İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

kayracığım cnm maşallah sana hakkını verdi kızların ama küçük dobişlerr

kayracım maşallah

bebişlerin artık bizi burdan çıkarın diyorlardır içerde :))

kayracım maaşallah göbüşede sanada hakkını verdin walla sağlıcakla gelsin artık kuzucukların

bua benim sımdıkı göbişimm..12+1

Anam şakamı bu ya.:1shok:
Kız dalin maşallah.allah kolaylık versin sana,benim 5.ayım bitti belkide bu kadar yok bile göbişim.Çok zorlanıyorum şimdiden.Allah kolaylık versin sana.

Anam şakamı bu ya.:1shok:
Kız dalin maşallah.allah kolaylık versin sana,benim 5.ayım bitti belkide bu kadar yok bile göbişim.Çok zorlanıyorum şimdiden.Allah kolaylık versin sana.

saol canım ya bende cok zorlanıorum sımdıden bnmkı cok huzlı buyuyo bende anlamadım bilmiyorumkismile 9 haftadan ıtıbaren basladı buyumeye

dalin bu neeeee :):):)

maşallaah ama çok büyük buuu, senin 38. haftanı düşünemedim bi an :)

boydan çekseydin, yüzünü de görseydik

dalin kuzm maşallah göbüşüne,bende bu ayda hiç yoktu göbüş falan çok geç çıktı benm,kaç kilo aldın sen peki,birden şişmiş olabilirsin benm arkadaşm da 3 aylık senin gibiydi ve 10 kilo almıştı

4.ayın içindeyız sadece 4 kılo almısım 58 ıle hamıle kaldım 62 kıloyum pek kıo almadım canım gobegımden baska yerde yok sıs zemuszemus

aaaaaa dalinbu neeeeee 41 kere maşaallah subhallah.başka yerde 12 haftalık falan deme nazar olur valla.kız ben 16 haftalık oldum benimki bunun yarısı kadar anca.ikiz olduğuna eminmisin.en az 4 tane varmış gibi :))) yada benimki mi çok kücükkk (((

saol canım yok kesın emınız ikizler ama haftaların gore buyukler masallahhh kuzualrıma bırde bnm keselerımın ıkısıde normalınden buyuk cok su ıctıgım ıcın haftasından buyuk dr suyu azalt dedı az ole deme dedım susuzduramam:lepi:ama keselerın buyuk cok sısersın tasıyamassın gobegını dedı sanırım keselerden kaynaklı bısıy bebekelrımden uzun uzunlar masallah babalrına cekcekelr:lepi:

canım bırde kısıden kısıye degısıor boyun uzunsa cok cıkmaz ama bnm gıbı 165 sen bole olrusun tıfılların cok cıkıor bırde bnm rahmım ters bılmıorum cok hızlı buyuyorumsempatiksalakcinni

canım 165 nerde ben nerde 157 boyunda minik bir insancığım ben.ilerde allah nasip ederse resmimi koyarım tıfıl nasıl oluyor görürsünüz :kedi: ama su herşeye fayda bence çokda azartlma çatlaklara bile iyi geliyomuş.

yok cok fazla azaltmıcam 1 bucuk lıtreden fazla ıcme dedı ama ben gunde 2 3 surahı dolusu ıcıorum rahatt kocma da osluo patlıcan yeter dıe napım sevıorum gunde 1 surahı bırde onun yarısını ıcıcem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…