rabbim gönlüne göre versin inşallah canım.......
sağol canm yaa.dua edrmisin benim için..ne de olsa annesin dualrın kabul olurda benim de bi tanecik olsun bi bebeğim olur..gözlerim yaşardı dua etsen de etmesen de allah razı olsun şimdiden..senağlamasenağlama
ayyy 41 kere maşallah..soluksuz baştan sonra baktım göbişlere..çok şirinsiniz...benim bebeğim olmuyor.fotolara bakınca moral buldum valla..keşke bende hamile olsam da öylece dursa göbeğim...
kayram çok düşmüş aşağı canım ya, Allah kolaylık versin , senin de kafalar aşağıda bi de aman aman Allah yardımcın olsun kuzum dikkat et kendine emi...
kız claire sen ne zaman doğurcan kıssss..... yarın değilmi.....
allah razı olsun arkadaşlar..siz dua edin nolur..ümidimi kesmiştm ama sizin fotoları görünce yine umutlandım..hepinize maşallah..allah hepinize yavrularınızla hayırlı bi hayat versin..senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Dr.a kalsa öyleydi ama pazarlık yaparak pazartesi gününe olcak doğum kayracım.
claireee canım sıra sana mı geldiidelikafaduldenallahım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin canım arkadaşım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm yaa senin neden bebeğin olmuyor yaa seni üzmezsem ......sölermisin ...
rabbimmm sana nasip etsin cnm yaaa
canım bi sebep yok yada bize söylenen öyle.keşke bi sebep olsaydı çaresine bakardık.her ay ama her ay bi umutla bekliyorum ama sonu hep aynı.yakında 2 sne olacak.ve ben gerçekten çok yorgunum nasıl anlatsam bilmiyorum böle dermanım yok.gözümde yaş kalmadı.takıntı oldu.psik destek almayı düşünüyorum artık.
eşime de sıkıntı oluyorum bu halimle.o da az bi zaman sonra patlayacak.çünkü bana dayanamıyo her ay aynı şeyler ..o da çok sıkıldı..kafamdan atayım diyorum;unuttum tamam diyorumgel gör son 3-4 gün tekrar başalıyo..sonrası malum..
allah yavrularınızı sizlere bağışlasın..maşallah allahın sevgili kullarıymışsınız..şu en güzel zamanlarında evlatlarınızın tadını çıkarın ..sizin yerinizde olmayı çok isterdim..dua edin bana..bebeğim olmuyo bari rabbim gönül ferahlığı versin..
canımmmm, seni çoook ama çok iianlıyorum.. buradaki herkessenin yaşadıklarını yaşadık emin ol canım, ben de5 yıllık evliyim.beim de olmuyordu sebep açıklanamayan infertilite, yani sorun yokkk.. kafayı yiyordum madem sorun yok neden ben? 3 aşılama denedik sonuç hüsran, 3 aşıdan sonra tıp fakultesnden rapor aldık ve tüp bebek denedik ve ilkinde tuttu, düşün 28 tane yumurtam olmuştu ve bunların 20 si döleendi 2 sini transfer ettiler; şimdi kuzularım 18 günlük, bunları yazarken ağlıyorum inan hala inanamyorum..dr.umn dediğine göre beynimin ürettiği strese bağlı bir hormon rahime gelen spermleri öldürüyormuş.. dilerseniz araştırabiliriz dediler amagerek görmedik, sanırım seninde öyle.. kafanan atmaya çalış diycem ama biliorum atılmıyor.. ben hamilesin dediklerinde kafamı kaldırıp gökyüzüne baktım, bulutlar hala beyazdı ağaçlar yeşil, sandım ki herşey değişecek sandımki bulutlar kırmızı olacak, meğer ne kadar çok hırpalamışım kendimi, Rabbimnasip etti işte.. tabi geceleri 3 te saatimi kurup Allah ım dsan ekmek ister gibi su ister gibi yalvarmalarımı hiç anlatmıyorum.. Allah ım sana da en kısa zamanda nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?