- 6 Mart 2024
- 11.509
- 22.473
- 318
- Konu Sahibi memurhanim
-
Ben de 26 gun önde doğurdumAy bebek arabası ve beşik tercihlerinizi öğrenebilir miyim
Park yataktan memnun musunuz aynı şekilde bebek arabasından da ?Ben de 26 gun önde doğurdumarabayı Prego ıbıza plus aldım .
Park yatak baby plus valley
İkisi aynı anda ağlayıp acıkıp altını pisletince nasıl yönetiyorsunuz :) Benımkıler aynı anda hareket ediyorlar daMerhaba ikiz anneleri ve adayları
Ben de 1 yaş tek yumurta ikiz annesiyim. Merak ettikleriniz varsa yazın
Evet ikisinden de memnunum araştırarak aldım zaten . Ama yatak konusunda kendı yatağınız yüksek pedli yataklardan değilse yan tarafı aşağı inen anne yanı yataklara bi bakın derim . Benım kendı yatağım yüksek olduğu ıcın bu yatağın ıcını rahat gorebıliyorum yataktan rahat uzanıp alabiliyorum. Yatağınız pedsiz ve yüksekliği yoksa sizi yorabilir .Park yataktan memnun musunuz aynı şekilde bebek arabasından da ?
Tamamdır canım çok teşekkür ederimEvet ikisinden de memnunum araştırarak aldım zaten . Ama yatak konusunda kendı yatağınız yüksek pedli yataklardan değilse yan tarafı aşağı inen anne yanı yataklara bi bakın derim . Benım kendı yatağım yüksek olduğu ıcın bu yatağın ıcını rahat gorebıliyorum yataktan rahat uzanıp alabiliyorum. Yatağınız pedsiz ve yüksekliği yoksa sizi yorabilir .
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin inşallah :) cınsıyetınız ne kaçıncı haftadasınızTamamdır canım çok teşekkür ederim
Canım 12+5te doktorum bir kız bir erkek demişti. Aynı gün fetal dna verim 10 gün sonra da kesinleşmiştiCinsiyetleriniz ne zaman belli oldu hanımlar
12 haftalık doktor görememişti 1 eylülde kontrolüm var 16 haftalık olacağız o zaman
Gösterirler diye umuyoruz artık .
Bi tedirginlik de oluyor bebiş hareketlerini hissedesiye kadar sanirim sürecek bu durum .mide bulantilarim şiddetli değildi şuan geçti tamamen .
Sizler kaçıncı haftada hissetiniz bebişlerin hareketlerini
Prego ibiza da bir bebek arkada kalıyor ya içim el vermiyor benim yaBen de 26 gun önde doğurdumarabayı Prego ıbıza plus aldım .
Park yatak baby plus valley
Bence değildi ben sağlamlığına bakıp aldımPrego ibiza da bir bebek arkada kalıyor ya içim el vermiyor benim ya
Baby plus valley bej olanı çok beğendim aslında ama anne yanı olmaması biraz kafamı karıştırdı. Çok gerekli bir özellik mi acaba?
Maşallah canımCanım 12+5te doktorum bir kız bir erkek demişti. Aynı gün fetal dna verim 10 gün sonra da kesinleşmişti
Hareketleri de 18+larda hissetmeye başladım ben
Aminn inşallahRabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin inşallah :) cınsıyetınız ne kaçıncı haftadasınız
13. Haftada doktorum bir kız bir erkek gibi dedi. 17. Haftada netleştiCinsiyetleriniz ne zaman belli oldu hanımlar
12 haftalık doktor görememişti 1 eylülde kontrolüm var 16 haftalık olacağız o zaman
Gösterirler diye umuyoruz artık .
Bi tedirginlik de oluyor bebiş hareketlerini hissedesiye kadar sanirim sürecek bu durum .mide bulantilarim şiddetli değildi şuan geçti tamamen .
Sizler kaçıncı haftada hissetiniz bebişlerin hareketlerini
Maşallah. sağlikla kavuşalim bebişlere insallah13. Haftada doktorum bir kız bir erkek gibi dedi. 17. Haftada netleşti
Sağlıkla doğum nasip etsin Rabbim kucağınıza alın evinize beraber dönün inşAllah hastanede bırakmadan . Benım birisi 4 gun kaldı küvezde 2 gun bende hastanedeydım ama çıktıktan sonra kaldığı 2 günde resmen canımın yarısı orda kaldı die içim parçalandıAminn inşallahbiri kız biri erkek şu anda 26. Haftadayım
O son aylarda oluyor canım. Eğer bir sorun yoksa ve güzel ilerliyorsa gebelik 25 den sonra 15 günde oluyor 30 dan sonra haftaya düşüyor kontroller . Sorun varsa zaten doktor sürekli gelmen gereken zaman konusunda seni bilgilendiriyorkızlar bu arada ikiz gebelikte doktor kontrolleri sık olur 2 hafta bir olur diye duyuyordum gebeliğimi yeni öğrendiğimde fakat doktorum 1 ay sonraya vericek. Sizde sıklık nasıldı. 13. haftamdayım şuan hareketleri hissetmiyorum malum 1 ay nasıl emin olacağım iyi olduklarına araya bir başka doktor sepeleyesim var :)
Merhaba canım kendi doktorum Mono mono deyince perinataloğa gittik ve arada perde göründü diamniyortiklermiş sen ne durumdasınMerhaba kusura bakmazsanız şuan ne durumdasiniz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?