- 9 Kasım 2014
- 260
- 172
- 73
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.561
Sanırım karnım büyüyomuş ondanmışaz önce giyinirken kısa süreli şok geçirdim resmen,karnım füze gibi.acayippp bi büyümüş.bi iki gündür rahatsızım diye aynada kendime bakmayı unutmuşum.şaşkınlık içindeyim
Ya benim karnım bi enteresan.oğlum ilk gebeliğim olduğu halde daha 4. Ayda karnın baya bi vardı.doğuma doğru fln herkes ikizmi diye soruyodu karnımdan dolayı.sanırım iç karnım dar,küçük,karnım dışa doğru çok büyüyor.şimdide daha 2.-3. Aylarda belliydi hamileliğim,kotlarımı hiç giyemedim.şuanda zaten 6 aylıklarla aşık atarım resmen.bi kaç aya tulumba gibi olurum17 haftadan sonra inanılmaz bir sekilde hızlı büyüyor. Ben biranda hamile oldum. Daha gecen ay kimse anlamıyordu. Bu hafta herkes soruyor. Bebeklerde cok hızlı büyüyor
amin ins. Cumlemizinkini
benim ikisi de oglan canim . 29+4 uz bugun. sakincasi yoksa ozelden yazabilirsin face. Allahim hem cok ozeniyorum hem cok korkuyorum.
Bu arada iki uc haftadir benim kusmalarim tekrar basladi. Gelisim olarak normal diyor ama bu kusmalsr bebekleri etkiler mi bilmiyorum. Ilk aylar gibi birsey yiyememeye basladim. Ya bir de sacma olacak ama ben soluma yatinca sadece cok net hissediyorum diger zamanlar cok az hissediyorum. Soluma yatinca cok hareketliler. Acaba rahatsiz olduklari icin mi yoksa rahat olduklari icin mi hareketleniyorlardir. Eziyormusum gibi geliyor. Bobrek genislemesi oldugu icin hep soluma yatmak zorundayim sol tarafimin yattigim kismi resmen duz. Yamuk yumuk bir karnim var
:)) birbirimizle öyle hemhal oluyoruzki tanismassak ruyslarimiza ve dualarimiza giriyoruz ne guzel.onceki paylasimimi okumadin sanirim ben dun drun verdigi tahlilleri yaptirmak icin özel bi hast.ye gittim dr okadar guzel konustuki icim ferahladi meger benim prof.birkacyil onceki ogrencisiymis bu.erken dogum riskin den bahsedince bu hastaneninde yeni dogan yogun bakim unitesi var dedi ama 30.haftadan sonra alabiliyoruz ondan once alamıyoruz dedi.bende burada mi dogum yapsam acaba dedim ama yogun bakim unitesi 1 yillik acaba tecrube varmi techisat nasil aranması gereken ozellikler neler.hemde burada ozel hast.sartlarindaki dogum 600tl.benim prof.devlet hast.yapacak 2000tl alacak insallah vakitlice olurda hic devlete gitmem cok pis oluyor bilmiyorum biraz huyluyum temizlik hususunda:)canim sen erzurumdaydin degil mi. Universite hastanesi filan iyi degil mi? Anladigim kadariyla cok sorun yasiyorsun dr.la filan. Allah kolaylik versin ellerine dusurmesin de aratmasinda. Alamiyoruz deme luksleri varmi ya be de onu anlamiyorum. Bence sadece onlarla degil de il saglik mud.le filan da gkrus boyle boyle diyorlar dogru mu diye teyit ettir. Bir de erkeni dusunme zaten sen kendini cok sartandiriyorsun. bak @OzlTzk masallah 3q den gidiyor oda sikintiliydi. Benim acilma yoktu ama dogum sancilari kasilmalari vardi her an acilabilir di acilabilir. Serklaj ihtimali de kalmadi artik. Ve daha neler var. Bizi dusun. Ya Rabbi Sen den isteyip de verdigin kullarin hakki icin diye dua et. Sonsuz sukur bir sekilde hayirla sonuclanacak ins.
bu arada galiba emin degilm de ben seni ruyamda goruyordum. Artik oyle ruyalar goruyorum ki cikamiyorim isin icinden :)
aaa cok mantikli ama o zaman uayrilan bebek huysuz olmuyor mu
Viscolar omurga ve vücuda göre şekil alabildiğinden en sağlıklısı deniyor.Hanimlar yine yeni bir soru
bebeklere yatak ne kullanacaksiniz
visko olmali diyen var
yari visko olmali diyen var
pamuk ya da yun diyen var
ortopedik yayli yatak var
bir de sert sunger olmali diyen var sizce?
Tecrulebi anneler ne kullandi ve ne kullanmayi planliyorsunuz
Evet canim ya atlamisim. Ben cok karsilastigim icin boyle sahsi tutmlarla hazirim pencelerimi cikarmaya. Tepkiliyim o yuzden. Hayirlisi olsun . Galiba bu hafta benim de yapilacak igneler 30 a bir gelelim demisti. Sali gunu gidecegim.:)) birbirimizle öyle hemhal oluyoruzki tanismassak ruyslarimiza ve dualarimiza giriyoruz ne guzel.onceki paylasimimi okumadin sanirim ben dun drun verdigi tahlilleri yaptirmak icin özel bi hast.ye gittim dr okadar guzel konustuki icim ferahladi meger benim prof.birkacyil onceki ogrencisiymis bu.erken dogum riskin den bahsedince bu hastaneninde yeni dogan yogun bakim unitesi var dedi ama 30.haftadan sonra alabiliyoruz ondan once alamıyoruz dedi.bende burada mi dogum yapsam acaba dedim ama yogun bakim unitesi 1 yillik acaba tecrube varmi techisat nasil aranması gereken ozellikler neler.hemde burada ozel hast.sartlarindaki dogum 600tl.benim prof.devlet hast.yapacak 2000tl alacak insallah vakitlice olurda hic devlete gitmem cok pis oluyor bilmiyorum biraz huyluyum temizlik hususunda:)
tam tersi viscolar onerilmiyor. Ozellikle iki yasina kadar hic onerilmiyor hemde.Viscolar omurga ve vücuda göre şekil alabildiğinden en sağlıklısı deniyor.
kotlarımı ben ilk aylardan beri giyemiyorum sığmadığımdan değil ama daralıyorum hep tayt hep tayt iyi ki taytlar var yoksa ne giyerdim Allah bilir...Ya benim karnım bi enteresan.oğlum ilk gebeliğim olduğu halde daha 4. Ayda karnın baya bi vardı.doğuma doğru fln herkes ikizmi diye soruyodu karnımdan dolayı.sanırım iç karnım dar,küçük,karnım dışa doğru çok büyüyor.şimdide daha 2.-3. Aylarda belliydi hamileliğim,kotlarımı hiç giyemedim.şuanda zaten 6 aylıklarla aşık atarım resmen.bi kaç aya tulumba gibi olurum
canım sorduğun soruyla alakasız olacak da senin çatlaklar nereden oldu? karnın alt tarafından mı? ağırlıklı hangi bölgelerden?Hanimlar yine yeni bir soru
visko olmali diyen var
evet canım gece ve dışarı için sıcak su termosu.nikel, fitalat içermeyecekmiş.sanırım içi çelik veya cam olacak.bende daha arastırıyomyan yatis yastigi ve bu C minderler gerekli mi?
yan yatis yastigini reflusu olanlar mi kullaniyor her bebege mi kullaniyorsunuz.
bu termos su termosu degil mi? Bebekler icin olaninin icinin farkli olmasi lazimmis oyle biseyler okumustum nikel mi ne ondan kapli olmamaliymis. Hanigisinden aliyorsunuz ben de merak ettim
ya pisliği geçtim devlet hastanesinde muamelelere gıcık oluyorum. bir dönem gittim de sonra eşim de yasakladı parası neyse verelim gitme bu çile çekilir mi ya dedi. belki bazı ufak şehirlerde daha rahat ama büyük şehirlerde özellikle çok sıkıntılı devlet hastaneleri...:)) birbirimizle öyle hemhal oluyoruzki tanismassak ruyslarimiza ve dualarimiza giriyoruz ne guzel.onceki paylasimimi okumadin sanirim ben dun drun verdigi tahlilleri yaptirmak icin özel bi hast.ye gittim dr okadar guzel konustuki icim ferahladi meger benim prof.birkacyil onceki ogrencisiymis bu.erken dogum riskin den bahsedince bu hastaneninde yeni dogan yogun bakim unitesi var dedi ama 30.haftadan sonra alabiliyoruz ondan once alamıyoruz dedi.bende burada mi dogum yapsam acaba dedim ama yogun bakim unitesi 1 yillik acaba tecrube varmi techisat nasil aranması gereken ozellikler neler.hemde burada ozel hast.sartlarindaki dogum 600tl.benim prof.devlet hast.yapacak 2000tl alacak insallah vakitlice olurda hic devlete gitmem cok pis oluyor bilmiyorum biraz huyluyum temizlik hususunda:)
a iyi oldu paylaştığın canım muhtemelen bana da iki hafta sonra yapılacak.Haa bide arkadaşlar ben ikigun once ciger gelistiricilerim yapildi.ignelerden sonra hareket hissedemedim neredeyse iki gun dr.dun sordum oda normal dedi kortizon oldugu icin bebekler anne karninda strese giriyor dedi basiniza gelrse korknayin.@Ozltzk ninde cok hareket olmustu demekki normalden farkli hissiyatlar olusturabiliyor.
viscolar iyi diyorlar ama visconun da iyisi var kötüsü var. adı visco olup tamamen uydurma olanlar var...Hanimlar yine yeni bir soru
visko olmali diyen var
ben genelde sol tarafima yattivim icin sol alt karnim ve bikini bolgesinin hemen ustunde olusmaya basladicanım sorduğun soruyla alakasız olacak da senin çatlaklar nereden oldu? karnın alt tarafından mı? ağırlıklı hangi bölgelerden?
Ben tedi diye bir magaza var ist. Zuccaciye hediyelik filan satilan biryer. Oradan ici cwlik yarim litrelik birsey almistim denemek icin sogutuyor mu duye harika cikti. Cay termoslarima gore super nerdeyse 12 saat durdu hoc sogumamisti. Cok basit bu disi renkli seylerden. Herhalde kullanisli olacaktir. Bebekler icin dusunmemistim onu. Bir tane daha alayim diyorum.evet canım gece ve dışarı için sıcak su termosu.nikel, fitalat içermeyecekmiş.sanırım içi çelik veya cam olacak.bende daha arastırıyom
viskonun yetiskinler icin iyi oldugu soyleniyor. Sert sunger ya da lateks yatak oneriliyormus. Ben baya dolastim bu konuyla ilgili netteviscolar iyi diyorlar ama visconun da iyisi var kötüsü var. adı visco olup tamamen uydurma olanlar var...
anladım canım doğrudur ben o kadar araştırmadım daha o konuyu.ben genelde sol tarafima yattivim icin sol alt karnim ve bikini bolgesinin hemen ustunde olusmaya basladi
Ben tedi diye bir magaza var ist. Zuccaciye hediyelik filan satilan biryer. Oradan ici cwlik yarim litrelik birsey almistim denemek icin sogutuyor mu duye harika cikti. Cay termoslarima gore super nerdeyse 12 saat durdu hoc sogumamisti. Cok basit bu disi renkli seylerden. Herhalde kullanisli olacaktir. Bebekler icin dusunmemistim onu. Bir tane daha alayim diyorum.
Bir de ici cam olanlar mi var bak ben onlari hic bilmiyorum.
viskonun yetiskinler icin iyi oldugu soyleniyor. Sert sunger ya da lateks yatak oneriliyormus. Ben baya dolastim bu konuyla ilgili nette
kaç ml miş ne kadar canım?Termosu tekzenden siparis verdim canta ile birlikte.markayi unuttum.ici disi celikmis.bakalim nasil bisey gelcek.pisman olmasam bari.biraz aceleye geldi bu son aldiklarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?