İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

bu haftadan sonra koyucam daha gecen gün cektimdi ya biraz büyüsün hele benim yavrular zati sıcaktan helak oluyolar aksam üstü oynamaya baslıyo kuzular yazık yaaa

bu haftadan sonra koyucam daha gecen gün cektimdi ya biraz büyüsün hele benim yavrular zati sıcaktan helak oluyolar aksam üstü oynamaya baslıyo kuzular yazık yaaa

kaydirigubbakcemile3evettt yaaa,cidden acaba etkileniyorlar mıı,

oyyyy masallah yaaa kendimi zor tutuyom renkliye ama kararlıyım bu sefer benn

Canım biz de biraz lüks oldu açıkçası yani ayrıntılıyı yeni yaptırmıştık,o böyle renkli değildi,doktorumuza sorduk dedi nöbetimde gelinihastanede bakarız,işte onun nöbetçi olduğu hastanede gidip baktık.Ama keşke şöyle 30.haftada falan gitseymişiz o zaman çok daha net oluyor,yani çok istersen bile biraz daha bekle derim canım,bu haftalarda henüz deri altı cilt dokusu falan oluşmamış oluyor,daha net bir görüntü için en az 30 ol bence,ama çok güzel kızım demi teyzesii

etkilenmezlemi ben sabahları bekliyorum hep yatıyolar aksam üstü ılık dus alıp serin yere yatınca baslıyolar ee tabi bizim normal gebelerden farkımız bu iste 2 tane olunca kısa zamanda hareket yerleri darlasıyo bence buda etkliyo

ay kıyamam yaaa
bugün eşimle dışarı çıktık da,onun dışarıda biri işi vardı,bende arabada kaldım,beklerken sıcakta, o yavrularin ikisi birdenbir çoştular,bir tekme,bir kıyamet,ay dediö boğuluyorlar kesin,dedim eşimi arayıp koşşşşkafamçokkarıştı
Allah korusun birine bişey olsa ölsem affeedemem kendimi,
Allahım sağlıkla versin şu yavruları kucağımıza yaaa

Hymarrycim bebişinde çok şeker (maşallahhh) göbüşündeee valla elini görünce anlıyo insan göbüşünün büyüklüğünü maşallah canım ya nasıl büyümüş geçenkinden. demekki son zamanlarda daha hızlı büyüyolar.. sağlıkla gelsinler inşallah yavrularımız bide hiçte saklama şeyini sana öyle geliyor bence benimki daha büyüktür kesin

canımm Allah razı olsun,Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimiz için canımmopuyorumnanaktan
ellerm falan da dombili dombili şiştiler yaaaawkaydirigubbakcemile3
inan gerçekten gittikçe büyüyoruz,kıçım mıçım bahane tabi,anaları hep öyleydi de şimdi yavruların üzerine atıyor zaatikaydirigubbakcemile2
artık hareketleri de çok daha net hissedebiliyorum,çünkü onlar da büyüyüp kuvvetleniyorlar tabi,,
herşey bir sağlıkla gelişlerini düşünmeye değer..

vay anam...................ben ne olucammmmmmmmmmmmmmm acaba.................vınçle kaldırırlar heralde benı................

valla el muallim ben son 32 haftada şişmeye başladım oradada belli yüzümden ama oturur halimi görsen bir armut gibi göbüşş aşağa düştüğü için çok komik diye koymadım

haklısın sısecez napalım sonu guzel da razıyız.................sen armut olduysan ben ne olucam acep.................

18+6 Göbişimmm:))

Canııımm maşallah hiçbişeyin yokk,
eminmisin ikiz hamile olduğunadelikafadulden:roflol:
[/URL][/IMG]

32 haftalığım 9 gün sonra doğurdum zaten
Canım burda gayet iyi görünüyorsun bilmem,belki söylediğin gibi ayakta olmadığındandır.
Yaw 32 den sonra şiştim demişsin,biz ne yapıcaz her geçengün büyüyoruz yaa,bu deri ne kadar genişliyor yaa:1shok:
Seninkarnında kaldı mı o gevşeklik,yoksa toplanıyor mu zamanla yada ne bileyim sporla falan yaa
vay anam...................ben ne olucammmmmmmmmmmmmmm acaba.................vınçle kaldırırlar heralde benı................
kaydirigubbakcemile3 ben bu zamanlara kadar iyi geldim diyordum ama gittikçe genişliyorum bir de 32.haftadan sonra şiştim demiş,o zamana kadar ne olcaz ki,bir de ondan sonra şişicez anlayamadım yaa:sm_confused:

hymarry cnm şişme ödem olarak oldu ayaklarım bide biraz yüzüm şişti ben hiç tuzlu yemedim normal hayatımdada tuzu çok kullanmam ben zaten .....

32 haftamdı işte 33+2 de doğum oldu karnım aşağa düştü ve bacaklarım kapanmadı

karnıma gelince çatladı cnm ama zaten çatlamaya müsayit bir derim vardı çok su içtim kremler vs.fayda etmedi..gebelik alerjisi eklenince kaşınma ikikatına çıktı bende....neyse ikize göre iyi ama tek bebekli arkadaşlarında benden fazla çatlağı var
sarkma işine geline cnm doğumdan sonra sarkık bir karın oluyor hatta ayyy bölemi kalacam dedim iğrenc bir görüntü ama şimdilerde toplandı ama hala var zaten göbekliydim o göbek sarktığı için biçimsizlik oldu ...6 ay mekik ve ağır spor ve ev işi yok iç dikişlerimiz 6 ay içinde toparlanıyor çünki....
hala karnımın içi sızlıyor doktor zaten yeni toplamaya başlamış rahim dedi....1 senede toplanma olur diyolarrr

Hmmm anladım,ben de hemen kendimi spora atarım diyordum.O 6 ay içinde insanın kilosu oturmuyormu üzerine?Sonra atmak daha zor olmaz mı?Ya ben de kilolu hamile kaldım ama bir de düşük bir göbek,ne yapıcaz bilmiyorum:kedi:
Çatlak da gitmiyor demek,göbek toplansa çatlaklar kapanmaz mı diyorsun?
Benim de ayaklarım ellerim hep şişiyor,nerden baksan 23-24.haftadan beri şişiyor ellerim,yüzüm gözüm şişmedi ama o da olucak demek ki,olsun varsın,toparlancak olsam,yine mesele değil de işte,doğumdan sonraki süreci merak ediyorum açıkçası..
Sağol canım..

wavy cim maşallah çok tatlı görünüyorsun hiç fazlalığında yok bebeklerini kucağına alınca manken gibi olucan yine şanslısın canım :)

dirimkızı sende çok eşekr görünüyorsun bakalım biz nasıl olucaz son zamanlarımızda -tatlicadiarzu-

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bilmemki ne desem. serdar beye sor bakalım eminmiymiş:roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5 yerim seni ikiz kız annemm,kader arkadaşım,doktordaşımmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…