Kızlar bu topiği yeni gördüm ve baştan sona tüm fotolara baktım maşallah diyerekhepiniz çok tatlısınız hamilelik ne kadar güzel bişey olsa gerek içim gitti inanın... opuyorumnanaktan Ben de istiyorum ikiz üçüz Allah'ım inşallah bana da nasip eder...
Sizlerin de bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum Rabbimden... :1hug: :Saruboceq:
sanırım utanmadan topik açıp en çok foto koyan da ben olduğum için üstüme alıyorum öhöm öhömbuyrunnnnnnnnn,
canım inşallah Allah senin de gönlüne göre veriiirrr,şu mübarek günler hürmetine sana da bu güzel kocaman burunlardan,cilt lekelerinden,çatlaklardan,kilolardan ve ikşer üçer bebeklerden nasip eder canımm hihihihi kaydirigubbakcemile3
Canım benim o günler bir gelse bir gelse Allah'ıma her gün yalvarıyorum inşallah o günü gördüğümde söz ben de bu topiğe gelip göbeğimin her aşamasının fotosunu koyacam. vereliniortak
Evet canım senin doğumuna da az kalmış ne muhteşem bir buluşma olacak inşallah küveze bile girmeden kucağına alırsın direk eve gdersiniz yataklarında uyurlar ilk günlerinde hepiniz için dua ediyorum....
34+2deki halimizzz:kedi:
ay canımm maşşş. sıze ya cok seker gorunuyosunnn
siz ister koyun ister koymayın yine son foto benden olsunn
36+6da,doğumdan önceki akşamm
siz ister koyun ister koymayın yine son foto benden olsunn
36+6da,doğumdan önceki akşamm
bir kızımın 25+3 resmi(çbür kızım neredeyse hiç göstermedi kendini)
bu da analarının bugün yani aşağı yukarı 26 haftalık göbiş resmi
anam haymary nin hiç göbeği yokmuş...wavy seninde öle ayyyyyyyy.ben şimdi bu haldeyim. yaaa hymarry burda 25 haftalık....
selammm
kızlar göbeğim yaklaşık 28-30.haftalara kadar çok vahim durumda değildi,son zamanda birden şişiverdim,
açelyacım o koyduğun foto evet ya bir gün ya iki gün önce çekilmiş bir fotom du,
16 kilo alarak girdim doğuma,davul gibi şişmiştim,şuan 13 kilom gitti çok şükür,her yerim indi,insana döndüm hihihihi kaydirigubbakcemile3
kayracım bir kızım aynı koyduğun o rsnkli usg deki gibi,ayynı,zamanım olursa gerçeğiyle karşılaştırabilceğim bir fotosunu da koıymaya çalışırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?