İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Arkadaşlar günaydın aranızda mono mono ikizlere gebe olan var mı dün muayene oldum ve arada perde görmediğini söyledi doktor 12. Haftaya giriş yapıcam riskleri duydum endişeliyim doğrusu
Canım benim ikizlerim de ilk mono mono idi.sonra aralarında zar göründü ve mono di oldular.seninkinde de vardır inşallah bir sonraki kontrolde görünür belki

Canım ben çıktım ama kontrolde geri yatırdılar beni bir bebeğin kan akımı yer yer yavaş diye 1 haftadır yine hastanedeyim.sanirim taburcu ol sonra kontrole gel yatış verilsin sonra yine taburcu ol zaman böyle geçecek sanirim

Olsun canım. Senin için biraz zor olsa da emin ellerde olmak daha iyi. İkiz gebelik daha dikkatli olunması gereken bir süreç.
Benim de gebelikten önce rahim dışında 4cm olan birsey 7cm olmuş ve dejenere olmuştu geçen hafta. Çok fena bir ağrı yaptı. Bebekler iyiydi ama nst de az biraz kasılmam çıkınca hemen yatış önerdiler. Dikkatli olmak istiyorlar hep

Geçmiş olsun canım riske atmak istemiyorlar.sende mi şuan hastanede yatiyorsun

Geçmiş olsun canım riske atmak istemiyorlar.sende mi şuan hastanede yatiyorsun
Yok canım. Şu an ailemin yanında başka bir ildeyim. Buradaki şehir hastanesine acil doktoru kasılmayı görünce yatış önerdi ama ben pek sıcak bakmadım. Asıl takipli olduğum doktorumla konuşarak yatış yapmadım. Şu anda iyiyim çok şükür

İnşallah son aylarimiza girdik.surecimiz güzel ilerler ve sağlıkla bebisleri kucağımıza aliriz

Günler gecıyor mu ya geceler
Gündüzlere karıştı Sureklı emzir altını al pışpışla modundayım aynı anda yapıyorlar sıpalar Herseyı
Yaaa Allah kolaylık versin canım Ahahaa heyecanla o tempoyu bekliyorum ben de bebişler rahat emebiliyorlar değil mi. Ekstra mama vs de kullanıyor musun

Yaaa Allah kolaylık versin canım Ahahaa heyecanla o tempoyu bekliyorum ben de bebişler rahat emebiliyorlar değil mi. Ekstra mama vs de kullanıyor musun
Amiyorlar şimdilik elhamdülillah. Dışarı çıkarken evet mama alıyorum yanıma ikisi aynı anda bağırınca 15cc birine 15 birine içirip emzirme suresini kısaltmaya çalışıyorum . Biri bildiğin orda uyumak oynamak istiyor

Eninde sonunda mamayı yiyecekler ikisi doymaz yamyamların

Ayy maşallah canım benimm darısı bize bakalım artık inşallah

Günaydın ikiz annelerim nasılsınız ? herşey yolunda mi?

Günaydın canım.

Vallah benım hersey yolunda biri sağımda biri solumda

Sen nasılsın ne durumdasın bebeler nasıl
Maşallah canım darısı bize .ben hala hastanedeyim bebislerden birinin kan akımı yer yer yavaşlamış .onu takip ediyorlar.ins kısa sürede evime giderim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…