İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Park yataktan memnun musunuz aynı şekilde bebek arabasından da ?
Evet ikisinden de memnunum araştırarak aldım zaten . Ama yatak konusunda kendı yatağınız yüksek pedli yataklardan değilse yan tarafı aşağı inen anne yanı yataklara bi bakın derim . Benım kendı yatağım yüksek olduğu ıcın bu yatağın ıcını rahat gorebıliyorum yataktan rahat uzanıp alabiliyorum. Yatağınız pedsiz ve yüksekliği yoksa sizi yorabilir .

Tamamdır canım çok teşekkür ederim

Cinsiyetleriniz ne zaman belli oldu hanımlar
12 haftalık doktor görememişti 1 eylülde kontrolüm var 16 haftalık olacağız o zaman
Gösterirler diye umuyoruz artık .
Bi tedirginlik de oluyor bebiş hareketlerini hissedesiye kadar sanirim sürecek bu durum .mide bulantilarim şiddetli değildi şuan geçti tamamen .
Sizler kaçıncı haftada hissetiniz bebişlerin hareketlerini

Canım 12+5te doktorum bir kız bir erkek demişti. Aynı gün fetal dna verim 10 gün sonra da kesinleşmişti
Hareketleri de 18+larda hissetmeye başladım ben

Ben de 26 gun önde doğurdum arabayı Prego ıbıza plus aldım .

Park yatak baby plus valley
Prego ibiza da bir bebek arkada kalıyor ya içim el vermiyor benim ya
Baby plus valley bej olanı çok beğendim aslında ama anne yanı olmaması biraz kafamı karıştırdı. Çok gerekli bir özellik mi acaba?

Prego ibiza da bir bebek arkada kalıyor ya içim el vermiyor benim ya
Baby plus valley bej olanı çok beğendim aslında ama anne yanı olmaması biraz kafamı karıştırdı. Çok gerekli bir özellik mi acaba?
Bence değildi ben sağlamlığına bakıp aldım bide büyüklüğüne

Sizde iki bebegı birbirine cevırın birbirine baksınlar :)

Aslında üstündeki alt değiştirme çok işime yaradı benım size foto atayım çekip bi kalkayım da

Bak canım Beyazyasemin mutfağa falan geçerken alıp gecıyorum rahat oluyor, bide sallanabiliyor olduğundan beşik alma gereksinimi kalmadı içine minder yaptırdım iyi oldu. hemde odaya geçmek gerektiğinde yanımıza alırken kendı oturup kalktığımız yada sigara kokulu kıyafetiyle gelen giden misafirin oturduğu koltuklara çocukları yatırmıyorum bu sayede

Eklentiler

• IMG_3804.webp
    57 KB · Görüntüleme: 54
Yenı tavsiye -

ikizler malum küçük doğuyorlar bebegımın
2 -2,5 kilo olanına 0-3 ay
3-3,5 kilo olanına 3-6 ay olanını aldım . Yumuşacık kumaşı var terletmıyor hava alan tarz hemde çocuğun tepesine toplanmıyor tam oluyor . Yani e bebekten tanesi 150 ye aldığıma bin basar inanın . 3 tanesini indirimden 200 e aldım hatta ben ileri aylar içinde stokladım tükenmeden alayım die .

Ayrıca ikizler minnaq olduğu için salkım saçak oluyor çocuklar kayboluyor yenidoğan takımlarının içinde, tulumlar falan toplanıp rahatsız ediyor bebişleri o yüzden Lc Waikiki yada H&M mağazalarından Ay olarak değilde yakalarında kilo olarak yazan kıyafetleri tercih ederseniz rahat eder bebişleriniz . Bende rahat ettim valla çocuklar koca koca yenı doğanın ıcınde kaybolunca rahatsız olmuştum 1,5 kilo kıyafetleri bile var eliniz kadar

Canım 12+5te doktorum bir kız bir erkek demişti. Aynı gün fetal dna verim 10 gün sonra da kesinleşmişti
Hareketleri de 18+larda hissetmeye başladım ben
Maşallah canım
Benimkiler gösterir bilerek geç gidiyorum ultrason cihazları da pek iyi değil eski
Hadi bakalim 18 e az kaldı bende hissetmek istiyorum artik

13. Haftada doktorum bir kız bir erkek gibi dedi. 17. Haftada netleşti

kızlar bu arada ikiz gebelikte doktor kontrolleri sık olur 2 hafta bir olur diye duyuyordum gebeliğimi yeni öğrendiğimde fakat doktorum 1 ay sonraya vericek. Sizde sıklık nasıldı. 13. haftamdayım şuan hareketleri hissetmiyorum malum 1 ay nasıl emin olacağım iyi olduklarına araya bir başka doktor sepeleyesim var :)

Aminn inşallah biri kız biri erkek şu anda 26. Haftadayım
Sağlıkla doğum nasip etsin Rabbim kucağınıza alın evinize beraber dönün inşAllah hastanede bırakmadan . Benım birisi 4 gun kaldı küvezde 2 gun bende hastanedeydım ama çıktıktan sonra kaldığı 2 günde resmen canımın yarısı orda kaldı die içim parçalandı

O son aylarda oluyor canım. Eğer bir sorun yoksa ve güzel ilerliyorsa gebelik 25 den sonra 15 günde oluyor 30 dan sonra haftaya düşüyor kontroller . Sorun varsa zaten doktor sürekli gelmen gereken zaman konusunda seni bilgilendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…