İkiz-Üçüz Bebişlerimize Koyduğumuz,Koymayı Düşündüğümüz İsimler

kızlar bende yazayım bari bizim tek oğlan olursa ismi evlenmeden önce belliydi zaten rahmetli kayınbabamın ismi osman bırının adı sonra ikisinide erkek oldugunu öğrenınce diğerınıde ben buldum ömer olacak inşallah .bizim düşüncemız birazda dört halıfe isimlerınden olmasıydı isimlerıyle yasasınlar inşallahhhhh........

kızlar düzeltme yapıyorum.... akşam itibariyle oğullarımızın adı BERKE & DORUK olarak değiştirilmiştir... babamız kerem ismini istemedi ve ilk doğan oğlumun adı BERKE olsun.. arkasından gelen DORUK olsun dedi..... bende peki dedim... bakalım tabii doğuma kadar değişmezse tabii.....

ahmet eymen muhammet taha küçük adamların bunlar ama kızıma bulamadım gökçe duru eylül melissa isimleri var aklımda ama karar veremedim

kızlar valla canımı çektirdiniz mübarek günde... allahım inaşllah banada ikiz nasip eder... nolur bana dua edin gebelerin duası kabul olur... allah razı olsun sizlerden..

eğer bebişlerim olursa isimleri hazır Ela ve Berat Emre olacak inşallah

kızlar ben cok kararsızım,,,eflin,ceflin,ecrin,idil,beril,peyker,elisa,simay,arin,berra,serra,,ayyyyyy hangileri olsun yardımcı olun,,,,

benimde ikiz kızlarım vardı biri hayatta birini doğumda kaybettik ama kızlarımın ismini yazman istedim. Beril ve Beren. Allah beril ime uzun ve sağlıklı ömürler versin.

penses canbebek pitos ebrizm canım arkadaşlarımm,isimler harika maşallah,
pensesim adlarıyla müsemma yaşasınlar inşallah,bu kadar seçenek varken bu isimleri tercih etmenizi gönülden tebrik ediyorumm canımm
çekirgem canım zaman ilerledikçe fikriler daha da netlik kazanıyor merak etme,bir de sana tavsiyem,sevdiğin ve fikrine sıcak bakacağın büyüklerine de bu isimleri sun,
muallimim hadi kız ismi bulma sırası sende,herşeyi sakladın,şu isimleri yumurtla bakiiiymmkaydirigubbakcemile3,
ayrıca muallimim vallaha da 4 üzü ekleyelim şuraya ama nasıl,,
kayracım dırımım çok güzel bir örnek vermiş her zamanki gibi,benim hastanede yattığım zamanda da kadıncağızın tek bebeği bile 27.haftada 1.140 gr doğmuş,bunu tekildir çoğuldur kim bunun erken olmayacağının garantisini verebilir,ilk kızındaki teslimiyetin de kendi kendine en güzel örnek,
mübarek günler hürmetine hayırlar gelsin hepimize inşallahh..

ıkısı kız benım............bırı net degıl........................kızlarımın ınşşşşşşşşşş adları
reyhan ela
elvan hüma...............tabı abıcım kıllık yapmazsa hüma yerıne dıla ıst................

kızlar benim paşalarımın ismi SERGEN&TUNA ben sarp ve doruk istedim ama babamız ve dayımız beni dinlemediii şimdide bunlara ek olarak ibrahim ve mustafayı istiyorum eşimle benim dedelerimizin ismi.ilk erkek torun oldukları için koymakistedim..
hepinizin isimleri çok güzelll

ben kızın ismini koyucam eşimde erkeğin ismini öle anlaştık aramızda

ben düşündüğüm isimler arasında: melis,,nisa,,dila,,ela,,nil,,hazan varr ama hala kesin bi karar vermiş değilim eşim ne düşünüyoo bilmiyorum bileeee

guzel bencede egelı...........ben ınş ela dıla hüma..................bıde neda hoşuma gıdıyo sen artıkın karar ver gelıyo vaktı

veremiom iştee öncelerii amannn cinsiyetleri bi belli olsunda isimler kolay diodummm

nerdeeeeeeeeeee hiçde öle değilmiş valla karar veremiom zaten çok kararsız bi insanımmm napıcam bilmiomm yakınlarıma sorsam herkesten bi isim çıkıooo bu isim zormuş yaniiii böle gidersee hepsini koyucammm kaydirigubbakcemile3

hayret yanı ya zavallı bebışe acı..............bence kagıtlara yaz kura cek hangısı çıkarsa o ols

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…