evet canımcım korkuyorlar.... anam benimki kız göbeği değilki ikinciyi doğurcm ben e daha önceden azcık göbüşüm vardı.... hem sonra 3 ay dördüz taşıdım 3 aylıkken hamile kıyafeti giyiyordum ben..... 27 haftada aldığım kilo 14 ....... normal yaniiiii....... e bide 34 yaşındayım ben.... beğenmeyen küçcük oğluna almasun kııııııı
evet canımcım korkuyorlar.... anam benimki kız göbeği değilki ikinciyi doğurcm ben e daha önceden azcık göbüşüm vardı.... hem sonra 3 ay dördüz taşıdım 3 aylıkken hamile kıyafeti giyiyordum ben..... 27 haftada aldığım kilo 14 ....... normal yaniiiii....... e bide 34 yaşındayım ben.... beğenmeyen küçcük oğluna almasun kııııııı
çatlak patlak ne durumda kayracım?
ayyy 41 kere maşallah..soluksuz baştan sonra baktım göbişlere..çok şirinsiniz...benim bebeğim olmuyor.fotolara bakınca moral buldum valla..keşke bende hamile olsam da öylece dursa göbeğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?