İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

hay allah iyiliğini versin,banada çok geliyodu ama değil diyosun ee sen tecrübelisin 1 çocuk doğurmuşsun ben anacığım anca tembelliğimden 33 yaşımda doğuracam:1hug:

cananımm sana göbişine ve bebişlere maşallah gülümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:kedi:utandımmmm mersi şekerrrr

ne güzel kızz maşallah nazar değmesin tütütütütüttü sadece göbüş valla hiç fazlalık yok

heheh evet şişmem olmadı o böbekten ibaretim ama hadi sizinkileride görelimmmmmnaniknaniknaniknanik

eneeeeem maşallah cananım göbeğe kııızzz,
zamanında olsun yavrun ama son haftalarda göbek her gün bir beden büyüyor vallaha eyvahedigeldismile

heee ondan uzaktan çektin dimi,
sıkıyosa yakından çıplak çek bakiiiyyiiimmm muahahhahaha:lepi:

bende cekip koyacam yaaaa......gerci karın zarımdan dolayı cok büyük olmazmış karnım dr um dedi ama....akşam eve gidince cekip koycam...

bende cekip koyacam yaaaa......gerci karın zarımdan dolayı cok büyük olmazmış karnım dr um dedi ama....akşam eve gidince cekip koycam...

bi sn. sen hamilemisin,bebeklerin doğmuş mu,anlayamadımmbilmiyorumkismile

Merhaba arkadaşlar bu göbüş resimlerimizi nasıl ekleyeceğiz ? Birileri bana yardımcı olabilirmi kaydirigubbakcemile

anammmm küççücük bir göbüşşş ne güzellll benim senin haftandayken daha çıkmamıştı ya ee biraz göbek olunca biraz geç çıkıyo göbekte hayırlı uğurlu olsun koca göbüşlü hallerinide görürüz işalllahhhh

bütün kızlar toplanmış toplanmış toplanmışşş muallimmm pamukk nasılsınızzzz bebeişleriniz nasılll
muallim ne zaman çıkıyolar küvözden kaç kilo oldularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…