İkiz-Üçüz Bebişlerimize Koyduğumuz,Koymayı Düşündüğümüz İsimler

aslında kuranda geçen isim istiodumm o yüsden nisayı çok sewiorum ama çok araştırdım imamlıkta olan arkadaşım var ona bile çok danıştım,,sure isminden ziyade ayetlerde geçen isim olursa daha makbul olucanı söledi vee koyucam ismin; ben ve çocuğum hakkını vermeliymiş gerçek anlamda,,bunu nasıl yapıcam bilemiyorum tabiki ona iiyi doğruyu herşeyi öğreticemm ama ya yanlış bişi yaparsam yada o yaparsaa... bilemiyorumm..hakkını veremezsem die korkuorum açıkçası...

egelı canım kuran bı ısım lugatı degıl o arkadasın ılgınç fıkır demış..............onemlı olan ısmın guzel anlamlı olması kurandan olması dıye bısey yok...........yanı anlamlı ols canım ve ıçın rahat ols nısa guzel ve hıçbır sakıncasıda yoıok dıgerlerıde guzel ..........saglıkla gelsınler gıuzel ısımlerı ols ınşşşşşşşşşşşşşş

maşallah kızlar tüm isimlereee,,
muallimim,ayşe,egelii,tülay maşallah canlarımm ..
egelii canım ben de isimler koyulan isimlerle müsemma olduğunu düşünüyorum,
yani seçtiğimiz bir ismin muhakkak birinde yaşamasını,onda belli bir karakter kazanmış olmasını istiyorum,öyle bir takıntım var,,
bu yüzden biz de peygamber efendimizin muhabbet duyduğu hz.hatice validemizin kız kardeşi Hale ile,
Hz.ıbrahimin hanımı,Hz.ıshak Peygamberin annesi olan Sare de karar kıldık..

senle biz aynıyız zatenn kaydirigubbakcemile5

ama senin isimler süperrrr kızlarınada çok yakışıcak bakalım ben napıcamm opuyorumnanaktan

senle biz aynıyız zatenn kaydirigubbakcemile5

ama senin isimler süperrrr kızlarınada çok yakışıcak bakalım ben napıcamm opuyorumnanaktan

Şeniz
canım herşey gönlünce olsun inşallahhh

selam kızlar benimkilerin ismide allah kısmet ederse ARDA&ASYA olacak...gerçi babamız ASYA da hala kararsız....

kinder maşallah canım isimleri çok hoş,
o kararsızlık bizde de oldu,bence bebekler doğana kadar da kesin karar verilemeyecek gibi..

benımkıler...............,ela..............dila...................hüma.....................ınşşşşşşşşşşşşşşş

selam kızlar benimkilerin ismide allah kısmet ederse ARDA&ASYA olacak...gerçi babamız ASYA da hala kararsız....

ya çok ilginç.bende asya ve arda isimlerini düşünüyodum, eşim asya ya pek ısınmadı aynı şekilde..
irem&cem..ezgi&ozan..nil&aras düşündüğüm diğer isimler..

canım begendınmı ınşşşşşşşş sonuna naıl oluruum canım..................hadı senın kızlar gelıyooooooo abla olcaklar benımkılere ınşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah muallimim inşallahhh,isimler kısa öz,net,harika maşallahh
maşallahın var bugüne kadar maşallah,şöyle bir 33 ü geçseniz,kurtarırsınız Allahın izniyle,yine de en uzun süre kalsınlar annelerinde..
abla olsunlar da şöyle bir doğuralım da seneye bu zamanlar da ablalar-kardeşler buluşmalar yapalım dimi yaaaopuyorumnanaktan

ınşşşşşşşş canım ........buluşuruz............ınş ..........aslında ılk ısımlerı var ama en cok bunları kullanıcam ınşşşşşşşşşşş...........oğlum
eyup talha
reyhan ela
elvan dila
reyyan hüma............ınş şimdılk böle ..........kısmet olur ınş cumlemıze canımmmmmmmm

delikafadulden akannehir kaydirigubbakcemile3 evet sen yinekaydirigubbakcemile3 teker teker söyle en iyisi :roflol:

haklısın cok oldu böle...............tek tek ıyı olucak ınşşşşşşşşş yoksa öğretmenlerı yer kafayıııııııııııııııdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…