- Konu Sahibi memurhanim
-
Maşallah bende ikiz kız bebek bekliyorum.Benımkılerde erkektavsiye ne konuda verebilirim muz ve kaşar peynir yiyin bol bol elhamdülillah bizim kilolarımız çok güzel
Oy maşallah Rabbim kucağına sağlıkla almak nasip etsin inşallahMaşallah bende ikiz kız bebek bekliyorum.
23 haftalık hamileyim bende
Canım nasıl geçiyor günler ? Bebişler nasıllar ?Oy maşallah Rabbim kucağına sağlıkla almak nasip etsin inşallah
Ben doğurdum
Günler gecıyor mu yaCanım nasıl geçiyor günler ? Bebişler nasıllar ?
Canım benim ikizlerim de ilk mono mono idi.sonra aralarında zar göründü ve mono di oldular.seninkinde de vardır inşallah bir sonraki kontrolde görünür belkiArkadaşlar günaydın aranızda mono mono ikizlere gebe olan var mı dün muayene oldum ve arada perde görmediğini söyledi doktor 12. Haftaya giriş yapıcam riskleri duydum endişeliyim doğrusu
Canım ben çıktım ama kontrolde geri yatırdılar beni bir bebeğin kan akımı yer yer yavaş diye 1 haftadır yine hastanedeyim.sanirim taburcu ol sonra kontrole gel yatış verilsin sonra yine taburcu ol zaman böyle geçecek sanirimS Siyah Palto canım yeni gördüm doğum yaptığını hayırlı olsun
Sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyüt yavrularını inşallah
memurhanim sen de eve çıkmışsın çok sevindim. Kızın da şimdi sana çok iyi gelecektir
Benim son bir hafta zor geçti. Gebelikten önce 4cm olan rahmin dışındaki miyomum 7cm olmuş ve dejenere olmuş. Acayip bi ağrı yaptı. Yeni yeni kendime geldim. Çok şükür bebeklerim iyi amaama ister istemez tedirgin geçti günler.
Hepimiz sağlıkla yavrularımızın kucağımıza alalım inşallah
Olsun canım. Senin için biraz zor olsa da emin ellerde olmak daha iyi. İkiz gebelik daha dikkatli olunması gereken bir süreç.Canım ben çıktım ama kontrolde geri yatırdılar beni bir bebeğin kan akımı yer yer yavaş diye 1 haftadır yine hastanedeyim.sanirim taburcu ol sonra kontrole gel yatış verilsin sonra yine taburcu ol zaman böyle geçecek sanirim
Geçmiş olsun canım riske atmak istemiyorlar.sende mi şuan hastanede yatiyorsunOlsun canım. Senin için biraz zor olsa da emin ellerde olmak daha iyi. İkiz gebelik daha dikkatli olunması gereken bir süreç.
Benim de gebelikten önce rahim dışında 4cm olan birsey 7cm olmuş ve dejenere olmuştu geçen hafta. Çok fena bir ağrı yaptı. Bebekler iyiydi ama nst de az biraz kasılmam çıkınca hemen yatış önerdiler. Dikkatli olmak istiyorlar hep
Yok canım. Şu an ailemin yanında başka bir ildeyim. Buradaki şehir hastanesine acil doktoru kasılmayı görünce yatış önerdi ama ben pek sıcak bakmadım. Asıl takipli olduğum doktorumla konuşarak yatış yapmadım. Şu anda iyiyim çok şükürGeçmiş olsun canım riske atmak istemiyorlar.sende mi şuan hastanede yatiyorsun
İnşallah son aylarimiza girdik.surecimiz güzel ilerler ve sağlıkla bebisleri kucağımıza alirizYok canım. Şu an ailemin yanında başka bir ildeyim. Buradaki şehir hastanesine acil doktoru kasılmayı görünce yatış önerdi ama ben pek sıcak bakmadım. Asıl takipli olduğum doktorumla konuşarak yatış yapmadım. Şu anda iyiyim çok şükür
Yaaa Allah kolaylık versin canımGünler gecıyor mu yageceler
Gündüzlere karıştı Sureklı emzir altını al pışpışla modundayımaynı anda yapıyorlar sıpalar Herseyı
Amiyorlar şimdilik elhamdülillah. Dışarı çıkarken evet mama alıyorum yanıma ikisi aynı anda bağırınca 15cc birine 15 birine içirip emzirme suresini kısaltmaya çalışıyorum . Biri bildiğin orda uyumak oynamak istiyorYaaa Allah kolaylık versin canımAhahaa heyecanla o tempoyu bekliyorum ben de bebişler rahat emebiliyorlar değil mi. Ekstra mama vs de kullanıyor musun
Ayy maşallah canım benimmAmiyorlar şimdilik elhamdülillah. Dışarı çıkarken evet mama alıyorum yanıma ikisi aynı anda bağırınca 15cc birine 15 birine içirip emzirme suresini kısaltmaya çalışıyorum . Biri bildiğin orda uyumak oynamak istiyor
Eninde sonunda mamayı yiyecekler ikisi doymaz yamyamların
İnşAllah canım doktor beni çok tedirgin ettiCanım benim ikizlerim de ilk mono mono idi.sonra aralarında zar göründü ve mono di oldular.seninkinde de vardır inşallah bir sonraki kontrolde görünür belki
Günaydın canım.Günaydın ikiz annelerim nasılsınız ? herşey yolunda mi?
Maşallah canım darısı bize .ben hala hastanedeyim bebislerden birinin kan akımı yer yer yavaşlamış .onu takip ediyorlar.ins kısa sürede evime giderim .Günaydın canım.
Vallah benım hersey yolunda biri sağımda biri solumda
Sen nasılsın ne durumdasın bebeler nasıl
Amin amin .Maşallah canım darısı bize .ben hala hastanedeyim bebislerden birinin kan akımı yer yer yavaşlamış .onu takip ediyorlar.ins kısa sürede evime giderim .
Amin canim çok teşekkür ederimAmin amin .
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?