İkiz-Üçüz Bebişlerimize Koyduğumuz,Koymayı Düşündüğümüz İsimler

mesela hira adı .................
mina................selva...........serra.................sena............sueda..............şeyma............... hımmmmmmmm sakın benım ısımlerı calmaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

karabıbere canım benım çok begendığım bı ısım demek sen daha once rastlamadın ama kullanan var............devlert kuşu cennet kuşu demek farsca..............bıde fatıh sultanın annesının adı............

evet canımm ilk defaa duydumm belkiide banaa ondann öylee geldii amaa yuıkardaa saydığınn isimlerdee çok güzell benimm eltiminn ikizlerininde adı nisa nida

o isimler cok var ya farklı ıstedım nıda degılde neda cok hoşuma gıdıyo bıde mina ...........salında oğlum mina istoyo bakalım üçüncüde bıraz kararsızlık vatr ama ben begenıyorum...........ıkızlerın adlarıda gzel omurlerı uzun ıols ınşş

canım hymary bu yazını yenı gıordum............fıkrun yanlış canım ordakı ek turkce degıl ılk bakışta turkce gıbı gelıyo turkcedede var ama ecrın tek basına arapca bı kelıme...........söle duşun ecrun aslında otrelı burdakı ayetlerdede gecıyıo ecrın..........yanı esre tenvın almış halı................anlamı bozmuyo............hedıye karsılık ödul ücret gıbı anl var...........aslı ecr .................opttttttttttttttt

anladım canım,
ben türkçe halinden yaklaşmışımm,
haklısınn..

ya, napıcaz bu isim mevzuunu ya, bulamadık hala,
gülce hoşuma gidiyor bu aralar; gonca-gülce olabilir mi, hem peygamberefendizmizi de simgeliyor, selin pelin de olabilir diyoruz, hatta neda-sena-neva hoşuma gidiyor AMA HEH EVET BU OLSUN DİYEMİYORUZ...

artık karar verın ya kevser az kalmış canım..............neda sena.................neda neva.................nısa nıda.................bunlarda guzel kuera cekın...............hayırla gelsınler ınşşşşş

ben hmıleyim ve üstelikte üçüs bir kıs iki erkek isimlerini berke berat berrin olrık düşündüm sisce uygunmu soy isimleri barutçu :2:

oncelıkle hayırlı olsun bebeklerın ınsallah sagsalım kucagına alırsın erkeklerın ısmı guzel ama ben kızının adını sevmedım bence beril yada berra daha hos ve modern benımde bır kac onerım olacak kızına ada yada asya oğullarına arda ve aras oğullarına ruzgar poyraz kızına yağmur bır de ece efe ege var ama bunlar cok benzer karıstırırım dermısın bılmem tekrar hayırlı olsun

merhaba kızlar benım de allah ızın verırse ıkızlerım olacak.
Beyza ve İlker düşünüyorum.beyza kesın de ılkerı esım pek ıstemıyor.kararsızım.beyza ısmını eskıden berı severım.ilker ısmını de rüyamda gördüm. rüyamda oglum olursa ılker koyacagım dıyordum. sızce ılker ısmı nasıl?

burası benı hamılelık yılına göturdu ısımler bulmaya calıstık ve bulduk her bebek kısmetıyle geldı .........sımdı yenı arkadaslar var sanırım...hadı kolay gelsın dıyeyım ....saglıkla gelsınler adlarıyla yasasınlar ıns..

ben hmıleyim ve üstelikte üçüs bir kıs iki erkek isimlerini berke berat berrin olrık düşündüm sisce uygunmu soy isimleri barutçu :2:

hande kafanmı güzel senin ??? kızlar daldım sohbete kusura bakmayın nolur :26: bu üye beni arkadaş olarak eklemiş bende dedim kim bu bir bakayım yorumlarına baktım şok oldum her konuya farklı yorum yapmış sanırım aklına yorumlarını görebilceğimiz gelmemiş? en çok buraya gelip sizi sömürmesi beni sinirlendirdi belliki küçük cocuk ciddiye almayın kızlar şunu ben kötüiçeriği tıklıyorum

Son düzenleme:

arkadaşım neden böyle yapıyorlar anlamak zor şikayet ettim ben...derdim var da konu açmış okurken dikkatimi çekti bende baktım cevaplarına hepsi birbirinden farklı çelişkili...birde z yerine s yazması beni çıldırttı...Ahh birde üçüzlerim olacak falan yazmış.kızlarda ne bilsin yardımcı olmuşlar..biz burada dertlerimizi paylaşıyoruz o alay etmeye çalışıyor Allah ıslah etsin ne diyeyim

benim ikizlerim eylul 6 da 1 yaşıyor bende isim konusunda çok düşünmüştüm ama eşimle ortak kararımız oldu ve isimlerini çok beyeniyorlar buğra - tuğra üçüzler için biri kızsa eğer buğra tuğra tuğba çok güzel olurdu

Bebişlerin bütün heyecanını sırası geldiğince yaşıyoruz şimdi cinsiyetleri belli oldu çok şükür ve sırada isim konusu var hele birde ikiz yada üçüz olunca daha heyecanlı oluyor insan birbirlerine uyumlu olsun istiyoruz ama karar vermek hakkatten çok zor.. Hele benim aklıma hiç bir isim falan gelmiyor bebeişlerimo lmadan önce şunu koyarım bunu koyarım diyen ben şimdi yok yok yokkk işte..
Eşimin istediği isim var sanırım onları koyacagız çağla ve çağlayan sizce nasıl kızlarrr ???
Yada değişik ne olabilir fikir verebilirmisiniz ???

çağla ve çağlayan çok güzel uhdecim, ne kadar çok kararsız kalırsan o kadar kafan karışıyor, o kadar çok isim var ki..ben tek oğlum olsaydı çift isim koyacaktım,emir eymen diye..ikiz olunca birine emir birine eymen koyacağız..emir benim sevdiğim eymen babasının sevdiği isim..Allah iki tane erkek verince isim aramak zorunda kalmadık..iki kız olsaydı sanırım bende çok kararsız kalacaktım..zaten cinsiyetini öğrenene kadar bir sürü kız isimleri aramaya başlamıştık...isim konusu gerçekten zor bir konu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…