İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

selın kız dıur daha sen ya..............sırada ben varım.................nolcek halımız böle...............sen yaparsın kendıne estetık .................

muallimim her yerde atıp tutuyon,o göbeğin fotosunu koyma lohusa lohusa gelir yolarım seni vallahadelikafadulden:roflol:

selın kız dıur daha sen ya..............sırada ben varım.................nolcek halımız böle...............sen yaparsın kendıne estetık .................

kız göbekten basetmiyorum suratım ayın yüzeyi gibi inişli çıkışlı kraterlerle doldu bakıyorum fotolara maaşallah annelerea.s.

ay kız hymary ne dıyoon ya................bıkac ay sıonra araba yerıne kapının onune tır cekecem kız..................sende bebışlerınle spor yaparak ındırecen gobegı yok koymam banane...............

selın yuzun mu baksana üçüz annelerı burnum buyudu dıye feryat edıyoodu ya...........buyuyo heryer..............yok bence hamılelık yakışmış guzel olmuşsundur amnma gobrk gıdıyooooooooo...................benımde yuzumde beyaz tenlyım ya lekeler oluştu ya sınır bısı ancak gecmıştı yıne oluştu...............napalım saglıkla gelsınler hersey guzel olurınşşşşşşşşşşşşşşş

benim de burnum büyüdüüüüüüüüüüüü:sinifsinif:
ben de beyaz tenliyim zaten her yaz çiller mahvediyordu beni,bu yaz daha beter oldu,
çatladım patladım yusyuvarlak oldum,kremalı börek sütlü çörek hattaaakaydirigubbakcemile3

selin sende bunlarımı düşünüyorsum estetisyenler yanıbaşında ayoll baksana doktorlarınn sana bakarlarr :)

benim gebeliğimide güzelleşen tek yerim tırnaklarım acayip parlıyor parlatıcı sürmüşüm gibi sivilce çatllak patlak burun büyümesi kısacası tip kayması yaşıyorum yanii kaşıntıdan dolayı kollarımda bacaklarımdaki
yaraları ve izleride sayarsak ooooo
ama yinede multuyum ben seviyom kendimiii haa bu arada hala kendimi çıtır görüyom nedensee :)))) tartı 70 e basıyorrrr artıkk

bu arada sebametin ürünlerini denemeye başladım sabunu çok iyi geldi birde losyonu vucut için kaşıntılarımı hafiiflettii avil bile fayda etmemişti tavsiye ederim ....

kızlar size şuanda içimde halay çeken kızlarımın takvime göre 33+5 teki fotolarını koyuyorumm,hazır olun:kedi:

Son düzenleme:
off evet ben de göremedim tekrar denedim olmuyor,uyuz oluyorum bu işlere yaaa..

hymarry göbüşün öle büyümüşkiiii kk bile kaldıramadı cicimmm çıkmıyooo heheheheh

KK kaldıramadı dimiiiimafoldumben

oooooooooooooooo pembış pembışşşşşşşşşş..................masallah bıu kızlara..................dırımkızı hanı da dogurmıcam dıyodun kız hemen hevese geldın kızları gorunce dımı................

yaaaaaaaaaa ..............ıstersın ışte öle.............valla kızlar daha tatlı oluyooo ya............oğlanlar farklı bellı bu yastan sonra oğlanlar sevdırmıyıo cıddılesıyoo valla kızlar hep sırın ..............ınşşş doğurum hayırlısıyla sana hava atcam................hemem doğurcannnn...........

Hymarry süper maşallah ama benimkisi daha büyük gibi bide yere yaklaştı düşecek gibi .. seninkiler maşallah çok ciciiii

:kedi: zor oldu ama koydum
dırımımmm,wavyciğimmm,muallimimmm,pamuğumm teşekkür ederim
dırımım canım sen üçüncüde fazlasını başarırsın canım,hem anana çekersen ikinci çocuğun şansı daha çok dimi hihihihikaydirigubbakcemile3
pamuğum sana öyle geliyordur yaaa,bundan büyük göbek mi olurr,,
muallimim hayırlısıyla darısı başına sağlıkla canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…