İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

Hymarrycim maşallah canım göbüşüne. Kızçeler kocaman olmuş belli

Çok güzel yaa bizde o günleri görcez inşallah.

çok sağol canımmm,,
siz de göreceksiniz tabi sağlıkla inşalllahhhhhŞeniz
size de maşallah annesii

size de maşallah annesiii
canım büyüyceklerr,oynıycaklarrr,az kaldı,bak hamileliğini ilk paylaştığın zamanları hatırlıyorum,ne kadar ilerlediniz maşallah,
bak ben topiği ilk açtığımda daha yeni almıştık haberlerini yavrularımın,şimdi bezelyeler sona dayandılar maşallh,,
öyle hızla geçiyor zaman işte..

Son düzenleme:
sağol canım utandımm..:kedi:körler sağırlar birbirini ağırlarrr misali

canım maşallah bebişimeeee,
maşallah paşalarınaaa

Maşallah canım ya çok güzel görünüyorsun hamilelik çok yakışmış birde kızlar annelerini güzelliğini alır derler artık inanmıyorum ben buna.

:kedi: claire canım utandım yaaaw,ama sana gençllik fotolarımı göstersem gerçekten kızların güzelliğimi aldığını görürdün,ahhhh ah ben var yaaa,gençkeneeee.......... hihihihikaydirigubbakcemile3

wavymm teşekkürler teyzemizzzopuyorumnanaktan

hani göbiş möbiş yokmu kimseden yaaaa :sm_confused:

Kızlar bu topiği yeni gördüm ve baştan sona tüm fotolara baktım maşallah diyerek hepiniz çok tatlısınız hamilelik ne kadar güzel bişey olsa gerek içim gitti inanın... opuyorumnanaktan Ben de istiyorum ikiz üçüz Allah'ım inşallah bana da nasip eder...
Sizlerin de bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum Rabbimden... :1hug: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…