IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

evet esim de israrla siradan birsey almayalim maxi cosi nin ici guzel diye tutturdu. En kotu ben de siteye koyar satarim kullanmazsan demisti ama bu hafta isten cikarildi. Ne kadar surede is bulur bilemiyorum. Oyle olunca adama da sat yeni alalim diyemiyorum suan. Tesekkurler

işte benim dışımda geliştiği için çok müdahele edemedim ne yazık ki. elimde o kadar paket paket bezi ne yapacağımı da bilmiyorum

Geçmiş olsun benim bel gibi sıkıntım yoktu fakat ikiz haliyle zor oluyo. Son ayda dinlen dedi dktr m fakat yatmak çok sıkıcı kendimi dinler oldum sancım mı var bebek ler mi geliyo yok belim mi ağrıyor anormal ne var diye. abartmadan tabi elimden geleni yapmaya çalıştım mutfak topluyodum sonrasında uzanıp yarım saat falan dinleniyodum mesela

Evet bende aldım uyku Seti ama memnun değilim malesef

fıtık çok kötü Allah yardımcın olsun canım. bir de acaba şu hamilelik korselerinden alsan işine yarar mi ki. onlar da beli tutabilir biraz...
arıyorum onlardan.ebebekte baktım tüm mağazalarında ve online da dahil sadece M beden kalmıştı.araştırıyorum hala.yün bel korsem var onu takıyorum şimdilik

ben de öyle iki iş yapıyorum sonra ölüyorum yorgunluktan ve ağrıdan... çok yatmak da iyi değil tabi ilk üç ay yattım mecburen. az daha yatsaydım bunalıma girerdim sonrasinda kendimi zorlaya zorlaya kalktım...

Teşekkürler.benimki hamileliğe mahsus değik,kronik bel fıtığı ama tabi gebelik çok tetikliyo atakları.oğlumda son aylarda bitirmişti beni,bu sefer ikiz olunca erken başladı...

Primanın sızdırdığınıda ilk kez burda duyuyorum.ben de oğlumda prima kullandım,hem prima hem huggies ikiside çok iyiler.primada erkek bebekte şöyle bi durum oluyo,normalde bezlerken oğlanın pipisini karnını gösterir şekilde yukarı kaldırarak bezlediğinizde ön kısım kısa sürede doluyor ve bez karnından yukarı doğru sızdırmaya başlıyor.bu tamamen oğlanların genital anatomisiyle alakalı.dikkat edilmesi gereken tek şey bezlerken pipiyi aşağı doru konumlandırmak.o zaman hiç bi sıkıntı olmadığını görebilirsin.dert etme,prima gibi malın olsun

mrb kızlar.... bugün tekzenin internet sitesinden aldığım stylo markalı çantam geldi. gayet geniş ve kullanışlı bence..... bi de park yatak olarak biz Kraft ın 70*120 olanlarından almıştık. içine de park yatak uyku seti yerine 100*150nevresim takımı ve yorganını aldık. çok da kötü durmuyor bence kenarlarından hafifçe kıvrılıyor sadece.

işte benim dışımda geliştiği için çok müdahele edemedim ne yazık ki. elimde o kadar paket paket bezi ne yapacağımı da bilmiyorum
Birşey olmaz kullanırsınız, belki de siz çok memnun kalırsınız, deneyin ve görün. Dedim ya bez olayı bebekten bebeğe değişiyor, en uygun bezi deneyerek bulacaksınız. Tavsiyeler çok değişken bu konuda, birinin çok iyi dediği bezi diğeri hiç beğenmiyor. O yüzden yorumları çok dikkate almayın bence kullanın, memnun kalırsanız devam edersiniz kalmazsanız değiştirirsiniz.

arkadaşım stylo nun hangi modeli acaba ben de stylo turtle sırt çantası aldım ama ikiz annelerine pek de tavsiye edemiyorum fiyatı güzel ama çok da geniş değil bence

Milkway elektrikli sterilizatör buldum en uygun fiyatlı o.başta sterilizatör alMayıs düşünmüyorum ama sanırım gerekli.bu ürün 80 TL'ye bulunabiliyor.biberon ısıtma özelliği yok ama sizce gerekli mi biberon ısıtmalı olanlara mi bakayım. Biberon ne için ısıtacagiz? mamalar zaten ılık suyla hazırlanmiyor mu?saçma bi soru mu sordum:)

iyi guzel bol uykulu gunlerde kullanirsiniz ins. :)
Ben de oyle yapacagim

mantiken evet mama ilik suyla yapiliyor isitacak bir durum olmaz. Tecrubeli annelerden cevap bekliyoruz :)

mantiken evet mama ilik suyla yapiliyor isitacak bir durum olmaz. Tecrubeli annelerden cevap bekliyoruz :)
Bence gayet gereksiz, ben almadım ve yokluğunu da hissetmedim yani. Evet mama zaten ılık suyla hazırlanıyor ve 20 dk dan fazla beklerse de zaten yediremiyorsunuz, bakteri ürettiği için her defasında taze hazırlamanız gerekiyor. Hani yemedi 1-2 saat sonra ısıtır veririm diye bir şey olmuyor mamada bu yüzden ısıtıcı da çok gereksiz. Nadiren ısıtmak istediğinizde de benmari usülü yaparsınız, koyun sıcak suyun içine biberonu hemen ısınıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…