İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

dalincim ilk 12 haftaya kadarkiler gaz da olabiliyor,
yani yalancı göbeeekkk aklinialirimsmile

merhaba kızlar ben burcu öğretmen.
bu da 18+1 lik göbüşimmm. Yorumlarınızı bekliyorum...

maşallahh burcucuuummmm,
20den sonra hızla büyümeye başlayacaksınız,
topiğe takılmaya devam:lepi:

hymarry kıs geçmişe şöyle bi baktım ayy ne günlermiş yaw... ahh ahhh kıslar değerini bilinnn.. heleki kış hamilesisiniz sıcak yok bunalmazsınızda ohh mis yan gel yat:))

geçmişe özlem muhabbeti yapınca kötü anne gibi bakıyorlar gibi geliyor artık,
bişey söylemiycem kimseye,
herkes yaşayıp görecek..

geçmişe özlem muhabbeti yapınca kötü anne gibi bakıyorlar gibi geliyor artık,
bişey söylemiycem kimseye,
herkes yaşayıp görecek..

AY KİM BİZE KÖTÜ ANNE DİYEBİLİR günde iki saat uykuyla dıuruyoruz ve bunun üzerine yavrular oyun istediklerinde sanki hiç yhorgun değilmiş gibi gecenin ikisi bil olsa oynuyoruz. bizer kötü anne diyen VALLA yamulur..alsanaalsanasmile
ama hamileik farklı bir tad farklı bir heycan yavruların tek sana ait olduğu ve kendine vakit ayırabilmenin verdiği farkli bir hazzı barındırıyordu..

kızlar benimde göbüşüm bu hafta belli oldu iyce...

yarın resim eklerim :)

wavymm,yani bir noktada geyiğe sarmanın bir anlamı yok diyorum,ama kötü oluyorum işte..
dediğim gibi herkes yaşayarak görecek..

beraber sabahı akşam ettik,hamileliğim çok güzel geçti,tekrar istiyorum inşallah..

anam anam kayracım maşallah sana ii dengede duruyosun valla kız öne çekmiyomu o göbüşün Allah sağsalim hayılı doğumlar nasip etsin canım ya çok zorlanıyosundur artıkk

duramıyrum zaten güzelim.... o öne çekiyo ben arkaya ...sırtım felaket ağrıyo...bacağımda aynı

zor valla ya ALlah hakkınızda hayırlısını versin inşallah ozaman umarım bebişler ii ce toparlamışlardırda yarın kucağına alırsın canım sen çıkta aradan sıra bize gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…