bua benim sımdıkı göbişimm..12+1
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Anam şakamı bu ya.:1shok:
Kız dalin maşallah.allah kolaylık versin sana,benim 5.ayım bitti belkide bu kadar yok bile göbişim.Çok zorlanıyorum şimdiden.Allah kolaylık versin sana.
dalin kuzm maşallah göbüşüne,bende bu ayda hiç yoktu göbüş falan çok geç çıktı benm,kaç kilo aldın sen peki,birden şişmiş olabilirsin benm arkadaşm da 3 aylık senin gibiydi ve 10 kilo almıştı
aaaaaa dalinbu neeeeee 41 kere maşaallah subhallah.başka yerde 12 haftalık falan deme nazar olur valla.kız ben 16 haftalık oldum benimki bunun yarısı kadar anca.ikiz olduğuna eminmisin.en az 4 tane varmış gibi :))) yada benimki mi çok kücükkk(((
aaaaaa dalinbu neeeeee 41 kere maşaallah subhallah.başka yerde 12 haftalık falan deme nazar olur valla.kız ben 16 haftalık oldum benimki bunun yarısı kadar anca.ikiz olduğuna eminmisin.en az 4 tane varmış gibi :))) yada benimki mi çok kücükkk(((
canım bırde kısıden kısıye degısıor boyun uzunsa cok cıkmaz ama bnm gıbı 165 sen bole olrusun tıfılların cok cıkıor bırde bnm rahmım ters bılmıorum cok hızlı buyuyorumsempatiksalakcinni
canım 165 nerde ben nerde 157 boyunda minik bir insancığım ben.ilerde allah nasip ederse resmimi koyarım tıfıl nasıl oluyor görürsünüz :kedi: ama su herşeye fayda bence çokda azartlma çatlaklara bile iyi geliyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?