- 31 Temmuz 2025
- 176
- 185
- 18
- Konu Sahibi kedisever33
-
Lidya çokk güzelll ama hiç sevmediğim bi tanıdığın kızının adıLidya uyumlu gibi aslında. Biz de bir kız bir erkek bebek bekliyoruz hiç düşünmedik2 kız olsaydılar birini Talya diğerini Lidya koyardım
Amin sağlıkla gelsinlerLidya çokk güzelll ama hiç sevmediğim bi tanıdığın kızının adısağlıkla kucağımıza alalım inşallah kaçınca haftadasınız
İncila -Kızlar selam 32 haftalık ikiz kız bebeklere hamileyim asla tam olarak isim bulamıyorum. Önce beğeniyorum sonra içime sinmiyoreşimle bi kızımız okursa adı İlyada olsun diyorduk eskiden hep şimdi biri İlyada olsa diğeri ne olacak İlayda felan demeyin hiç o kadar aynı gibi koymak istemiyorum ay napıcam nolur yardım ya
Evettİlyada derken Homeros’un ilyadası mı
O zaman Helena gider yanına.
Veya defne daphne den
Şaka bir yana Ece olur Vera olur mesela
Evett çok güzellllİncila -
İlçe de olabilir.Yaaaaaa
Tamam vurmayın. Truva nasıl?İlçe de olabilir.
Ay işte bu şakayı o kadar çok yaptım ki kendi bulduğum ismden kendim soğuyacaktımİlçe de olabilir.
Tanıştığımız mekanın adı da Truvaydı desem ahahahahhaTamam vurmayın. Truva nasıl?
İlyada ismini sevmenizden belli oralarda bir şeyler döndüğü sjdkkd.Tanıştığımız mekanın adı da Truvaydı desem ahahahahha
Shshhsjsjsj ay evetttİlyada ismini sevmenizden belli oralarda bir şeyler döndüğü sjdkkd.
Günler günlere karışıp gidiyor 5. Aydayız ama nası geldik bilmiyorum bile geceler gündüzler birbirine karıştıEvett çok güzellllbu arada sen ne yaptın ikizlerle nasıl geçiyor zamanın
Tina olabilirKızlar selam 32 haftalık ikiz kız bebeklere hamileyim asla tam olarak isim bulamıyorum. Önce beğeniyorum sonra içime sinmiyoreşimle bi kızımız okursa adı İlyada olsun diyorduk eskiden hep şimdi biri İlyada olsa diğeri ne olacak İlayda felan demeyin hiç o kadar aynı gibi koymak istemiyorum ay napıcam nolur yardım ya
Kızlar selam 32 haftalık ikiz kız bebeklere hamileyim asla tam olarak isim bulamıyorum. Önce beğeniyorum sonra içime sinmiyoreşimle bi kızımız okursa adı İlyada olsun diyorduk eskiden hep şimdi biri İlyada olsa diğeri ne olacak İlayda felan demeyin hiç o kadar aynı gibi koymak istemiyorum ay napıcam nolur yardım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?