İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

alemsin valla,güldürdün beni..Allah da seni güldürsün..
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

anaaa senin iknci gebelikmi buu.
dördüz devam etseydn göbeğin nasıl olucaktı acabaa. devaasa bişey olurdu.
ben kendime diyorum üçüz devam etseydim nolurdum bebekler fırtlayıverirdi herhalde.
valla alemsinn..kaydirigubbakcemile2

kızım ya benuıımde buyuktıu ama böle degıldı ya hem benımde 3. hamılelığımdı..........neyse senın yapın bu demekkı........dur oğluma sorımm senı alayımm mı dıye.................delikafadulden.............ama onun var senı ıstemez............delikafadulden.......................cok gezme bu gobuşle...............ıyı dogumk:Saruboceq:ar olsss

kayraaaa.. canım arkadaşım allah yardımcın olsun gülüm yaaa. ben senin yerinde olsam şurdan şuraya kımıldayamazdım maşallahg sana ve göbişine.
bide bir soru redüksiyondan doalyı bu kadar büyük olabilir mi karnın.. çünkü dördüz gibi veya son haftalarda gibi karnın. kendine dikat et ve bence yat artık korktum kısss:kedi:

kayraaa kızzzz kocemannn göbüşün varr ne güsellllllllllll yaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrr maşallahhhhhhhhhh

çatlak patlak ne durumda kayracım?

Kayracım bu da benim 28.hft göbeğim..neredeyse aynı..üçüz taşıyordum ama seninki maşallah yani..hayırlı doğumlar olur inşallah..

Son düzenleme:
Kayracım maşallahh göbüşünee demekki içerdekiler iyii besleniyor kaydirigubbakcemile3

kayracım sen yukardan çekmişsin belkide ondna biraz büyük gözüküyo bide snein karnın sivri yayık değil yoksa bence çok büyük değil şeker çok güzel göbüşünnnnn

ayyy 41 kere maşallah..soluksuz baştan sonra baktım göbişlere..çok şirinsiniz...benim bebeğim olmuyor.fotolara bakınca moral buldum valla..keşke bende hamile olsam da öylece dursa göbeğim...

bende baştan sona kadar baktım göbüşlerinize

hepinize maşallah :)

bende 6+2 ikiz gebeyim. daha çok var göbüş çıkmasına çıkınca bende resimlerimi paylaşırım...

muhakkak koy burya resmini canım,hatırası oluyor sonra,
ben özlüyorum o günleri mesela aaaaahhh ahhmafoldumben.....

ayy yaaa çok guzel göbişleriniz kıslar yaaa maşşallaahhhh
koymayın yaa izlemesi çok guzel ama nazar değmesin
DUA EDıN KISLAR HEPıNıZ HAMıŞSıNıZ ALLAH BANADA NASıP ETSıN BU GÖBÜŞLERDEN :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…