tekliflerinize olmaz diyen babalar,kendileri bir isim bulsunlar o zaman,
bunu teklif edin,tamam o zman sen koy deyin,ne diyor o zaman bak bakalım pamuğum?
farukla furkan diyor hymarry im.. ben kabul etmeyincede ben güzel bitane bulursam koyarmışız ama benim bulduklarım hep efeyle küfe gibiymiş öyle diyor kafamçokkarıştı
efeyle küfemiiii delikafadulden kaydirigubbakcemile3
ama faruk furkan bence çok güzel ve kabul edilebilir iki isim annesiiiopuyorumnanaktan
aaaa burçinim bi kere anne isimleri çok tevafuk olmuş,çok hoş düşünmüşüsün,ikinizin annesi için de çok hoş bir incelik olucak,bayıldımopuyorumnanaktan
mert çınar da böyle güçlü kuvvetli ayakları yere sapasağlam basan bir erkek getiriyor insanın aklına,maşallahhalkisalkisalkis
isimler harika annesi
bizim iki doktorumuz da bir kız bir erkek dedi..
hatta perşembe günü bursadaki doktorumuz %99 biri kız biri erkek diyebiliriz dedi..
ben kızın adını Ayşe Nur
oğlanın adını Çınar Efe ya da Mert Çınar düşündüm..
eşimin de benim de annelerimizin adı Ayşe :))
iş yerimizin adı da Çınar :))
hem Çınar uzun ömürlü,güçlü,kuvvetli demekmiş.bir de osmanlının sembollerinden biri de çınarmış..anlamı da çok hoşuma gitti..
ne dersiniz??
Demek seninde 1 kız,1 erkekmiş çok sevindim canım...Rabbim ikisinden de tattıracak inş. çok güzel..alkisalkisalkisŞeniz İsimlerine layık evlatlar olsunlar inş...
benim kızlarımın ismi
iclal ile ahsen
biz de isim konusuna noktayı koydk sonunda " Aylin- Selin " kaydirigubbakcemile2 nasıl??
farukla furkan diyor hymarry im.. ben kabul etmeyincede ben güzel bitane bulursam koyarmışız ama benim bulduklarım hep efeyle küfe gibiymiş öyle diyor kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?