İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

ayy kusura bakmayın denemek ıcın koyduğum bı resım gercı onuda tam koyamadım.neyse işteeeeeee buda oğluşlarımla ben teyzeleri 24 haftalıkken.yenılerınıde deneyıp koymaya calısıcam.sevgıler

kızlar estetik cerrahi bunun için var:dance: ben estetik cerrahide çalışıyorum inanın 1 saatlik iş

canım seninle şu konuyu biraz açalım he ne dersinn kaydirigubbakcemile3 şimdi karın ameliyatı pitoşun dediği gibi bende araştırdım çok zormuş bu konu ile ilgili çalışmalarınız varmı varsa nasıl ..kaça...gerçekten işe yararmı....başka yöntem varmı...vs vs gibi sorularr :roflol:

nilkancım hoşgeldin.... hakikaten senin göbişte bizim birkaç arkadaş gibi minyatür..... ama her kadına olduğu gibi sanada çok yakışmış hamilelik canım.......

ne bu kardesım ya kuçucuk gobuş bunlar kızıyorum ya yıyın azcıkın ya bu gobekse bebekler nerde..........bebekseler gobuş nerde.....delikafadulden......ay benımkı şımdıden o kadar ya..................

claıre hıssedıyomusun artık................ben sabırsızlanıyorıum merak edıyoo ya ınsan ıyılermı dıye ınş hısseerım ya............bız sakın koymayalım gobuşler kız benımkı bıkac hafta sonra yarım dunya olcek korkarlar belkımmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

Benimde aynı hatta yarım değil tam dünya kaydirigubbakcemile3 ama hala hissedemiyorum sankim arada bişeyler oluyo içimde ama ben bağırsaklardır diyorum inşallah çok yakında hissederim aman allahım bu bile beni çok heyecanlandırıyor delikafadulden

sen hıssedersın bu gunlerde ınş..............ya tembel çıktı bunlar bence................duysam daha rahat olcam ınş..................ya bı tanede degıl üç tane ya oynayın da hıssedım dıyom yokkkkkkkkkopuyorumnanaktan

bu da tam 24 haftalık halim.ben tam dünya oldum işte arkadaşlar.tam 12 kilo aldım :kedi:

Eklentiler

• $tn_23+5 haftalık 23.08.09.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 38
nilkancııımm, sadecebuuu canım valla örnek hamilelerdensiniz,ne kadar yakışmış göbişler maşallahh
bir de 12 kilo aldım diye bu fotoğrafı koymuşsun işte bu çıldırılacak bir durum,çok kıskandıııımm hıh:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

ben de hastaneden sonra devasa bir hal alan göbişimi koymak istiyorum ama pcm çöktüü,doğurmadan başarsan bari de kilo görseniz göbek görsenizz:1rolleyes::kedi:

kızlar bende dun aksam kocişe cektırdım foto aksama koyyım gorun benıde
bende yarım dunya oldummm.27 haftamda 6 kılo aldım
p.tesı dr a gıdecegım

komayın ya su gobuşlerı kuçuk gobuşlerı protesto edıyoooooooooooooooom....................delikafadulden

arkadaşlar,teşekkürler valla a.s. utandım :kedi:,kendimi bayağı kötü hissediyordum,sağolun valla,yüzüm falan çok bozuldu,sivilceler bastı,kız bebeklerde olur diyor herkes,sağlık olsun da hiç takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…