- 23 Ocak 2019
- 3.641
- 11.605
- 208
- 35
- Konu Sahibi memurhanim
-
Bugün çok daha iyiyim doktor bir süre daha gözetim altında kalacağımi söyledi .eşimi göndereceğim çünkü 4 yaşında kızım var o da mağdur oldu.babannesi bakıyor.bende bir sürü kitap ,bulmaca kitapları aldım onları okuyacağımAz kaldı inşallahhaklısın tabi gelenler gidenler bir sürü şey görmüşsündür. Bol bol kitap oku, mümkünse bişeyler izle komik dizi vs ne seviyorsan dış dünya ile bağlantını kes kuzum. Bugün nasılsın
çok geçmiş olsun canım, bir sonraki gün de bugünden daha iyi olacak inşallah. Sen oyalanırsın bir şekilde, 4 yaşında bebişine de zaman geçiyordur. Her şey ferahladığında bunlar anı olarak kalacak en azından herkes sağlıklı şuan tek sorun biraz sıkılmak :)Bugün çok daha iyiyim doktor bir süre daha gözetim altında kalacağımi söyledi .eşimi göndereceğim çünkü 4 yaşında kızım var o da mağdur oldu.babannesi bakıyor.bende bir sürü kitap ,bulmaca kitapları aldım onları okuyacağım
Zaman su gibi aksa bı ay geçse hemençok geçmiş olsun canım, bir sonraki gün de bugünden daha iyi olacak inşallah. Sen oyalanırsın bir şekilde, 4 yaşında bebişine de zaman geçiyordur. Her şey ferahladığında bunlar anı olarak kalacak en azından herkes sağlıklı şuan tek sorun biraz sıkılmak :)
Oh çok şükür canım benimBugün çok daha iyiyim doktor bir süre daha gözetim altında kalacağımi söyledi .eşimi göndereceğim çünkü 4 yaşında kızım var o da mağdur oldu.babannesi bakıyor.bende bir sürü kitap ,bulmaca kitapları aldım onları okuyacağım
İnşallah canım sağlıkla geçsin surecinMerhaba arkadaşlar. Bugün 8+0 . Kontrole gittim. Tahmin edildiği gibi tek bebişle devam ediyoruz. Diğer kesem küçülmüş. İnşallah sağlıkla kucaklarız miniklerimizi.
Merhabalar ne yaptınız ? Doğum için bekliyor musunuz hala ?Konya -Ali sami gürbüz
Merhaba . Evet bekliyorum siz nasılsınızMerhabalar ne yaptınız ? Doğum için bekliyor musunuz hala ?
Peki net bir tarihiniz var mı yoksa sürece göre mi hareket edeceksiniz ? Benim de 2 gün önce kontrolüm vardı doktorum çok şükür her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Tahmini doğum tarihini paylaştı. İnşallah bir aksilik olmazsa 37. Hafta gibi yani 12 Kasım olarak plandı doktorum doğumuMerhaba . Evet bekliyorum siz nasılsınız
Salı günü kontrolüm var inşAllah gun verir herhalde bu sefer çünkü birisi 36+3 bitanesiPeki net bir tarihiniz var mı yoksa sürece göre mi hareket edeceksiniz ? Benim de 2 gün önce kontrolüm vardı doktorum çok şükür her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Tahmini doğum tarihini paylaştı. İnşallah bir aksilik olmazsa 37. Hafta gibi yani 12 Kasım olarak plandı doktorum doğumu
Ayy sağlıcakla inşallah yaSalı günü kontrolüm var inşAllah gun verir herhalde bu sefer çünkü birisi 36+3 bitanesi
37+3 seklınde ilerliyor bebişlerin ve benim mecalim kalmadı ayaklarımda .
Ayaklarım çok küçük ve ben 25 kilo aldım taşımıyor beni yani onun dışında bana sorsanız 40 haftayı görürüm
Benim durum stabil canım . Şeker takibi bebeklerin kan akımı kilo takibi yapılıyor.sanki bu hafta taburcu edecekler gibi bir his var içimde .bir yandan da 28.haftaya kadar kalırım gibi bilmiyorumhamişler napıyorsunuz günaydın herkes bi durum bildirsin iyimisiniz ?
Günaydınn. Ben çok şükür iyiyim ama kontrol edemediğim bir iştahım varhamişler napıyorsunuz günaydın herkes bi durum bildirsin iyimisiniz ?
İnşallah her şey yolunda ilerler ve evinize geçersinizBenim durum stabil canım . Şeker takibi bebeklerin kan akımı kilo takibi yapılıyor.sanki bu hafta taburcu edecekler gibi bir his var içimde .bir yandan da 28.haftaya kadar kalırım gibi bilmiyorum
Insallah hersey güzel ilerler hastane de zor ya insanı daha da yoruyorBenim durum stabil canım . Şeker takibi bebeklerin kan akımı kilo takibi yapılıyor.sanki bu hafta taburcu edecekler gibi bir his var içimde .bir yandan da 28.haftaya kadar kalırım gibi bilmiyorum
Ben 25 kilo aldımGünaydınn. Ben çok şükür iyiyim ama kontrol edemediğim bir iştahım varçok kilo alıcam böyle giderse. Bu hafta başında spora başlamayı düşünüyorum yani hamile pilatesi ya da yorgası filan
Ayyy ben zaten hiç o kadar zayıf olamadımBen 25 kilo aldımhiç takmıyorum valla sıpaların peşinde koşarken kuruyup gitcez zaten . İlk çocuğumda da 42-68 olmuştum tek gebelik sen düşün 45 e kadar düştüm sonrasında
Alışverişleriniz bitmiştir şimdi sizin. Anne yanı olarak ne tercih ettiniz. Önceki çocuktan dolayı tecrübenizde vardırBen 25 kilo aldımhiç takmıyorum valla sıpaların peşinde koşarken kuruyup gitcez zaten . İlk çocuğumda da 42-68 olmuştum tek gebelik sen düşün 45 e kadar düştüm sonrasında
Elhamdulıllah bitirdimAlışverişleriniz bitmiştir şimdi sizin. Anne yanı olarak ne tercih ettiniz. Önceki çocuktan dolayı tecrübenizde vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?