• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Kızlar bugün kontörlüm vardı. Bebişler çok şükür iyiymiş ama benim rahim aşırı incelmiş ( ne demekse anlamadım tam olarak ) bu hafta acil bi durum olmazsa eğer 13 Kasım için doğum tarihi verdi. Umarım günlerini beklerler benim yavrular
Maşallah canım çok güzel bir tarih 13 Kasım 🌸 37.haftanı görmüş olursun ki bu da çok ideal. O zamana kadar sıkıntısız geçirirsin inşallah. Bebişlerin kiloları ne alemde peki?
Bir sonraki kontrolün ne zaman?

Maşallah canım çok güzel bir tarih 13 Kasım 🌸 37.haftanı görmüş olursun ki bu da çok ideal. O zamana kadar sıkıntısız geçirirsin inşallah. Bebişlerin kiloları ne alemde peki?
Bir sonraki kontrolün ne zaman?
Aynen canım eğer bir sıkıntı sorun acil bir durum olmazsa 37+1 de alacak doktorum. Bugün doğum yapacağım hastahaneye gidip önden yapılması gereken testleri ve tahlillerimi de yaptırdım. Doktorum başka randevu vermedi. 13 Kasım Perşembe günü saatini vs söyleyeceğiz sen hastahanede hazır olacaksın dedi. Altta ki bebiş makat gelişliymiş ve hareketleri biraz azalmış. Hareket takibi yap. Hareketlerde azalma hissedersen mutlaka hastahaneye git dedi. Kiloları da 2450 civarı ikisi de

Aynen canım eğer bir sıkıntı sorun acil bir durum olmazsa 37+1 de alacak doktorum. Bugün doğum yapacağım hastahaneye gidip önden yapılması gereken testleri ve tahlillerimi de yaptırdım. Doktorum başka randevu vermedi. 13 Kasım Perşembe günü saatini vs söyleyeceğiz sen hastahanede hazır olacaksın dedi. Altta ki bebiş makat gelişliymiş ve hareketleri biraz azalmış. Hareket takibi yap. Hareketlerde azalma hissedersen mutlaka hastahaneye git dedi. Kiloları da 2450 civarı ikisi de
Hareketlerı iyi takip edin 36+5 de gece 3 de birisinin hareketi yok gibi bisey oldu 4 de hastanedeydım o gün tarih alacaktık ki bebekleri aldık :)

İnşallah sağlıkla güzel bir doğum gecırırsınız yanınıza hırka alın kan kaybettiğiniz için titreme gelebilir önden düğmeli gecelik üstü rahat oluyor emzirme için bi kutuda mama alın benım sütüm hemen inmedi bebegın kan şekeri düştükçe sarılık yükseldi mama verdik şırıngayla

Hareketlerı iyi takip edin 36+5 de gece 3 de birisinin hareketi yok gibi bisey oldu 4 de hastanedeydım o gün tarih alacaktık ki bebekleri aldık :)

İnşallah sağlıkla güzel bir doğum gecırırsınız yanınıza hırka alın kan kaybettiğiniz için titreme gelebilir önden düğmeli gecelik üstü rahat oluyor emzirme için bi kutuda mama alın benım sütüm hemen inmedi bebegın kan şekeri düştükçe sarılık yükseldi mama verdik şırıngayla
Valla canım hareket takibi yapmak çok zor ya. Altta ki bebeği ben çok hissetmiyorum. Nasıl takip edeceğim onu bilmiyorum. Artık son haftalarımı sık sık doktor kontörlünde geçireceğim sanırım.
Ameliyat sonrası için belki pijama rahat olmaz diye elbise gecelik tarzı koydum çantama iki tane. Emzirmeye uygun. Hırka da almamıştım malum burası hala yaz havası gibi 🥹 ama onu da koyayım ameliyathane soğuk olur sonrasında vücudum hemen ısınmaz belki

Ohh maşallah canım her şey yolunda ilerliyor 🙏🏻 Sağlıkla kucağına al bebeklerini inşallah 🧿

Ay maşallah maşallah 🧿 9 güncük daha dayansınlar güzelce gelişsinler iyice♥️
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzum. Nst takibi yapmayacaklar mı o güne kadar ?

Back
X