İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

Burcin maşallah canım ya. ya senin hiç popon yok,benim göbişle popoda çıkıyor hemen.

burçin canım maşallah sadece göbiş vsar doğumdan sonra seninde kilo suıkıntın olmayacak. süpersinn..

burçin harika bir göbüşün var cnmmm çokkk güselllsağlıcakla gelsinlerr
canımmmmm sağol kuzum inşallaahhhh.. olumunekankayizsmile
kayracım maaşallah göbüşüne..:CüvCüv:

Burçincimmm ben göremedimmmm :sm_confused:
var tatlım ben görüyorum ama..Allah Allaaaaahhh.. :uhm:
Burçin Maşallahın var canım
sağol canım benim..
Burcin maşallah canım ya. ya senin hiç popon yok,benim göbişle popoda çıkıyor hemen.
bu benim popişin büyümüş hali tatlım..aslın hiiiççç yoktu kaydirigubbakcemile3
ben göremiyorum uffffffffffff
tatlım sanırım bi ara bi sorun oldu..bak şimdi vaaarr.. :uhm:
burçin canım maşallah sadece göbiş vsar doğumdan sonra seninde kilo suıkıntın olmayacak. süpersinn..
ayy inşallah tatlım yaaa..bide de şu çatlakları halledebilsem süper olcak..bakalım bakalım neler bekliyo biziiii bayanssulusmile

hımm çatlaklar için bişey yapamazsın sanırım sadece sıkılşaştırıcılarla az görünür yapabilirsin. bende allaha şükür hiç çatlak olmadı..
aman boşver şeker o kadarcıkta olsun biz ikiz doğuruyoz yaw tek değilki formdayız buna şükretsinler...

wayy bee KAYRAcım , BURÇİNcim tü tü tü maşallah kızlar allah nazarlardan korusun ikinizde süpersiniz
çok çok kolay gelsin canlarım yükünüz ağır ama yavaş yavaş yolun sonuna geliyorsunuz. Ayy kuzular nasılda sıkış tepiştir şimdi orda aman yerim ben onları.

burçinim maşallah sana da kız,
ama karnın inmiş aşağı he,
Allaha emanet,zamanında gelsin yavrular..

Bu arada beni bu göbiş topiğinde bilirler,hiç sevmem çıtırları hıh :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

(
doğru, haklısın tabi ama araştırmalarım sürecek :))

burçin canım çok tatlısın maşallah sana

sağol kuzum..

teşekkür ederiz canımmm..

burçincim maaşallah göbüşün çok güzel görünüyo

sağolasın tatlımmm..

olsun biz seni çoookkkk seviyoruzzzzz...
bu arada evet indi karnım artık geliyolar teyzeeee, baksana 36. haftamız bitti şükür..bakalım doktor ne dicek bizee..

merhaba kızlar ben burcu öğretmen.
bu da 18+1 lik göbüşimmm. Yorumlarınızı bekliyorum...

Eklentiler

• $ss.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 52
merhaba kızlar ben burcu öğretmen.
bu da 18+1 lik göbüşimmm. Yorumlarınızı bekliyorum...

Merhaba canım.Senin resmini görünce kendi göbişimi görmüş gibi oldum.bende 17+1 im.aramızda 1 hafta var.Senin cinsiyetleri bellimi,benim gibi göbişin ve göğüslerin belli olmuş.benim biri erkek ama diğeri belli değil daha.

Doktorum daha tam net konuşmak olmaz, ancak 1 ay sonra dedi. Ama tahmininde seninki gibi 1 erkek 1 kız. (galiba) dedi.
Ayrıca ben minyon biriyim bu yüzden de korkuyorum göbüşten. Bebekleri nasıl taşırım diye kara kara düşünüyorum...

maşallah..
hiç korkma, ne kadar minyonsun bilmiyorum ama benim normal kilom 47,boyum da 1.65-1.67 gibi..çok şükür bu haftalara geldim..bebekler de maşallah iyi gidiyor..ama hep istirahat ettim..hamileliğimin çoğu yatakta geçti..işimi bıraktım, kendimi onlara adadım resmen..
ama bir kere bile hastanelik olmadan, bir kere bile üzülmeden, endişelenmeden geldik bu günlere..ilk haftalarda kendiliğinden patlayıp yok olan ve bu arada bi süre kanamaya neden olan 2 kisti saymazsak :)) bunun da bebeklerle hiç alakası olmadı zaten..
darısı başına..

Sakn korkma canım.bende minyonum taşırız allahın izniyle.Benimde daha 1 hafta önceki kontrolümde belli oldu.ama bu sefer gidince değişirmi bilmem.
Benim birine erkek dedi ama diğeri göstermedi.diğeride kızmı olacak içinemi doğdu acabaopuyorumnanaktan

Benimde ikisinede erkek demişlerdi 15+2 deydik biri %100 digeri %90.. Bugün kendi doktoruma gittik 16+5deyiz biri gene %100 erkek digerineyse %90 kız dedi Şok vaziyette evde döndük.. Birsonraki kontrol 6 hafta sonra bakalım degişecekmi ozamana kadar şaşırdım kaldım :) Hayırlısı bakalım.. Saglıklı sıhhatli olsunlarda başka bir şey istemem.. Değişebiliyor demekki arkadaşlar..

yaaaaaaaaaaaaa bende ıstıyorum yaaaaaaaa allahımm nolur banada ver..

hepınızede massallah kızlar harıka gozukuyorsunuz cok duygulandım resımlerı gorunce

Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım..............

yaaaaaaaaaaaaa bende ıstıyorum yaaaaaaaa allahımm nolur banada ver..

hepınızede massallah kızlar harıka gozukuyorsunuz cok duygulandım resımlerı gorunce

sağol canım Rabbim gönliüne göre versin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…