- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi vebahargeldi
- #1.241
Yukarda da yazdim tekrar edeyim kimse maksadini asan cumleler sarf etmesin.yaw yok kimsenin kimseye bisey dedigi. Bana mi yazdin dedigin arkadas da zaten seninle hemfikir ayni zorluklardan bahsetmis.
Soyle yorumlari disaridan okuyunca herkes kendinin durumunu dile getirmis kendi halini anlatmis. Bakici isi zor evde olanlar aslinda daha sansli anafikri indanlarin yasadiklari sikintilar da eklenince bu hale gelmis. konu o sekilde buraya gelmis.
Gerginlik yok derken de espri yapmaya calismistim ama kacirdigim bisey mi var bilmiyorum bu kadar tepki verecek belki arada okumadigim bir yorum vardir bilemiyorum. Bir iki sayfa once tam tersinden iyi bakicilarinda oldugundan bahsettim. Hepimiz aslinda ayni seyleri temenni edip ayni seyleri soyluyoruz ama yine espri yaparak hormonlar ah hamilelik diyorum tatli dille. Ortada can sikici bisey gormuyorum ben.
ben de ne nedir bilincindeyim.davulun sesi lafina sinirlendim yazdim.
ev hanimlarinin durumu ile ilgili bisey dedigim yok.arkadas neyi nerde yazdigini sasirinca sonuc bu oldu.
bakicilarla ilgili yorum yaparken biraz daha dusunceli olsun benim tavsiyem.
uykum kacmisti bi bakayim dedim.iyice uykumu kacirdiniz:))
hanimlar ben neyi neden yazdigimi biliyorum derdim ugrasmak degil yahu pespese uyarmaniza gerek yok oldu mu.