• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

yaw yok kimsenin kimseye bisey dedigi. Bana mi yazdin dedigin arkadas da zaten seninle hemfikir ayni zorluklardan bahsetmis.
Soyle yorumlari disaridan okuyunca herkes kendinin durumunu dile getirmis kendi halini anlatmis. Bakici isi zor evde olanlar aslinda daha sansli anafikri indanlarin yasadiklari sikintilar da eklenince bu hale gelmis. konu o sekilde buraya gelmis.
Gerginlik yok derken de espri yapmaya calismistim ama kacirdigim bisey mi var bilmiyorum bu kadar tepki verecek belki arada okumadigim bir yorum vardir bilemiyorum. Bir iki sayfa once tam tersinden iyi bakicilarinda oldugundan bahsettim. Hepimiz aslinda ayni seyleri temenni edip ayni seyleri soyluyoruz ama yine espri yaparak hormonlar ah hamilelik diyorum tatli dille. Ortada can sikici bisey gormuyorum ben.
Yukarda da yazdim tekrar edeyim kimse maksadini asan cumleler sarf etmesin.
ben de ne nedir bilincindeyim.davulun sesi lafina sinirlendim yazdim.
ev hanimlarinin durumu ile ilgili bisey dedigim yok.arkadas neyi nerde yazdigini sasirinca sonuc bu oldu.
bakicilarla ilgili yorum yaparken biraz daha dusunceli olsun benim tavsiyem.
uykum kacmisti bi bakayim dedim.iyice uykumu kacirdiniz:))
hanimlar ben neyi neden yazdigimi biliyorum derdim ugrasmak degil yahu pespese uyarmaniza gerek yok oldu mu.

Gunaydin herkese
hanimlar bana soyle buyukce guzel bir sirt cantasi onerebilir misiniz. Bildiginiz ya da bakarken karsilastiginiz bir urun var mi?bebeklere ozel olmaya da bilir. O termos gozunun filan cok kullanisli olacagini dusunumuyorum. Sizce

:KK70:kızz benimkinin işi zaten seyahat acentesi,nereye gönderiyim adamı:KK53:o anca milleti gönderir.senede bi kaç kerede beraber kaçarız bi yerlere.asıl benim arada bi alıp başımı gitmem lazım:KK55:
ay o kötüymüş. senin bir yolunu bulup kaçman gerek. gel bize ziyarete arada bacım :KK45:

Gunaydin herkese
hanimlar bana soyle buyukce guzel bir sirt cantasi onerebilir misiniz. Bildiginiz ya da bakarken karsilastiginiz bir urun var mi?bebeklere ozel olmaya da bilir. O termos gozunun filan cok kullanisli olacagini dusunumuyorum. Sizce
canım bende nike ın çantası var modeli aşağıda verdiğim linke benziyor birebirini bulamadım. kendim de çekemiyorum şu anda taşınma olayından ötürü yukarılara kaldırmıştım. ama çok kullanışlı bir çanta. ben bebeklere de onu kullanmayı planlıyorum.

http://www.indirimplus.com/images/res/product2/500-117727-BA4323-010_1_l.jpg

Buyuk mu bu canta, sekli guzel duruyor. bir de 100 lirayi asmayim diyorum. Nike pahalidir ya

büyük canım baya gözleri falan var çok fazla şey alıyor içine. ama büyük dediysem bir kamp çantası kadar da büyük değil. ben bundan birkaç sene önce ikinci üniversiteye başlamadan önce almıştım. o kadar çok kullandım ki. hala sapasağlam. benden sonra bir arkadaşım daha aldı fiyatı 100 tl civarı idi. ama şu an ne kadar bilmiyorum. bazen indirim falan oluyor. hangi şehirdesin unuttum ama bulunduğunuz yerde nike ın falan outleti varsa bir git bak derim. ben ankaradayım burada nata vega var mesela oradaki spor mağazalarında bazen çok güzel şeyler denk geliyor.

Artik disari cikamiyorum. Istanbuldayim hersey elimin altinda olmasina ragmen cok zor oluyor. Arabada bile oturamiyorum. Onun icin tavsiye uzerine alacam biseyler gozu kapali.
büyük canım baya gözleri falan var çok fazla şey alıyor içine. ama büyük dediysem bir kamp çantası kadar da büyük değil. ben bundan birkaç sene önce ikinci üniversiteye başlamadan önce almıştım. o kadar çok kullandım ki. hala sapasağlam. benden sonra bir arkadaşım daha aldı fiyatı 100 tl civarı idi. ama şu an ne kadar bilmiyorum. bazen indirim falan oluyor. hangi şehirdesin unuttum ama bulunduğunuz yerde nike ın falan outleti varsa bir git bak derim. ben ankaradayım burada nata vega var mesela oradaki spor mağazalarında bazen çok güzel şeyler denk geliyor.

Artik disari cikamiyorum. Istanbuldayim hersey elimin altinda olmasina ragmen cok zor oluyor. Arabada bile oturamiyorum. Onun icin tavsiye uzerine alacam biseyler gozu kapali.
anladım canım Allah yardımcın olsun. Ben bu modeli tavsiye ederim gözleri olması geniş olması açısından güzel ve kullanışlı. ama sen tabi bak yine hangisi daha çok içine sinerse onu alırsın.

ALLAH yar ve yardımcın olsun canım.Merak etme kul daralmazsa hızır yetişmezmiş muhakkak koruyacaktır meleklerini Rabbim.
teşekkürler iyi dileklerin için canım.
sağlıklarımız yerinde olsun yeter ki üstesinden gelirim inş.
ben de kalbimi bozmuyorum aynı şekilde dua ediyorum.

kızlar picabo dan aldıklarım geldi ürünlerde sorun yok sadece kolsuz erkek body yanlış beden gelmiş ama sorun değil 6-9 da atlet olarak kullanırım.Yalnız 0-3 ay 62 cm miş bayağı büyükmüş yine motherlove dan newborn beden almam gerecek bazı şeyleri sanırım.orjinalliği nasıl anlarım bilemedim ama penyeleri çok iyi özellikle yelekler.çimpa üreticiymiş baktım lisanslı ürünler falan diyo.
Nasıllar ?Eki Görüntüle 1431391 Eki Görüntüle 1431392

aldıkların çok güzel.alt-üst takımlar çok bebeğendim.
güzel günlerde giydir inşallah canım.

Merhabalar oncelikle. benim duygularimi ve dusuncelerimi kaleme almissiniz oncelikle.bebegini mecbur kalarak istemeye istemeye bakiciya veren calisanlar bilir bizim yasadiklarimizi. tabi dediginiz gibi herseyi program dahilinde yapmaya calismak da cabasi. Allah hepimize kolaylik versin...
aslen niyetim bu olmamasına rağmen paylaşmış oldum.
gerçi anlatmak istediğimi anlatamadım demek ki herkes beni uyarma ihtiyacı hissetmiş nedense.
hiçkimse de bakıcılarla ilgili kötü yorum yapmayalım arkadaşlarımız incinir dememiş.
demek sen de aynı durumdasın.
Amin canım Allah yardımcımız olsun gerçekten.

annelütfen den sorunsuz geldi mi aldıkların?birkere alışveriş yaptım.hatta ilk alışverişlerimdendi.15 günde gönderdiler eksik ürünleri.tedarik edememişlerdi.bi daha da bakmadım siteye:))
pompa masaj başlığı derken süt pompasının aparatından mı bahsediyosun?
emzirme yastığı nasıl bişey aldın.duz yastık gibi olanlardan mı yoksa şu C gibi olanlardan mı?
valla bu yastıkları unuttum ben.gündemime almadım daha:))yan yatış yastığı ben de alıcam bi tane.bi tane evde var çünkü.

Daha dun aldim kargoya bile verilmemis.eksiksiz gelsin de raziyim.haftalardir fiyat karsilastirmasi yapiyorum.fiyati uygun geldi.tabii her urun baska baska sitelerde uygun fiyat olunca 3-4 site oldu.pompa kuzenimden geldi bende goguse degen kismi vsrdi bir tek degisen o yuzden almistim.en cok yipranan kismi orasi sanirim.diger kisimlarini buharli sterilizator alacagim ona koyarim.yastik c seklinde olanlardan siparis verdim.emzirme disinda oturmaya basladiginda bebek onla oturur dedim.tabii hamilelegin son zamanlarinda bende sirtima kullanabilirim onlardan once:)yan yatisi disardan 25 liraya almistim.bir tane.simdi bu sitede 19 liraya buldum.[/QUOTE]
fiyatları uygun dediğin gibi.umarım senin alışverişin eksiksiz eline ulaşır.
belki ben de alırım emzirme yastığından.

benim çanta hala gelemedi gelince yorum yaparım foto ekleyebilirsem eklerim
Tekzenden stylo canta siparis eden senmiydin canim?
Yazilanlari ve uye adlarini karistiriyorm gerci ben.
eline gecti mi dicektim?ben de kac gunde gelir diye merak ediyorum.sen degilsen mesaji dikkate alma:))

valla konuyu dagitan ben degilim.
benim de isim basimdan askin zaten.
Sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın, girildi ki dedim zaten niye girdiniz demedim, o ya da bu herkimse bunun bir önemi yok, bir şekilde konu çok dağıldı ve giderek tadı kaçmaya başladı. Bence forumun konusu çok faydalıydı, kapatın boşver diğer meseleyi, gelin kaldığımız yerden devam edelim.

Tekzenden stylo canta siparis eden senmiydin canim?
Yazilanlari ve uye adlarini karistiriyorm gerci ben.
eline gecti mi dicektim?ben de kac gunde gelir diye merak ediyorum.sen degilsen mesaji dikkate alma:))

hepsiburada dan sipariş ettim canım daha bugün gelmiş de ben görmedim daha eşim de normal sırt çantasından farkı yok dedi bilemiyorum yorumlara güvenip aldım.bana kalırsa ikizlere bi yere gidilecek zaman bavul gerekecek ama ay ne yapacağımı ben de bilemedim benim bi de küçük oğlan var bi yere gideceğimizde ona da bi sürü şey gerekiyor sırt çantası sadece hastaneye gidecek vakit işimi görecek gibi geliyor bi de bu sefer hiç olmadığı kadar uzadı siparişin gelmesi ama istanbuldaysan daha kısa zamanda gelebilir.

arkadaşlar bu arada herkes nerden ne aldığını burda paylaşıyor indirimler haber veriliyor çok güzel oluyor ben de ilk zamanlar lazım olacağını düşünüyorum prematüre kıyafetlerin .ben bi kaç parça civil den sipariş verdim bence orası da güzel hem fiyatlar da uygun bi bakın derim.

Evet icini goremeyince alamam zaten. Sadece valiz gibi kalipli olmasi kullanisli midir diye dusundurdu ama degil heralde. galiba cantayi da bir dr donusu herhangi bir spor magazasina ugrayip alip cikacam. Son bir aydir aldigim alisverisi boyle yapiyorum o da icime sinmiyor. Saglik olsun.
bana biraz küçük gibi geldi ayrıca içinde çok gözü filan yoksa içinden bişe aldıktan sonra karman çorman oluyor yine de karar senin

arkadaşlar bu arada herkes nerden ne aldığını burda paylaşıyor indirimler haber veriliyor çok güzel oluyor ben de ilk zamanlar lazım olacağını düşünüyorum prematüre kıyafetlerin .ben bi kaç parça civil den sipariş verdim bence orası da güzel hem fiyatlar da uygun bi bakın derim.
evet civil hem makul hem cesitli. Ben aldiklarimin yarisini civilden aldim. Ilk aylar icin mother care gibi pahali magazalara para vermek istemedim. Ne kadarini ne zamana kadar kullanacagimi bilemedigim icin. dogsunlar Allahin izniyle toparlansinlar sonra gelisimlerine gore daha kaliteli alinir diye dusundum.
premature takim aldin o zaman sen degil mi. Almadim ne yapacagimi bilmiyorum karar veremedim.
Icimden bir ses ilk ay icin aldigim birer zibinli takimi (3 lu olanlar) kurutma makinasina at biraz ceksin diyor :KK48:
% 100 pamuklu olunca benim kurutma makinasi cektiriyor. Saka bir yana da onlarin dikisleri filan disa dogru ya aslinda bulunmali degil mi. Siz 5 li olanlardan mi aldiniz

Back
X