IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Sorma entellik olsun torba dolsun bence.ne münasebet,toxoplazma diye bi hastalık ve bu da böyle yakın münasebetlerle gelişiyo.hiçde evime sokmam valla,helekide bebek varken

Koku kaşıntı yok şükür.bencede büyümeden olabilir,az önce giyinirken karnıma dikkat edince şok oldum

O dezenfektan alkollerden medikallerde var evet.büyük eczanelerde de olabilir.

Sorma entellik olsun torba dolsun bence.ne münasebet,toxoplazma diye bi hastalık ve bu da böyle yakın münasebetlerle gelişiyo.hiçde evime sokmam valla,helekide bebek varken
aynen ben de öyleyim. bahçeli ev olsa bahçede olsa hayvan tamam da bir de apartman dairesinde olmuyor. haydi hayvanseverler saldırın bekliyorum

Kizlar bi sorum olacak sizlere bugun normal bi uzmana tahlillerimi yaptirmak icin gittim bu arada birde muayene olayim dedim adam okadar guzel konuştu anlattıki herseyi icim ferahladi burası erzurumda ozel bi hastane 1 yildirda yeni dogan yogun bakim ünitesi varmis sizce yeni bakim ünitesinde aranması gerejen ozellikler neler?

slm canım ben doğumdan önce bursa doruk hastanesinde yoğun bakım ünitesi yok diye çekirge doruk hastanesine yonlendirmislerdi çünkü genelde ikiz bebekler için yoğun bakım ihtiyacı oluyor ama çok şükür ben öyle bir sorun yasamadim

"melina1983, post: 39785776, member: 356263"]ya geçmiş olsun. işte insanları engellemek lazım küsen küssün doktor doğru söylemiş. benim bir arkadaşımın bebeğini de kayınvalidesi ağzından ağzından öpüyordu bebek bir hastalandı kaç gün yoğun bakıma aldılar... ben benim bebeğim olmasa bile dokunurken bile çekiniyorum insanlardan da aynı özeni bekliyorum tabi...[/QUOTE]
Malesef herkes aynı özeni göstermiyor ozelliklede yaslilar onlar bizim buyugumuz birsey desen kalpleri kırılır çok zor bir durum gercekten

bence doktora sorun kaçıncı haftadan itibaren doğarsa sizdeki kuvezde kalabilir diye. ben de yeni doğan ünitesi olan bi özel hastaneye gittim .hastane iyi diyodum kuvezi de var. başka yere muhtaç olmam. doktora sorduk nasıl her durumda kalabilirler mi diye. o da dedi ki 32. haftadan öncekileri alamıyoruz. öyle bikaç ay kalcaksa bizde olmaz dedi. şaşırdım. yoğun bakım ünitesi varsa hepsi aynıdır sanıyodum ama öyle değilmiş. doktora iyice sor bence.

Canım ne zaman yalnız kaldın.tek başına yetebilen mi?benim çevremde kimsem yok gelen de çok kalamaz ne yapsam bilemedim.yardımcı tutmam gerekecek sanırım
rabbim o gücü veriyor ama yinede çok yipraniyorsun benim annem ilk zamanlar gelmişti yardım etti daha sonrada herkesle anlaştım kime çağrı atarsam o geliyordu camasirimi aşıyor bebeklere bakmama bazen yardım ediyorlardı hepsinden Allah razı olsun.

Daha neler var neler anlatsam gercekten roman olur
ben sansliydim 38haftami dolduduktan sonra sezeryanla dogum yaptim cunku ikiside tersti kiz 2690 erkek 3200 dunyaya geldiler
sut olayina gelince buyuk kizimda hic mama kullanmadim ama bunlarda kullanmak zorunda kaldim cunku iki bebek yetmiyordu sutum ve ben bir yasina yakin kestim sutten ve ikisi ayni anda acikiyordu ayni anda emziriyordum cunku laftan anlamiyorlar ve surekli agliyorlar yani anlayacagin ilk zamanlar cok zor geciyor sonra alisiyorsun
birde sana tavsiyem ikisinide ayni anda uyut biri uyanirsa digerinide uyandir cunku obur turlu aksama kadar birini uyut oburu kalksinbu boyle devam eder kendie ayiracak vaktin kalmaz ben oyle yaptim cok iyi oluyor
gobek bagi seti bencede gereksiz ben almadim
benim doktorum gizli dikis yani estetik diyorlar galiba ondan yapmisti birde dikis aldirma derdim olmadi ayrica doktorlar dogumdan sonra korse takiyorlar cok rahat oluyor yoksa icin bos oldugu icin korkudan yerinden kalkmak istemiyorsun birde dogumdan sonra korkma karnin cok sarkmis olacak merak etme bir aya toparlanirsin ben kendimi cok ihmal ettim sitresten cok yemek yedim simdi vermeye calisiyorum aman ha dikkat et yemene dogru beslen kilo alma vermesi cok zahmetli oluyor
ne cok yazdim benimde anlatasim varmis

aynen ben de öyleyim. bahçeli ev olsa bahçede olsa hayvan tamam da bir de apartman dairesinde olmuyor. haydi hayvanseverler saldırın bekliyorum
Bencede,bahçede bende isterim.imkanı olan için çok güzel ama apartmana sokmak ne ya.iyi bende hayvanseverim diyim eve inek sokayım,razılar mı?o da hayvan bu da hayvan.ne farkları var cüsselerinden başka?panter emel tırnaklıcak bizi şimdi

Tesekkur ederim ya anlatin lutfen cok sevinirim zaman yaklastikca ben huzursuz olmaya basladim bakamayacagim korkusu sardi. Masallah 38. Hafta ne guzel bir sey. Darisi basimiza Allahin izniyle
kilolari da cok guzelmis. Ne guzel bakin umut oldunuz bize.insallah deneyecegim dediklerinizi. Herkes ayni anda emzir ve ayni anda uyut diyor. Ins. Mumkun olur bu.

Sordum canim 30.haftayı doldurduktan sonra dedi benimde kafami karistirdi acaba ehli bi hastane degilmi diye

Rica ederim sizin kacinci haftaniz cinsiyetleri merak ettim mümkün olsa facede ilk doğduklari video var annemin saskinligi bebeklerin aglamasi cok farkli bir duygu bir mucize.
Biri uyanıp diğeri uuyanmazsa mecbur onuda uyandiriyordum.
Rabbim sizin yavrularinizida sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı zorlanmadan kolaylıkla buyutmenizi nasip etsin. Bu arada biberonlari aldınız mi çok onemli

Benim aynı oyle biri yatıyo diğer kalkıyo tuvalete bile gidemiyorum

[QUhafsa anne, post: 39792611, member: 659718"]Benim aynı oyle biri yatıyo diğer kalkıyo tuvalete bile gidemiyorum[/QUOTE]

Hayirli sabahlar erkencisiniz benim gibi cocuklar uytmuyormu yoksa
Ah canim benim Allah yardimcin olsun o köprüden bende gectim ne kadarlık bebislerin rabbim sağlık sıhhat versin hem sana hem bebislerine
Ben biri uyanınca diğerini kucağıma alıp uyandiriyordum bir süre sonra alisiyorlar kendileri beraber uyaniyorlar
biberonlarinida ayni anda veriyordum

ayyy ben de çok heyecanlandım şimdi benim de iki yaşına girecek oğlum mecbur üçe bölüneceğiz ama Rabbim hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah aynı zamanda uyandırma fikri süpermiş tecrübeli ikiz annelerinden fikir olarak yardım bekliyoruz lütfenn teşekkürler..

[QUhafsa anne, post: 39792611, member: 659718"]Benim aynı oyle biri yatıyo diğer kalkıyo tuvalete bile gidemiyorum

Hayirli sabahlar erkencisiniz benim gibi cocuklar uytmuyormu yoksa
Ah canim benim Allah yardimcin olsun o köprüden bende gectim ne kadarlık bebislerin rabbim sağlık sıhhat versin hem sana hem bebislerine
Ben biri uyanınca diğerini kucağıma alıp uyandiriyordum bir süre sonra alisiyorlar kendileri beraber uyaniyorlar
biberonlarinida ayni anda veriyordum[/QUOTE]Hayırlı sabahlar uyumak ne mümkün qnnemin yanındayım da boyle sonra napıcam bilmiyorum biri uykuyu sevmiyo beş dk da uyusa cin gibi oluyo oburu uyuyo oluyo haliyle

Hayırlı sabahlar uyumak ne mümkün qnnemin yanındayım da boyle sonra napıcam bilmiyorum biri uykuyu sevmiyo beş dk da uyusa cin gibi oluyo oburu uyuyo oluyo haliyle[/QUOTE]
8.ayın içindeler rabbim sizinkilere de uzun hayırlı ömür versin inşallah

Sordum canim 30.haftayı doldurduktan sonra dedi benimde kafami karistirdi acaba ehli bi hastane degilmi diye
canim sen erzurumdaydin degil mi. Universite hastanesi filan iyi degil mi? Anladigim kadariyla cok sorun yasiyorsun dr.la filan. Allah kolaylik versin ellerine dusurmesin de aratmasinda. Alamiyoruz deme luksleri varmi ya be de onu anlamiyorum. Bence sadece onlarla degil de il saglik mud.le filan da gkrus boyle boyle diyorlar dogru mu diye teyit ettir. Bir de erkeni dusunme zaten sen kendini cok sartandiriyorsun. bak O OzlTzk masallah 3q den gidiyor oda sikintiliydi. Benim acilma yoktu ama dogum sancilari kasilmalari vardi her an acilabilir di acilabilir. Serklaj ihtimali de kalmadi artik. Ve daha neler var. Bizi dusun. Ya Rabbi Sen den isteyip de verdigin kullarin hakki icin diye dua et. Sonsuz sukur bir sekilde hayirla sonuclanacak ins.
bu arada galiba emin degilm de ben seni ruyamda goruyordum. Artik oyle ruyalar goruyorum ki cikamiyorim isin icinden :)​

aaa cok mantikli ama o zaman uayrilan bebek huysuz olmuyor mu

amin ins. Cumlemizinkini
benim ikisi de oglan canim . 29+4 uz bugun. sakincasi yoksa ozelden yazabilirsin face. Allahim hem cok ozeniyorum hem cok korkuyorum.
Bu arada iki uc haftadir benim kusmalarim tekrar basladi. Gelisim olarak normal diyor ama bu kusmalsr bebekleri etkiler mi bilmiyorum. Ilk aylar gibi birsey yiyememeye basladim. Ya bir de sacma olacak ama ben soluma yatinca sadece cok net hissediyorum diger zamanlar cok az hissediyorum. Soluma yatinca cok hareketliler. Acaba rahatsiz olduklari icin mi yoksa rahat olduklari icin mi hareketleniyorlardir. Eziyormusum gibi geliyor. Bobrek genislemesi oldugu icin hep soluma yatmak zorundayim sol tarafimin yattigim kismi resmen duz. Yamuk yumuk bir karnim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…