İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Kızlarrrr bizim bugün cinsiyetler belli oldu biri kesin kız diğeri de %80 kız gibi dedi çok mutluyum ferrum başladı bide aranız da kullanan var mı
hayırlı olsun canımm :) benim bu hafta ocean mommy başlattı + magnezyum + probiotic + corasprin :) ben de bikaç hafta sonra cinsiyet öğreneceğim inşallah

Riskli ilk 3 ayı geçirmişsin insallt devamı da böyle kolay geçer canım .son aylarda karın büyüdüğü için uyumak sağdan sola dönmek zor oluyor

Hanımlar merhaba 15+4 günlük hamileyim.
Yatarken ,otururken,ayakta sürekli belim ağrıyor .
İlk pozitif aldiğim zamanlar da agriyordu geçmişti.
1 haftadır belirgin bi ağrı var bu haftalar da normal midir bu durum ?

hayırlı olsun canımm :) benim bu hafta ocean mommy başlattı + magnezyum + probiotic + corasprin :) ben de bikaç hafta sonra cinsiyet öğreneceğim inşallah
Saol canım coraspin ben de kullanıyorum en başından beri, d vitamini veriyor sağlık ocağı günde 9 damla da o var dün de Ferrum verdi demir içinmiş ona başladım bakalım. Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah

Mide bulantisi yapiyor mu?
Şuan kullandiğim midemi bulandiriyor günde 2 defa almam lazim zorla 1 aliyorum.
Kontrolde değistirteceğim.

Kıızzzzlaaarr doktor beni Pazartesiye kadar izinli çıkartıyor çok bunalmışsin dedi iki gün bir ev ortamı gör temiz hava al pazartesi yine yatisini veirirz dedi çok şükür bebekler iyi şekeri evde ölçecegim.il dışı çıkışın yasak seyahat engelim var Ankara'da kalacak yer buldumm. Kızımda gelecek iki gün onu gorururm .tabi doktor risklerden bahsetti hatta tüm risk bana aittir sorumluluk alıyorum diye imza atttirdi ama her an risk var mesela sizler kontrole 3 haftada bir gidiyorsunuz .beni yarın yine kontrole cagirdi .Rabbim büyük ben inanıyorum hicbisi olmayacak sağlıklı doacaklar şuan o kadar mutluyum ki 40 gün sonra ayağım toprağa basacak

Canım çok sevindim senin adına
Tek yumurta ikizleri daha yakın takip gerektiriyor galiba. İki gün hem sana hem kızıma çok iyi gelecektir.
Şekerin ne alemde peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…