bu haftadan sonra koyucam daha gecen gün cektimdi ya biraz büyüsün hele benim yavrular zati sıcaktan helak oluyolar aksam üstü oynamaya baslıyo kuzular yazık yaaa
oyyyy masallah yaaa kendimi zor tutuyom renkliye ama kararlıyım bu sefer benn
Hymarrycim bebişinde çok şeker (maşallahhh) göbüşündeeevalla elini görünce anlıyo insan göbüşünün büyüklüğünü maşallah canım ya nasıl büyümüş geçenkinden. demekki son zamanlarda daha hızlı büyüyolar.. sağlıkla gelsinler inşallah yavrularımız bide hiçte saklama şeyini sana öyle geliyor bence benimki daha büyüktür kesin
Canııımm maşallah hiçbişeyin yokk,18+6 Göbişimmm:))
Canım burda gayet iyi görünüyorsun bilmem,belki söylediğin gibi ayakta olmadığındandır.[/URL][/IMG]
32 haftalığım 9 gün sonra doğurdum zaten
kaydirigubbakcemile3 ben bu zamanlara kadar iyi geldim diyordum ama gittikçe genişliyorum bir de 32.haftadan sonra şiştim demiş,o zamana kadar ne olcaz ki,bir de ondan sonra şişicez anlayamadım yaa:sm_confused:vay anam...................ben ne olucammmmmmmmmmmmmmm acaba.................vınçle kaldırırlar heralde benı................
hymarry cnm şişme ödem olarak oldu ayaklarım bide biraz yüzüm şişti ben hiç tuzlu yemedim normal hayatımdada tuzu çok kullanmam ben zaten .....
32 haftamdı işte 33+2 de doğum oldu karnım aşağa düştü ve bacaklarım kapanmadı
karnıma gelince çatladı cnm ama zaten çatlamaya müsayit bir derim vardı çok su içtim kremler vs.fayda etmedi..gebelik alerjisi eklenince kaşınma ikikatına çıktı bende....neyse ikize göre iyi ama tek bebekli arkadaşlarında benden fazla çatlağı var
sarkma işine geline cnm doğumdan sonra sarkık bir karın oluyor hatta ayyy bölemi kalacam dedim iğrenc bir görüntü ama şimdilerde toplandı ama hala var zaten göbekliydim o göbek sarktığı için biçimsizlik oldu ...6 ay mekik ve ağır spor ve ev işi yok iç dikişlerimiz 6 ay içinde toparlanıyor çünki....
hala karnımın içi sızlıyor doktor zaten yeni toplamaya başlamış rahim dedi....1 senede toplanma olur diyolarrr
Canııımm maşallah hiçbişeyin yokk,
eminmisin ikiz hamile olduğunadelikafadulden:roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bilmemki ne desem. serdar beye sor bakalım eminmiymiş:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?