İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

ay maşallah göbeğe....Böle olur işte kıızm ikiz göbeği.Hem wavy katılıyorum.Çok seksi bu göbek..kaydirigubbakcemile5

ay maşallah göbeğe....Böle olur işte kıızm ikiz göbeği.Hem wavy katılıyorum.Çok seksi bu göbek..kaydirigubbakcemile5

akannehir seksii miii delirmişiniz siz ayooolll delülerrr kaydirigubbakcemile3
doktor bu muayenemizde dediki kaswacım "hah şimdi hamile göbeği olmuş,ancak kıvama gelmişsin" dedi:kedi:

Kız gerçekten çok seksi...Demek daha hamşle göbeği olamamıştı ölemi?lülülülülülü Fındık gibi göbeği olanları görmemiş mi o....Hem napayım ben öle göbeği be...Budur işte göbek bu...:CüvCüv:

hymarryimmm süprsin kuzum maşallaahhhhh iyi baktın sen bu kuzucukllarınaaa

Kaswacııım,Kayracııım ve niliim çok teşekkür ederim,
nilim çok sağol canım,eşim de koca koca göbeğimi gördükça bayılıyor,"oh oh oh büyüdüler büyüdüler maşallah" diye,taşımak çok kolay yaa lülülülülülü
Kayracım hayır gözden nazar gelmez inşallahh canımmŞeniz
Kaswacım seksilikten bişey kalmadı malum,nineler gibi yürüyorum,bakıma muhtacım o kadar yanifisfisfis

mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim dün b-hcg sonuçlarını aldık ancak doktorumuzu göremedik çok merak ediyorum değer 10000 çıkmış ikizmi acaba bazı arkadaşlar haftasına göre değer baya yüksek dediler

Canım,
ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor topiğimizde yeni arkadaşlarımıza hoşgeldin diyoruz,
bhcg değerinin kaçıncı gün değeri olduğu ayrıntısını konuşalım canım,
hamileliğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah canıma.s.

kız hymaruy kız bu hatunlar sapıtmış eeeeeeee malum dokuz beklemekte delırttı ...........seksı dıyolar ya ..............sen ne haldesın bak onların derdınedelikafadulden............heeeee he valla esler dedığın gıbı karın buyududukce sevınıyo nasıl olsa onlar rahat...................hadsı masallah gobuşe içindekı bebışlere..........az kaldı kucagına gelecekler ınşşş gogsunden sutun gelmesıde normal artık...............temız tut............ıyı bak gobuse ................

delirmişler dimi muallim beni gaza getiriyorlar,sanki bilmiyorlar beni yaaakaydirigubbakcemile3
kendileri de görsünler o göbüşü de göriyim bakiyim neymiş seksiliklülülülülülükaydirigubbakcemile3
bu süt sızlayarak mı iniyor böyle,çok acıyor ama yaamafoldumben
hepimize maşallah canım,senin karnın büyüdü müüü,

buyudu ama cok degıl ................sanırım bu aydan sonra buyur ınşşşşşşşş..................sut varya cok dolmuştur goguslerın o yuzden sızlar agrır ............bebışler gelıp onlara yapışssa bısey kalmaz .........ama azcık da beklıcen annesı................artık ıkı tane sut tasıyo tabı normal ve akar.............ınş kolaylaştırsın rabbım.............

ah canıııım,yani sütüm var ondan öyle miii,
ama hiç büyümediler :kedi:
öyleyse çok iyii,emsinler de doysunlar yavrular ouuuyyy,sabırsızlanıyorum muallimim yaaopuyorumnanaktan
ben de göbek 20.haftadan sonra fark etmeye başlamıştı,normalde de o kadarlık hamile gibi göbeğim vardı yani,düşün,bi de seksülük diyor bu hanımlar:kedi:,
ama sende 3 kuzu var,şimdi şimdi belirginleşir artıkk..
sağlıkla inşallahh yaaaa...

teşekkür ederiz bebiş teyzesiii,
sizin paşalara da maşallahh

marryyy cnm sütün gelmesi süper bişii demek soğumdan sonra emincee kısçelerin gelecek sütün çok şükür .....şuan göğüslerin dolu ondan sızlıyııı kısçeler gelsinn sömürsün bakkk ne güselll olacakk

sakın sıkma elleemeeeee .........

tamam canım sıkmıyorum ellemiyorum,ama süt dolduğuna dair hiçbir büyüme,şişkinlik ibaresi yok ki,aynı duruyorlar,ona şaşıyorum:sm_confused:,
yoksa süt varsa,bu süt demekse yani ne alaaa..

tamam canım sıkmıyorum ellemiyorum,ama süt dolduğuna dair hiçbir büyüme,şişkinlik ibaresi yok ki,aynı duruyorlar,ona şaşıyorum:sm_confused:,
yoksa süt varsa,bu süt demekse yani ne alaaa..

cnm sütün geliyorkiii sızlıyorr bak doğurunca emzireceksin göğüsler dolunca emzirmezsenn
aynı sızlayacak merak etme bazılarının şişmezz

benim sütüm felan gelmedi zorla getirdiler ben sağdım sağdım geldiiii

ilk kırkımda sağmayınca sızlıyorduuu keşkeeeeeeeeee şimdide olsa sızlasaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…