İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Selam kızlar. Benim ikizlerim 3 aylık oldular bile :) 34+2 de doğum yaptım. İkiz gebelik biraz zor ama sağlıkla kucağınıza alınca tüm zorluklar unutuluyor. Umarım hepiniz sorunsuz gebelik geçirir ve sağlıkla vaktinde kucağınıza alırsınız :)

Yaaa maşallah darısı bize kolay mı ikiz büyütmek bize biraz anlatsana emzirme süreci vs çok merak ediyorum.insallah bizde o haftalara geliriz .kuvezde girdi mi senin bebisler

Benim hamileliğim zor geçti 22.haftadan itibaren yattım. Erken doğum riskim vardı önce pesser takıldı o tutmadı serklaj oldum 26.haftada. Doğumdan önceki 15 günü kolestazla geçirdim. Umarım sizler de bunların hiçbiri olmaz. Ama doğumu yaptığım an hepsi geçti şükür kızlarımı gördüğüm an unuttum. Benim kızlarımdan biri 5 gün diğeri 1 hafta kuvezde kaldı. Entübe edilmediler. Biri solunum desteği aldı burundan diğeri emme refleksi tam gelişmediği için kaldı. Şu an çok şükür iyiler bir sorunları yok. Başlar da çok zordu annem yanımdaydı korkuyordum bakamamaktan. Geçen hafta da desteksiz bakmaya başladım. Başlar da aynı anda ikisinin aynı anda ağlamasından korkuyordum. Benim sütüm yetmiyor ikisine de az o yüzden mama takviyesi veriyorum. %80 mama ile besleniyorlar. Gece beslenmelerinde emiyorlar sadece.
Kısacası başlarda benim için desteksiz zordu ama alıştık birbirimize artık daha kolay :)

Sağlıcakla, huzurla büyüt canım kızlarını
Sıkıntılı süreçlerden geçirmişsin ama bundan sonra inşallah her şey en rahat şekilde ilerler
Senin de ilk anneliğin heralde. Bu korkular, tedirginlikler hepimizde var. Annelik böyle bir şey demek ki.

Evet ilk anneliğim benim de :) tecrübesizlikten dolayı oluyor korkuyor hiç geçmeyecek gibi geliyor ama o kadar hızlı geçiyor ki zaman tadını çıkarmak lazım :)

Maşallah . Benımde oğlanlar biri 4 gun küvezde kaldı 1 gun nefes ıcın destek verdıler 3 gun öyle boş boş yatırdılar hıc bi tedavi uygulamadan . İkisi aynı anda uyanıyor ağlıyor acıkıyor kaka yapıyor

evet gençler yeni tavsiye ile geldim
Sabah öğle akşam bi çay kaşığı veriyorum akşam yatmadan da masaj yapıyorum gaz sorunumuzu çözüyoruz .

Eklentiler

• IMG_3656.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_3655.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 4
Hemen notunu aldım. böyle tavsiyeler ver bize canım
Gabız olurlarsa da çok iyi gelıyor aguline olan marka .

Diğer kullandığım bir gaz damlasını daha bırakayım fotosunu .
yatarken 10 damla 30cc mamaya karıştırıp verince sabaha kadar zorttiri zort

İnşallah kullanmak zorunda kalmazsınız ya gaz vallahi çocukları uyutmuyor bas bas bagırıyorlar

Eklentiler

• B63EA3AB-67AF-4618-B0D5-58D1737EA0D4.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…