hituci benim sol taraftaki bebiş 14. haftada başlamıştı.. şuan cup cup döndüğünü bile hissediyorum.. sağ taraftaki daha uslu :) bu arada ben cinsiyetlerini öğrendim birinin.. sol taraftaki kıpırdak bebişim kızmış :) diğeri göstermedi.. sen öğrenmedin daha dimi?
hituci benim sol taraftaki bebiş 14. haftada başlamıştı.. şuan cup cup döndüğünü bile hissediyorum.. sağ taraftaki daha uslu :) bu arada ben cinsiyetlerini öğrendim birinin.. sol taraftaki kıpırdak bebişim kızmış :) diğeri göstermedi.. sen öğrenmedin daha dimi?
kız dalin senin yüzünden su içtikçe içesim geliyo noldu bana :)))))
ya fatoscum bısey dıcem sıze ınanmazsınız ben 11. haftadan berı hıssedıyorum bılıomusun hareketlerını ıcımde pıt pıt mınıcık balon patlaması gıbı hareketler oluor sua gunelrde donduklerını bıle hıssedıorum ama sadece bır bebegın sanırım ıkısı oynasa anlarım bırısını hıssedıorum buyuk olan bebeısımı sanırım garıp bı hıs dıorumda ınanmıorlar
ıc canım ıc sudan zarar gelmez adama hemserın oldugumdan kan ckeıor ıse bende samsunda dogdum buyudfum eskısehıre gelın geldım kaydirigubbakcemile5
hituci maşallah canım kızlarına :)
genetikte bi sorun çıkmadı dimi?
isim düşündünüz mü?
ben hiç bi ismi yakıştıramıyom kızıma :))) bu gidişle isim bulamıycam
senin göbeğini görmeyenlerdir inanmayanlar kaydirigubbakcemile3 şaka yapıyom ha :)
ben inanırım.. her insanın gebeliği farklı. ben diyorum arkadaş diyoki gazdır. neden önce o gazı hissedemiyoduk peki... bal gibide bebiş hareketi işte
bi belgesel izledim ben. national geografi (yanlış yazmış olabilirim)
orda diyoki kız bebekler erkek bebeklerden daha önce hareket etmeye kıpırdamaya başlar..
benimde sol tarafımdakinin kız olduğu içime doğmuştu.. yani o tez bende gerçek oldu :)
ozaman bnm ıkı bebısımde kız zemuszemus 11 ıncı haftada basladım hıssetmeye olnları sua daha fazla hıssedıorum kız larmı acaba bnmde ıcıme ıkı kız doguor
dalincim bende söylediğimde inanmadılar ama bende çok önceden hissettiğimi düşünüyorum.
rahim içinde hareket ettiklerini anlıyordum ben ama bana imkansız dediler bende bişe demedimbilmiyorumkismile
bende birçok yerde ve birçok kişiden kızların erken hissedildiğini duydum.olabilir dalincim.sende isim bakmaya başla...
ısımelr hazır eylulde yapıcam ıcın dogumu kızlarfımdan bırısı eylul dıgerı zeynep olcak
ogullarım olursa fatıh ve eren
bır kız bır erkek olursa eylul ve fatıh olucakalr teyzesı:icecream::icecream:
ay hepimizin kızı olcak ne güzel :))
benim sağ taraftaki erkek olabilir ama o pek kıpraşmıyo hayırlısı olsun..
kızlar isim düşündünüz mü merak ediyorum valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?