bizimkiler daha çok küçük ama kız olursa biri hira nur olacak inş
umudumsun maşallah mucizelerine canımm,isimleriyle yaşasınlar inşallahh
cennetiimm maşallah canımm,Arda ismini ben de çok severimm gerçekten,hayırlı uğurlu olsun inşallahh
hazan canımm,ilahi çok hoşsuun,kız baktım isim topiğimiz yok,biz de kesinleştirmişken sizlerin düşünceleri nedir merak ettim,çaktım bi topik hoppaa:teytey:
isimler tüylerimi diken diken yaptı inan,bu tercihin için seni ayrıca tebrik etmek isterimm,isimleiryle müsemma yaşasınlar,hayırlı uzun ömürleri olsun oğluşlarının inşallahha.s.
kızımın adı MELİKE RANA böyle dördüz olcağını ne bilelim. oğlum olursa MELİH KAYRA demiştim. bakalım şimdiden bişey söyleyemiyorum. kaç kız kaç oğlan............
Kayracım canımm,kusura bakma sanırım ben burda yokken gelişti bu olay,senin dördüz mü şimdiiii,neden üçüz aklımda kaldıı,kaç embriyo transfer edilmişti,nasıl oldu canım,,
incisu çok hoş,uyumlu isimler canım,maşallah yavrularaa
dördüzmü:1shok:maşallah allah bağışlasın sağlıcakla gelsinler..:Saruboceq:
sensiz, Aliyle Ömersiz olur mu hiç kuzuuummopuyorumnanaktan
maşallah yavruların isimleriyle müsemma büyüsünler inşallahh,bu isim düşüncemi bir başka yerde yine paylaşmıtım seninlee...
Kayracım bu gelişme bomba olmuş yaaa,takvime de baktım dört kuzuuu,maşallah yaaa,Rabbim sağlıkla taşımak,tamamlamak nasip etsiinnnopuyorumnanaktan
amiiiin hymarry cim amiiin. Dırımkızı bana inan doğduktan sonra bakma meselesini şu an hiç düşünmüyorum. Tabi çok zordur. Ama hayırlısıyla doğsa gerisi gelri kendiliğinden . Yardımcı alırız. Annler kardeşler falan. Bulunur inşallah bir çaresi.. Doktorum takibi bıraktı. Dördüz doğurman mucize diyor......redüksiyon meselesi var gündemde...ne yapacağımı bilemyiroum. Allah şaşırtmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?