- 23 Ocak 2019
- 3.645
- 11.609
- 208
- 35
- Konu Sahibi memurhanim
-
sizin suan belli değil demi ikiz olup olmadığı ?Benim tüp bebek değil bakalım sağlıkla büyütün
Yok hayır bazıları erken öğrenince ikiz olmuş ve beta hızı çokmuş ondan sordum :) benimki minik dahasizin suan belli değil demi ikiz olup olmadığı ?
Yaa hadi bakalım çok heyecanlıBen yatış yaptım bugün :)
Yok yarın perinatolog bakacak gerek duyarsa ciğer geliştirici yapacak oda 2 gunde etki ediyormuş sonrası Allah KerimYaa hadi bakalım çok heyecanlı
Ne zaman doğum yarın mı olacak ?
Hadi bakalım hayırlı haberler gelsin inşallah , dinlen sende güzel güzel dualarımız seninleYok yarın perinatolog bakacak gerek duyarsa ciğer geliştirici yapacak oda 2 gunde etki ediyormuş sonrası Allah Kerim
yaaa bebekler geliyor nasılsın canım ? Bizde sağlıkla 34lü haftaları görürüz inşallahBen yatış yaptım bugün :)
Günaydın iyiyim kuzucum . Doktor bekliyoruz bakalım ne dicek :)yaaa bebekler geliyor nasılsın canım ? Bizde sağlıkla 34lü haftaları görürüz inşallah
heyecanla güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın iyiyim kuzucum . Doktor bekliyoruz bakalım ne dicek :)
İnşAllah verecek güzel haberlerim olsunheyecanla güzel haberlerini bekliyoruz
malesef yok canımkızlar tüm telefon uygulamaları tekil gebelik için, ikiz gebelik için uygulama bulanınız var mı acabaa
peki bilgi edindiğiniz bir sayfa, bir gebelik danışmanı? Gerçekten uygulama hiç yok, bilgi çok az...malesef yok canım
happy mom kullanıyorum ben .Form sayfası çok aktif merak ettiğin şeyler için konu açıp bilgi alabiliyorsun.peki bilgi edindiğiniz bir sayfa, bir gebelik danışmanı? Gerçekten uygulama hiç yok, bilgi çok az...
çok teşekkür ederim canımhappy mom kullanıyorum ben .Form sayfası çok aktif merak ettiğin şeyler için konu açıp bilgi alabiliyorsun.
Merhabakızlar tüm telefon uygulamaları tekil gebelik için, ikiz gebelik için uygulama bulanınız var mı acabaa
ay çok sevindim, telefonum androidMerhaba
Apple mı kullanıyorsunuz yoksa Android mi? Benim bildiğim bir uygulama var ama ikisi için ayrı isimle kullanılıyor. Ücretli ama çok fazla değil ücreti.
Canım aşağıda görselini yüklediğim uygulamayı indirip ayarlar kısmından ikizlerim olacak kısmını aktif edebilirsinay çok sevindim, telefonum android
ay bravo bulan ilk kişisin valla çok teşekkür ederimCanım aşağıda görselini yüklediğim uygulamayı indirip ayarlar kısmından ikizlerim olacak kısmını aktif edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?