İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

pitosuuum seni çok merak ediyorudum canımm,maşallah valla,benimki seninkinden büyük heee:kedi:
safitrik canım benim Allah şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine arzu eden herkese çifter çifter lutfetsin innşallahhh..

Aminnnn inşallah :)

canbebek
amin canım... inşallah darısı sana.....

Aminn :)

teşekkürler kızlarrrr

hymry anneciğin karnı çok ufakmış tek bebişim olsaydı demek benimde öyle olucaktı dr artık büyümez dedi ağzıma kadar çatladım zaten büyümese ne olur :)

nil tatlım sağğol zahmetler verdik

estfl ne zahmeti elimizden geldiğince aman ben artık göbekle oturamıyom bacaklarıma değiyorr :roflol:

ya kızlar biz bu göbekleri nasıl toparlıcaz yaa gene moral bozmak istemiyom ama elimde değil düşünüyom iştee

Hepinize 41 kere maşallah
Ne güzel topik olmuş a.s.
Allah hayırlısıyla kucagınıza almayıda nasıp etsin.Darısıda bize

sağol canım Rab sanada nasip etsin bu güzel duyguları seninde göbeğini burda böyle kocamannn görelimmm :1hug:

hymry anneciğin karnı çok ufakmış tek bebişim olsaydı demek benimde öyle olucaktı dr artık büyümez dedi ağzıma kadar çatladım zaten büyümese ne olur :)

pitosum öldük burda gülmekten:roflol:
ağzına kadar çatladın demek:roflol:

bilmemm ki nilim yyaaaa,
sezeryan dikişlerin üstünden göbek aşağı düşüyormuş üstelik yaaa:kedi:

bilmemm ki nilim yyaaaa,
sezeryan dikişlerin üstünden göbek aşağı düşüyormuş üstelik yaaa:kedi:

benim göbeğim baya büyüdü ...sonra düştü aşağa bacaklarım kapanmadı

doğumdan sonra karnım iğrençti şimdilerde toplanmaya başladı ama 1 sene en az kızlarr

saramıycazda ben sararım dedim dikişleri hesaba katmadım ... artık kızlar doğum sonrası bir araya gelir deneriz yöntemleri bi topik açarız olursa olur hep birlikte kutlarız olmassa yapacak bişi yok hepbirlikte ağlarız :))) hatta işi resimlere dökeriz :dance:

hymry fazla gülme tatlım bu dönemler sakıncalı heran pırtt olayı olabilirr kaydirigubbakcemile3

ya ben acısada hemen sardırcam göbeğimi yada korse giyerim diz kapaklarıma kadar sarkar yoksa ayy ananemin memelerine çok gülerdim karnına kadar sarktı diyee kader tecelli etti töbe etsem karnım düzelirmiki

:dilcikar: belki sarkmaz karnım niye moral bozuyon eee senin burnunda büyüdü ayy oda sarkmasın doğumdan sonra çok güldüm işiyciğim kanımca :roflol:

burnuma laf yokkk opuyorumnanaktan ben seviyorum kendimi alıştım gari bu halime :sinifsinif:

burnuma laf yokkk opuyorumnanaktan ben seviyorum kendimi alıştım gari bu halime :sinifsinif:

:icecream: sen her halinle güzelsin bacım inan benim burunda şişti yine ne güzel inmişti bende seviyorum bu halimi yaa göbeğim sarkmış çatlamış burnum büyümüş hiçç umrumda değil senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…