İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

sanırım utanmadan topik açıp en çok foto koyan da ben olduğum için üstüme alıyorum öhöm öhömbuyrunnnnnnnnn,
canım inşallah Allah senin de gönlüne göre veriiirrr,şu mübarek günler hürmetine sana da bu güzel kocaman burunlardan,cilt lekelerinden,çatlaklardan,kilolardan ve ikşer üçer bebeklerden nasip eder canımm hihihihi kaydirigubbakcemile3

Evet canım üstüne alınmakta haklısın en çok senin göbüşünü gördüm ve çok tatlı maşallah...Bebeklerine de sana da

Ve şu kilo muhabbetinize ve büyüyen yerlerinize de çok güldüm ama şunu hiç unutmayın o kocaman göbeklere, burunlara, bacaklara cilt lekelerine çatlaklara hasret o kadar çok anne adayı var ki..Bunları yaşamak için herşeylerini feda edebilecek o kadar çok kadın var ki bunlardan biri de benim...mafoldumben

Duaların için çok teşekkürler Allah gönlünüze göre versin bebeklerinize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum anne ve babalarıyla birlikte...:Saruboceq:

Benim de bir arkadaşım ikiz doğum yaptı 4 ay önce öyle tatlılar ki hergün görmeye gidiyorum isimleri de Ömer ve Ali burda bir arkadaşımızın bebekleri ile aynı opuyorumnanaktan

Ah canıııımm,burda bi çoğumuz tedavi ile hamileyiz inan,bu yüzden o bebeklere yanmak ne demek çok iyi anlıyorum ben kendi adıma ve ogün bugün inan kendime ettiğim kadar dua ediyorum geride yavruları için yanan kardeşlerime:Saruboceq:,,
hiç üzülmeyin,hiç ümidinizi kaybetmeyin,Rabbimin taktir ettiği bir zaman var,sizi o zamana yetiştirip veriyor bebeğinizi kucağınıza
çatlak-patlak kısmı tabi ki işin esprisiydi,bilsem ki yarım bir dünya olucam birini verebilirmiyim,Allah korusun:1no2:
yani göbeğimle gurur duyuyorum,burnumla ve çatlaklarımla daalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
benim doğumuma az kaldı gördüğün üzere,bebeklerine kavuşmak kısmet olucak bir gün inanıyorum,o zaman sen de burya foto koyarak topiği yaşatanlardan biri olursun inşallahyerimseniben

Canım benim o günler bir gelse bir gelse Allah'ıma her gün yalvarıyorum inşallah o günü gördüğümde söz ben de bu topiğe gelip göbeğimin her aşamasının fotosunu koyacam. vereliniortak

Evet canım senin doğumuna da az kalmış ne muhteşem bir buluşma olacak inşallah küveze bile girmeden kucağına alırsın direk eve gdersiniz yataklarında uyurlar ilk günlerinde hepiniz için dua ediyorum....

opuyorumnanaktan inşallah canımm inşallahhh Şeniz

siz ister koyun ister koymayın yine son foto benden olsunn

36+6da,doğumdan önceki akşamm

siz ister koyun ister koymayın yine son foto benden olsunn

36+6da,doğumdan önceki akşamm

ay bende son halini koy şuraya demek için açtım topiği bi baktumki sen zaen koymuşsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yarın allahın izni ile kızçelerini ve seni görmeye gelcez eşimle. akşam ziyaretlerinide iptal etmemiştir dimi sedar beykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hymaryy allahın ıznı ıle bebeklerını kucagına aldı sanırsam.
yokmu goren bılen duyannn.
allah hepımıze 37.haftalara gelmeyı nasıp etsın ınss

bir kızımın 25+3 resmi(çbür kızım neredeyse hiç göstermedi kendini)

bu da analarının bugün yani aşağı yukarı 26 haftalık göbiş resmi

anam haymary nin hiç göbeği yokmuş...wavy seninde öle ayyyyyyyy.ben şimdi bu haldeyim. yaaa hymarry burda 25 haftalık....

anam haymary nin hiç göbeği yokmuş...wavy seninde öle ayyyyyyyy.ben şimdi bu haldeyim. yaaa hymarry burda 25 haftalık....

ayy canım benim bayadır foto eklemiyom ama çıktı artık göbişim. bu arada inan büyük olması daha iyi. benimki hiç ikiz gibi değil. öyle diyolar. ve inan sığmıyolar sanki sıkıştırıyolar tüm organlarımı. karnım iyice gerildi sanki fırt diye çıkacak gibiler. öyle gerildimki anlatamam..

tabiki geilmişsindir 30 hafta oldun....normal...ben bile şimdiden sızlanmaya başladım... hoş ben birincide tecrübesizdim hiç sızlanmadım... kocam arkamda gezdi durdu.. bişey istede alıyım diye.... birde 6 senede hamiş kaldıkya ondan tabi.... sonrada bebek olunca benim yüzüme bakan olmadı..bende şimdiki 9 ayın keyfini sürecem kararlıyım... sızlanıp duruyom... nasılsa doğurunca halin nedir diyen olmuyo.... ama göbeğim çok büyük normale göre egelininde öyleymiş.geçmişe baktım... 30 lara gelince napaksak...

valla kayracım aslında azcuk naz edip sızlanmak lazım. allah razı olsun eşim elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı ama ben duramadım yerimde. yani şöyle diyim gebe olduğumu örendiğimden beri daha bulaşık makinesi boşaltmadım.. ama mıymıyda olmadım hani şunu canım çekti bu olsun yada kapris yaopmadım. ama yapmak lazım yaa onlarda hamileliğn cilveleri.bebişler doğunca pabuç damda olacak o yüxden tadını çıkaralım dimi ama:))

kesinlikle öyleee..... doğuma giderken beni merasimle ameliyathane kapısına kadar uğurladılar.. bebek doğunca annem bile beni unuttu...bebeği almışlar ameliyathane kapısından odaya çıkmışlar.ben arkadan gelmişim.... hastane görevlileri nezaretinde....

selammm

kızlar göbeğim yaklaşık 28-30.haftalara kadar çok vahim durumda değildi,son zamanda birden şişiverdim,

açelyacım o koyduğun foto evet ya bir gün ya iki gün önce çekilmiş bir fotom du,
16 kilo alarak girdim doğuma,davul gibi şişmiştim,şuan 13 kilom gitti çok şükür,her yerim indi,insana döndüm hihihihi kaydirigubbakcemile3

kayracım bir kızım aynı koyduğun o rsnkli usg deki gibi,ayynı,zamanım olursa gerçeğiyle karşılaştırabilceğim bir fotosunu da koıymaya çalışırım..

hoşgeldin kıııız nasılsın bebişler nasıl...... koy fotolarını görelim.... nolur nolur nolur.....ben şimdiden şiştim sonradan nasıl olucam bilemiyorumda...

selam canım. harika yaa baya kilo vermişsin.
şimdiden böyleyse bir aya bişey kalmıcak o zaman.
16 kilo almıştım bende senin gibi şimdi eski kilomdayım.
belki 1 kilo kadar göbeğim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…