- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.581
Sordum canim 30.haftayı doldurduktan sonra dedi benimde kafami karistirdi acaba ehli bi hastane degilmi diye
Burasi cok sıkıntılı degil helede hocalarinin hastasi olunca dahada yaranmaya calisiyorlar ama ben dev.hast.sevemiyorum;(ya pisliği geçtim devlet hastanesinde muamelelere gıcık oluyorum. bir dönem gittim de sonra eşim de yasakladı parası neyse verelim gitme bu çile çekilir mi ya dedi. belki bazı ufak şehirlerde daha rahat ama büyük şehirlerde özellikle çok sıkıntılı devlet hastaneleri...
Sebebini tam bilmiyorum ignedenmi ama karnimin daha buyudugunu ve nefes almakta zorlaniyorum ama gun gectikce bebeklerde büyüyor belkide ondandira iyi oldu paylaştığın canım muhtemelen bana da iki hafta sonra yapılacak.
onun dışında sende bir değişiklik oldu mu ödem toplama vs gibi?
Hemen bakayim cunku ikinci el almazsam bazi seyleri basedemeyecegim.kızlar tutumluanne sitesine bakıyor musunuz? çok temiz ikinci eller var. evet biz ikiz eşyası baktığımızdan hep çift olmak zorunda ama bazı tek alabileceğimiz eşyalar da var. mesela bugün geçen gün çok güzel dediğiniz bir ana kucağı ev tipi olan satışa çıkmıştı piyasa fiyatı 200 tl idi orada 50 tl ye satıldı hemen. bence arada inceleyin güzel şeyler denk getirebilirsiniz.
neyse en azından muamele iyiymiş. ankarada zekai tahirde bir vajinal ultrasona bakacaklar mesela on kişiyi (onar onar içeri alıyorlar) üç metrekarelik odaya topluyorlar belden aşağısını soyup bellerine çarşaf bağlattırıyorlar makina gibi yarım dakika bakıp bakıp yolluyorlar. bu ortamda ne kadar hijyen bekleyebilirsin kiBurasi cok sıkıntılı degil helede hocalarinin hastasi olunca dahada yaranmaya calisiyorlar ama ben dev.hast.sevemiyorum;(
bir de kortizonya sonuçta ödem yapıyor olabilir ondan sordum aslında. bende nefes alma sıkıntısı zaten baya baya arttı onu da yaptırınca ne olurum artık bilmiyorum.Sebebini tam bilmiyorum ignedenmi ama karnimin daha buyudugunu ve nefes almakta zorlaniyorum ama gun gectikce bebeklerde büyüyor belkide ondandir
her gün bak canım sürekli yeni şeyler ekleniyor ve hemen satılıyor bazı ürünler...Hemen bakayim cunku ikinci el almazsam bazi seyleri basedemeyecegim.
neyse en azından muamele iyiymiş. ankarada zekai tahirde bir vajinal ultrasona bakacaklar mesela on kişiyi (onar onar içeri alıyorlar) üç metrekarelik odaya topluyorlar belden aşağısını soyup bellerine çarşaf bağlattırıyorlar makina gibi yarım dakika bakıp bakıp yolluyorlar. bu ortamda ne kadar hijyen bekleyebilirsin kidoktorların hastaya muamelesinden bahsetmiyorum bile. ben de sevemedim bir türlü ama sebeplerim var...
Merhaba oralardamısın beta hcg sonucum 12. Gün 149.1 çıktı Doktorum tebrik etti yarın tekrar vericem iki günde bir bazen hiç olmuyor ama peçeteye az kan geliyo doktorumla görüştüm bol bol su iç kabız olmamaya dikkat et dedi sence nasıl senin değerin nasılsdı hatırlıyormusunyok tabiki.öyle düşünme.benimkiler de 3.gün 1. kalite idi.
5. güne bırakma kararı dr. aittir.o riske etmek istemez ise 3. gün transfer ederler.bu demek değildir ki 3. gün embryo kalitesizdir:))
Aynen,taytclub şeklinde takılıyoruzkotlarımı ben ilk aylardan beri giyemiyorum sığmadığımdan değil ama daralıyorum hep tayt hep tayt iyi ki taytlar var yoksa ne giyerdim Allah bilir...
Ooyyy dogru soyluyorsun kendi acimdan dusundum haklisin kesinlikle ama bana yapilsa cok bozulurdum heralde. Zaten simdiden arkadaslar arasinda dile dolandim dalga konusuyum. Oyle bisey yaparsam yuzume bakmazlar benim. Ama en kotu eve gelenlere erken olursa( ins. Olmazda ) dr. Odaya ziyaretci almayi yasakladi demeyi dusunuyorum
ya tabi canım o ortamda ne kadar sağlıklı sonuç alınır ya da ne konuşabilirsin ki doktorla sen bir iki saniye duralasan doktorun yanında bir kadın vardı ne olduğu belirsiz azarlıyor orada insanları...gözümün önüne zeynep kamil hast. geldi. aynen dediğin gibi. bakıp bakıp gönderiyolar. neymiş ne değilmiş soramıyosun bile çünkü sen kalkar kalkmaz başkası yatıyo.
geçen kotlarıma içli içli baktım ne zaman sizleri birdaha kullanabileceğim diye...Aynen,taytclub şeklinde takılıyoruz
ya tabi canım o ortamda ne kadar sağlıklı sonuç alınır ya da ne konuşabilirsin ki doktorla sen bir iki saniye duralasan doktorun yanında bir kadın vardı ne olduğu belirsiz azarlıyor orada insanları...
O hiç belli olmuyor canım,benim ablam hiç bize benzemez,hem kısa hem zayıftır.her doğumun da 30 kilo alır,emzire emzire kılı kıpırdatmadan verir o kiloları.kardeşimde zayıftır,oda 15 kiloyu geçmez aldığı.doğumda bi 8-10 kilosu gider.kalanıda emzirir verir.millette şans var :)))geçen kotlarıma içli içli baktım ne zaman sizleri birdaha kullanabileceğim diye...
bugün de yeni doğum yapmış bir arkadaşımı ziyaret ettim. o zayıftı normalde baya. 19 kg almış. ben sona doğru ne olacağım onu çok merak ediyorum...
darısı başımıza inşallah bebeklerle birlikte kiloları da gider :)O hiç belli olmuyor canım,benim ablam hiç bize benzemez,hem kısa hem zayıftır.her doğumun da 30 kilo alır,emzire emzire kılı kıpırdatmadan verir o kiloları.kardeşimde zayıftır,oda 15 kiloyu geçmez aldığı.doğumda bi 8-10 kilosu gider.kalanıda emzirir verir.millette şans var :)))
Ohh masallah daha ne olsun ben birkac sayfa once biraz abartarak gereksiz birsuru sey koyarak hazirlamis oldugum seyleri paylasmistim. Insana cok iyi geliyor degil mi hazirlik yapmak. Bel agrilarin uzun mu surdu. hangi durum da panikleyecem nasil bisey olacak hic bilmiyorum. Hep ins. Planli gidrrim diye dua ediyorum. Hayirlisi bakalimGunaydin arkadaslar.hepinizin dunya kadinlar gunu kutlu olsun.bilenleriniz var ben hazirlik yapmamistim hic.gecenlerde belimde siddetli agrim olup butun gece uyanik kalinca artik vaktidir dedim ve hastane cantami hazirladimcocuklar icin ikiser takim hastane cikisi.birer pijama.birer ic dis zibin.ikiser corap.hastane cikislarinin battaniyesi var yaninda 2 tane daha nispeten daha kalin battaniye.emzik.biberon.islak mendil.bez.sanirim bu kadar.kendim icinde 2 tane kisa kollu gecelik,bir tane pijama takimi(krem renkli bu takim.sezeryan olunca giymem muhtemelen alip almama konusunda kararsizim) bi tane sabahlik.iki corap bi patik.emzirme atleti 2 tane.emzirme sutyeni almayacaktim ama atlet sezeryan sonrasi rahatsiz eder mi sizce?tarak.dis fircasi ve macunu.biraz makyaj malzemesi.kocaman donlardan 4 tane ilk aklima gelenler bunlar.hasta bezini falan hemen eczanenden alirlar diye dusundum.hastane odasi icin biraz kokulu sabun biraz kolonya birde anne kiz taci siparisi verdim.buraya reklam veren bi arkadastan.gelince paylasacagim sizinle.ayyy cok iyi geldi bana bu hazirliklar.herkese iyi pazarlar
erken olusa Allah korusun hic kacari yok zaten. Bunlar yapilacak. Odaya ziyaretci alinmayacak. Bir komsum tek bebegi 8 aylik dogdu preeklemsi tanisindan. Iki abla vardi bebekleri ellerinden dusurmediler. Cocukta surekli crp yukseldi. Surekli hastanede gecirdiler ilk bir kac ayi. Onun icin dikkat etmek lazimBenim kuzenim ev ziyaretinde odaya girerken hijyenik bir sivi dokturup elimize yuzumuze de maske taktirmisti.o zaman ne cok abartti diye gecirmistim icimden ama simdi o kadar abarti gelmiyor cunku 32 haftalik dogdular ve 1 aya yakin yogun bakimda kaldilar.ben o kadarini yapmasamda doktor ziyaretci istemiyor yalanini soylemeyi dusunuyorum.simdiden yavas yavas basladim zaten o ayaklara.
Evet ya okudum.bence de carsafa gerek yok ve lavmanaOhh masallah daha ne olsun ben birkac sayfa once biraz abartarak gereksiz birsuru sey koyarak hazirlamis oldugum seyleri paylasmistim. Insana cok iyi geliyor degil mi hazirlik yapmak. Bel agrilarin uzun mu surdu. hangi durum da panikleyecem nasil bisey olacak hic bilmiyorum. Hep ins. Planli gidrrim diye dua ediyorum. Hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?