutma makinesi nevresimleri falan cok buluşturuyor mü
Gömlekleri pantolonları???

Birde beyaz havludan sonra siyah kumaş pantolon koyduk mesela tüyler bulaşıyor mü
bazi kiyafetlerimi artik utulemiyorum. Utuye ihtiyac kalmadi bile. Ama bazilarida normalden cok kirisiyor. Ozellikle nevresimlercok kirisiyor. Yetisemedigim icin gunluk nevresimlerimi utulemeyi biraktim zaten malesef. Onun icin takilmiyorum. Makinanin bir dolap kurulugu ayari bir de utu ayari var. Eger ben makinadan cikar cikmaz utulerimi yapar sonra kaldiririm diyorsan utu ayarini secersin hafif nemli cikarir. utuler kaldirirsin. Ben biriktirdigim icin benim isime yaramiyor.

canim neden 60 cm yerin mi dar? Mumkunse 70 hatta 76 cm olanlari var. Onlari oneririm conku besigin eni ne kadar genis olursa o kadar iyi. Donmeye basladikca kenarlara degip kendi kendilerini uyariyorlar. Cocugu olan arkadaslar daha iyi bilir. Bir de nevresim o olculerde bulamazsin. Nevresim bulsan diktiesen yorgan bulamazsin.kenarlardan katlanir. Sorun olmaz. Ben de ilk etapta bir tane 76×110 park yatak alacagim. Sonra cocuklarin durumuna gore bakacagim.

Hanimlar bu arada esim dun weewell marka sterilazator almis. Ben dogumdan sonra gerekli bulursam alirim diyordum ama baya indirimde bulunca almis. Normalde 160 la 180 arasi esim 115 e almis.
Mantigi cok basitmis bilen bilir de ben magazada inceleme firsatim olmadigi icin bilmiyordum. Buharli pisirici mantiginda calisiyor. Yani tencereye su koyup uzerine buharda yemek pisirdigimiz gibi bir aparat koyup uzerine malzemeleri koyup kaynatirsak da ayni mantik olmus olur. avantaji zamandankazanim kurutma ozelligi bir de kapagi acilmayinca 6 saat kadar malzemenin steril kalma durumu var. bu mantikda bir sey icin sakin avent in filan alip da dunyanin parasini vermeyin derim

Kurutma makinesi nevresimleri falan cok buluşturuyor mü
Gömlekleri pantolonları???

Birde beyaz havludan sonra siyah kumaş pantolon koyduk mesela tüyler bulaşıyor mü

nevresim carşaflar değil de gömlekler biraz kırışıyo ama zaten az kırışsa da ütüleniyo ben onu takmmıyorum. renk veya tüy karışımı hiç olmadı bende.

Sadece sterilizator mu birde mama isitici ozelligi varmi.wewell in bende indirimini bekliyorum 5 i birarada olanlari.

Park yatak nevresimleri var canım.

teşekkürler canım biz de ona göre bakalım alırken...

Kızlar dün biraz ikea,bauhaus gezdik bazı eksikler için ama maalesef cuma gününden beri tutulan fıtığım yüzünden resmen iman kuvvetiyle gezdiğim için karşıya cevahire geçemedik.haftaya artık nasipse.ayrıca normalde salı olan kontrolüm için dayanamayıp dün gidiverdik dr a.bebeişlerim baya bi serpilmişler görmeyeli elleri kolları durmuyodu maşallah.ee hadi sadede gel dedik dr aneymişler fln derken ilki hepimizinde görüp şok olduğu üzere baya bi belirgin şekilde erkemişbi sevinç bi şaşkınlık derken sen alttaki de erkek çıkmadın mımusyne odası kahkaha çığlık birbirine karıştı dr ayrı şokta güyo biz ayrı.vel hasıl ikise erkekmiş.ben çok sevindim,eşimde öyle tabi.belimin acısı bile geçti sanki bian.dr a napabileceğimi sordum fıtık için,kas gevşetici jel dışında ağızdan kesinlikle bişey kullanamazsın dedi.yatıcaksın başka yolu yok dedi.daha önümde 16-17 hafta daha olduğunu varsayarsak çok erken başladı şikayetlerim kızlar.bildiği bi akıl verebilecek olanlardan destek bekliyorum.ayrıca nolur dua edin,çok ihtiyacım var.yatalak gibi yatıyorum daha 4. Ayda

Bu arada bauhausa phılıpsin bebek odası avize tasarımları gelmiş.tamamen ahşaptan,rengarenk ve çok güzeller,inanamazsınız.aynı snda bi kaç taneye bayılacağınız kesin.biz ikiside oğlan olunca uçaklıyı aldık,ama bence listesinde aydınlatma olanlar bi göz atsın derim

Kızlar biz de bugün mama sandalyelerimizi aldık. e-bebekten joie diye bir marka, başka hiçbir yerde görmemiştim, henüz kullanmaya başlamadık ama bizim bızdıkları oturttuk ikisi de çok sevdi. Chicco ayarında bir ürün tek farkı minderi çift minder değil. Malzeme kalitesi baya iyi. Chiccolar bize çok pahalı geldi 350 tl civarında, bunu 249 tl ye aldık. Çoğunuz için mama sandalyesi henüz erken 6 aydan sonra lazım oluyor ama aklınızda bulunsun. Ben bir de baby max markayı duymuştum fiyat olarak daha uygun ama baby maxı hiçbir yerde görme şansım olmadı, bulamadım. Sadece internette bir iki sitede resmini gördüm, o da güzel görünüyor belki istanbuldaki arkadaşlar bulup onu da inceleyebilir.

Eklentiler

• image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 137
Çok iyi bi ürün almışsınız,tebrik ederim.benim de seçimim bundan yana olucak.marka türkiyede yeni ama çok kaliteli.ingiliz menşeili.bizde araba ve oto koltuğumuzu bu markadan tercih ettik.iyi günlerde kullan,hayırlı uğurlu olsun.ama keşke takip etseydin,geçen hafta pazar joie de %28 indirim vardı,170 küsüre düşmüştü bunlar.hatta alıyoduk nerdeyse,son anda acele etmeyelim,daha ihtiyaç olmasına nerdeyse 1 yıl var dedik.ama takip edicez yinede indirimini.neyse,sağlık olsun.almışsınız,Allah hayırlarda kullanmak nasip etsin.

Tühhh, neyse keşke takip etseymişim. Bebek giyimde o indirim diye biliyordum, demek mama sandalyelerinde de yapmışlar. Siz öyle yapın takip edin tekrar indirime girince alın, biz de çok beğendik bu markayı. 170 tl lik mama sandalyeleri de var ama bunun yanında sıfır kalır, bu ürünü o fiyata bulmak süper!

Slm benim de var ikizlerimsekiz aylık ama evimküçük olduğu için mama Sandalyesi almayi düşünmüyorum eğer çok kullanışlı ise bi şekilde yer bulup alıcam ne dersiniz

Slm benim de var ikizlerimsekiz aylık ama evimküçük olduğu için mama Sandalyesi almayi düşünmüyorum eğer çok kullanışlı ise bi şekilde yer bulup alıcam ne dersiniz
Mama sandalyeleri çok yer kaplıyor ama bu benim aldıklarım kapanıyor, kullanmadığınız zamanlarda katlayıp bir kenara kaldırabiliyorsunuz. Benim ikizlerim de sekiz ayını doldurmak üzereler, ben de yeni aldım bakalım kullanıp göreceğiz ne kadar kullanışlı oldugunu. Şimdiye kadar anakucaklarında yediriyordum ama öyle de ayaklarım uyuşuyor belim ağrıyor çökmekten. Hem de artık bizimle birlikte masaya otursunlar da sofrada yemek yeme alışkanlığı kazansınlar istiyorum. Sandalyeye monte edilen tipleri de var ama onlar da ne kadar güvenilir bilmiyorum açıkçası, düşme tehlikesi olabilir.

günaydın.dün park yatakları aldık.kraftın 76x110 olanlarından.ama nevresime hala karar veremedim.nette park yataklar için 80x130 uyku setleri var onlardan mı alsam yoksa normal 100x150 bebek nevresim takımları var onlardan mı?80x130 alırsam tamam yatakta kullanmadıgımız zaman duzgun duracak ama cocuk biraz buyuyup örtundu mu yorganı en olarak kucuk gelmez mı?bır turlu karar veremedim park yatakta 100x150 nevresım kullanan arkadaslar fikir verebilir mi acaba?

canım Allah yardımcın olsun. inşallah jel etkisini göstermiştir de daha iyisindir şimdi.
aldığınız lamba da çok tatlıymış güle güle kullanın
oğluşlarını da sağlıkla kucağına al inşallah bu sene oğlan senesi herhalde baya duyuyorum oğlan :))

hayırlı olsun canım park yatakların bizde park yatak almayı düşünüyoruz bende kanz'ınkileri beğendim yalnız sorduğun soru dikkatimi çekti bende dün engilsh home'dan nevresim takımlarına baktım ve almayı düşünüyorum ölçüleri dert etme . bence uyku seti alma çünkü uyku setlerinin yorganları çok sağlıksız çok terletir, bebek için en sağlıklısı pamuk yada yün. ben akıllı pamuk yorganlardan almayı düşünüyorum ölçüsü 95*145 hem nevresime uygun hem de yıkanması kolay terletmiyor, yatak ve yastıklar içinde hazır pamuk olanları alıcam araştırdık yenidoğana uygun pamuk yastıklar ve yataklar var tabi yine de sen bilrisin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeklerini

arkadaşlar deneyimlerinize ihtiyacım var ikizler tek bebeklere göre daha küçük doğdukları için kıyafet seçimlerine karar veremiyorum ilk zamanlar için 50 cmlik ürünler aldım bir kaç parçada 56 cmlik ürünler aldım sizler ne yaptınız lütfen bana akıl verin kaçar tane ne almalıyım kaç cmlik kaçar aylık kıyafetler olsun? kısmet olursa miyadında doğum mayıs sonu olacak ve sıcak memlekette yaşadığım için yaz bebeği gibi olacaklar yardımınızı bekliyorum arkadaşlar Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin

Ben mobilya karyola aldım ikeadan o yüzden nevresim ebatları hakkında yorum yapamayacağım ama sakın uyku seti almayın. Ben bebek uyku setlerinden almıştım yorgan kalın ve elyaf olduğu için hem terletiyor hem de bebeği sarmıyor kalın geliyor o yüzden hiç kullanamadık. Kenar koruyucuları var ama onlar da 8 aydır hiç gerekli olmadı. Gerekirse de zaten ayrıca satılıyor. Ben aldığıma pişman oldum, boşuna para vermişim. Bebek için en sağlıklısı pamuk, yastık ve yorganı ayrıca pamuk olarak alırsınız ama o da kış ayları için gerekli. Hafif ve ince olanları tercih edin. Yazın sıcağında pikeler penye battaniyeler yeterli oluyor. İkişer tane bebek nevresim takımı alın, çok renkli boyalı olmasın ama, yüzde yüz pamuk olsun onlar da. İkişer tane de lastikli penye çarşaf alın çok kullanışlı oluyor. İkişer tane diyorum çünkü biri yıkanırken diğer temiz olanı takarsınız. Park yataklar için de uygun ebatlarda nevresimler oluyor bildiğim kadarıyla. Benim tavsiyem böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…