İkiz-Üçüz Bebişlerimize Koyduğumuz,Koymayı Düşündüğümüz İsimler

Çok teşekkür ederiz teyzesi iyi dileklerin için Rabbim hepimizin bebeklerine hayırlı uzun ömür versin inş.Öpüyorum prenseslerini...

kızımın adı MELİKE RANA böyle dördüz olcağını ne bilelim. oğlum olursa MELİH KAYRA demiştim. bakalım şimdiden bişey söyleyemiyorum. kaç kız kaç oğlan............

benımde bır kızım bır oglum olacak kısmetse
kızımın adını babası çok eskılerden berıdır ece dıyordu.
nıtekım bırı kız olunca adı "ece" olacak
oğlumun isminide hem sevdiğim hemde uyumlu olsun dıye "ege" koymayı uygun gördük.
benımkıler ece ve ege olacak teyzeleriiikaydirigubbakcemile5

Kayracım canımm,kusura bakma sanırım ben burda yokken gelişti bu olay,senin dördüz mü şimdiiii,neden üçüz aklımda kaldıı,kaç embriyo transfer edilmişti,nasıl oldu canım,,

incisu çok hoş,uyumlu isimler canım,maşallah yavrularaa

kızımın adı MELİKE RANA böyle dördüz olcağını ne bilelim. oğlum olursa MELİH KAYRA demiştim. bakalım şimdiden bişey söyleyemiyorum. kaç kız kaç oğlan............

dördüzmü:1shok:maşallah allah bağışlasın sağlıcakla gelsinler..:Saruboceq:

allah sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin..ben ve benim gibi bebek isteyenlerde dua etmeyi unutmayın olurmu:çok üzgünüm:
benimde geçen aklıma ikiz kızlar için isim geldi paylaşmak istedim.
sevcan ve sercan

maaanneee bende yazacammm:umursamaz::umursamaz:bütün site bilsedeezemuszemus benim pamukşekerlerim ÖMER & ALİ

hayatımın aşkları hiçbir erkek bana onlar kadar büyük aşk yaşatmadı beeee

hymarrycim aklındaki doğru önceen üçüzdü canım. yani biz öyle biliyorduk. sen hastanedeyken cumartesi kontrolum vardı. birde baktık ki biri bölünmüş. üç embriyordu. biri bölününce dördüz oldu. yani bende yeni öğrendim sayılır. bir hafta oldu. ne yapacağımızı bilmiyorum. ama sayısı değil sağlıkları ve hayırlı evlat olmaları önemli bizim için hayırlısyla gelsinler inşallah....

sensiz, Aliyle Ömersiz olur mu hiç kuzuuummopuyorumnanaktan
maşallah yavruların isimleriyle müsemma büyüsünler inşallahh,bu isim düşüncemi bir başka yerde yine paylaşmıtım seninlee...

Kayracım bu gelişme bomba olmuş yaaa,takvime de baktım dört kuzuuu,maşallah yaaa,Rabbim sağlıkla taşımak,tamamlamak nasip etsiinnnopuyorumnanaktan

evet cnm yaaa....aminn

kayra cnm ne desem bilmiyorum doğumdan sonra yaşadıklarımı düşünüyorumda dörtdüzz allah sabır versin barajı aştınmı rahat olacan ama çok güç gerek dilerim hergün sana yardımcı olacak birileri vardır cnmm

amiiiin hymarry cim amiiin. dırımkızı bana inan doğduktan sonra bakma meselesini şu an hiç düşünmüyorum. tabi çok zordur. ama hayırlısıyla doğsa gerisi gelri kendiliğinden . yardımcı alırız. annler kardeşler falan. bulunur inşallah bir çaresi.. doktorum takibi bıraktı. dördüz doğurman mucize diyor......redüksiyon meselesi var gündemde...ne yapacağımı bilemyiroum. allah şaşırtmasın....

nasıl takibi bıraktı cnm ? Redüksiyon ne demek ?

Dördüz diyemi bıraktı eğer öle ise şaşırım

rabbim sağlıklı taşımanı nasip etsin hayırlısı ile doğur sağlıklı

bakım inan bana çok zor ben şimdi tek bakıyorum ama 4 olunca biri daha lazım ....şimdi bunlar son şeyler evet ama kendimi koyunca yerine bişey gelmedi aklıma ....

of şu redüksiyon olayı,,
dırımım hani bebeklerin sonlanrıdılması durumu işte,yani 4ten 3e,2 ye indirilmesi,,
doktorun neden takibi bıraktı anlamadım,seninki hamilelik değilmiymişklava:

dördüz doğum yaptırmazmış. mucizeymiş bunları doğurmam. küvez sorunu. erken doğum sorunu bir sürü sorun varmış........2 sini almak istiyor....buradada o doktor takip edemezse kimse edemez. üniversitede prof. kendisi. ayrıca ünv. hastanesinden başkada yenidoğan olan hastane yok....

kayra cnm benim arkadaş 3 den 2 ye düşürdü kızının suyu geldi kanaması oldu

kızı çok iyi gelişemediiii ve 35 haftalık doğdu ama oğlu 2 kilo kızı 1 kilo doğduu

kız hymary bu topıgı eksık acmıssın.................bıde dorduz bebışler demen gerektı ............dorduz annelerıde var....................opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…