İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

maaşallah kayracım göbüşüne. Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

kayraaa kıssss şok oldum maşallah canım. allah yardımcın olsun güzelim valla benim bunun yarısı kadardı sanırsam ama ne yatabiliyordum ne kalkabiliyordum ... süppersün arkadaşım..kaydirigubbakcemile5

33. hafta resmin üzerine tıklarsanız orijinal boyutu çıkıyor...

waw waw harika anam allah kuvvet versin sana maşşallah .bende böyle olacam kesin şimdiden kocaman bir göbişim var allahım sağlıkla doğmalarını nasipetsin yarabbim .

maşallah deyin kıııııııııııııııııııııııııııııı he he
Kız maşallah ikiz mi yoksa üçüz mü bebişlerin bayağı büyük göbeğin
kac hafta kaldı doğuma??
ben de yaza gelin gidiyorum kızlar, çok istiyorum ikiz ya da üçüz bebeğim olsun
gelip sizin mesajları okuyorum belki benim de sizlerin kuzularınız gibi kuzularım olur
inşallahhhhhhhh

33. hafta resmin üzerine tıklarsanız orijinal boyutu çıkıyor...

KAYRA Allah yardımcın olsun canım...Benim de kocaman bir göbeğim vardı ama 37+1 de bile böyle değildim...ki çok ağırlaşmıştım,yürümem mümkün değildi..şikayetlerini okuduğumda bana benzetiyorum çok...Canım Rabbim kuvvet versin,sağlıkla kavuştursun yavrularına..

kayracım maşallahh maşallah göbüşeeee,,
bikaç hafta daha taşı kuzum sen bunları,Allah kuvvet versinn..

vee bu da benim 35+5 göbüşüm..nasıl gözüküyoruz kızlaaarrr??

maşallaaah barekallah................. yok kız o kadar da küçük değil................

bana da küçük gelmiyo vücuduma göre hatta kocaamaaannnn geliyo ama herkes ve dr da daha büyük oluyo normalde diyince şaştım kaldım valla..
ben normalde sıskayım ya ondan sanırım bu durum..

kayracım maaşallah göbüşüne..:CüvCüv:

Burçincimmm ben göremedimmmm :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…