- 18 Haziran 2024
- 481
- 416
- 23
- Konu Sahibi memurhanim
-
Ayy ne güzel olur vallaElhamdulıllah bitirdimlistemı göndereyim size aldıklarımı
Valla ben bu sayfada 130 kilo ile ikiz doğuran gördümAyyy ben zaten hiç o kadar zayıf olamadımama dediğin gibi çocuklara bakarken de yüksek enerji haracayacağımız için zayıflarız her türlü ben gebelikte tehlike yaşamamak adına kontrollü kilo alayım diyorum ama bu iştahla zor
Ahaha Kınamıyorum zira başıma gelir biliyorumValla ben bu sayfada 130 kilo ile ikiz doğuran gördüm
Özel mesajınız kapalıAyy ne güzel olur valla
Özel mesajınız kapalı
Ayy nasıl açıldığını bilmiyorum ki. Nasıl yapabilirimÖzel mesajınız kapalı
Şu anda açtım sanırımÖzel mesajınız kapalı
Günaydın canım dua edin bana hastanedeyım ben yineGünaydın kızlar26.haftayi bitirdim çok şükür inşallah 27 30 32 derken zaman akıp gider
Ay hadi bakalım haberdar et bizi de ne diyeceklerGünaydın canım dua edin bana hastanedeyım ben yine
yatış yaptılar yine bana yaAy hadi bakalım haberdar et bizi de ne diyecekler
Hadi hayırlı haberler inşallah canımyatış yaptılar yine bana ya
Canim artık doğum yaklasti .niye üzülüyorsun ne güzel yat isteyatış yaptılar yine bana ya
GünaydınGünaydın kızlar26.haftayi bitirdim çok şükür inşallah 27 30 32 derken zaman akıp gider
Hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Doğum için yatış yaptın değil mi ? Başka bir sorun yok yaniyatış yaptılar yine bana ya
İlk zamanlarda bu fark çok önemli değil ama özellikle 4.ayda fark olmaması kilo farkı olmaması isteniyor .Bu arada hayırlı olsun aramıza hoşgeldin .ben kilo farkı, şeker ve bebeklerinden birinin su azlığı sebebi ile hastanede yatıyorumHanımlar merhaba bende tüp bebekle çift yumurta ikizlerine 11+2 günlük hamileyim
Bebişlerden birisi son regl tarihime göre 3 gün geride .diğer bebişte 2 gün önde veya son regl tarihime göre uyumlu çıkıyor .
Bu fark çoğunda oluyor mu?
Bebislerden birisi geç tutundu sanirim. bir kesede bebek oluşurken diğer kesede yolk saç yeni oluşmuştu .bu tarz fark normalmidir sizce
Benımkı 1 hafta gerideydi :) bugün geldiler çok şükürHanımlar merhaba bende tüp bebekle çift yumurta ikizlerine 11+2 günlük hamileyim
Bebişlerden birisi son regl tarihime göre 3 gün geride .diğer bebişte 2 gün önde veya son regl tarihime göre uyumlu çıkıyor .
Bu fark çoğunda oluyor mu?
Bebislerden birisi geç tutundu sanirim. bir kesede bebek oluşurken diğer kesede yolk saç yeni oluşmuştu .bu tarz fark normalmidir sizce
Ayy tebrik ederimm. Bebişler nasıl ? Geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsunBen doğurdum darısı sizlerin başına bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?