İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

benimkiler kız canım Allah nasip ederse.bizim bebeklere genetik tarama yapıldı eşimde kromozom bozukluğu olduğu için.o arada cinsiyetlerinede bakmışlar.ama ultrasonda göremedik daha.yarın gitcez bakalım ne olacak.inşallah iyilerdir...

ya fatoscum bısey dıcem sıze ınanmazsınız ben 11. haftadan berı hıssedıyorum bılıomusun hareketlerını ıcımde pıt pıt mınıcık balon patlaması gıbı hareketler oluor sua gunelrde donduklerını bıle hıssedıorum ama sadece bır bebegın sanırım ıkısı oynasa anlarım bırısını hıssedıorum buyuk olan bebeısımı sanırım garıp bı hıs dıorumda ınanmıorlar

hituci maşallah canım kızlarına :)

genetikte bi sorun çıkmadı dimi?

isim düşündünüz mü?

ben hiç bi ismi yakıştıramıyom kızıma :))) bu gidişle isim bulamıycam

senin göbeğini görmeyenlerdir inanmayanlar kaydirigubbakcemile3 şaka yapıyom ha :)

ben inanırım.. her insanın gebeliği farklı. ben diyorum arkadaş diyoki gazdır. neden önce o gazı hissedemiyoduk peki... bal gibide bebiş hareketi işte

ıc canım ıc sudan zarar gelmez adama hemserın oldugumdan kan ckeıor ıse bende samsunda dogdum buyudfum eskısehıre gelın geldım kaydirigubbakcemile5

ah ah yarama basma.bende gelin geldim buraya.aslen aksaraylıyım.senin ailen burdamı?

bi belgesel izledim ben. national geografi (yanlış yazmış olabilirim)

orda diyoki kız bebekler erkek bebeklerden daha önce hareket etmeye kıpırdamaya başlar..

benimde sol tarafımdakinin kız olduğu içime doğmuştu.. yani o tez bende gerçek oldu :)

hituci maşallah canım kızlarına :)

genetikte bi sorun çıkmadı dimi?

isim düşündünüz mü?

ben hiç bi ismi yakıştıramıyom kızıma :))) bu gidişle isim bulamıycam

genetikte kızlarımla ilgili bi sorun çıkmadı çok şükür.
isimlere ilk baktığımda bende yakıştıramıyordum ama şu günlerde beğendiğim iki isim var.

EBRAR ve BERRA hem isimler güzel hem anlamları hemde aynı harflerden oluşuyorlar.
babamız daha karar veremedi.değişebilir heran.senin beğendiğin isimler varsa yaz belki adaş olurlar:)

ewet bende gaz dır denmesıne vccok sınırlenıorum bazen gaz deıl gaz yok hıc bısey yok durduk yerde oturuoken pıtır pıtır bısıyler donuo ıcınde ılk baslardada hıserdık gaz olsa gaz oldugu zaman gaz sancısı oluor anlıoruz ama bu ole bısyekı oturken pıt pıt ıkı taraflı tekmecıkelr ıste opuyorumnanaktan

ozaman bnm ıkı bebısımde kız zemuszemus 11 ıncı haftada basladım hıssetmeye olnları sua daha fazla hıssedıorum kız larmı acaba bnmde ıcıme ıkı kız doguor

dalincim bende söylediğimde inanmadılar ama bende çok önceden hissettiğimi düşünüyorum.
rahim içinde hareket ettiklerini anlıyordum ben ama bana imkansız dediler bende bişe demedimbilmiyorumkismile

ozaman bnm ıkı bebısımde kız zemuszemus 11 ıncı haftada basladım hıssetmeye olnları sua daha fazla hıssedıorum kız larmı acaba bnmde ıcıme ıkı kız doguor

bende birçok yerde ve birçok kişiden kızların erken hissedildiğini duydum.olabilir dalincim.sende isim bakmaya başla...

dalincim bende söylediğimde inanmadılar ama bende çok önceden hissettiğimi düşünüyorum.
rahim içinde hareket ettiklerini anlıyordum ben ama bana imkansız dediler bende bişe demedimbilmiyorumkismile

canım ben aslen samsun luyum aılem orda yasıo ama yazları gelebılıorum memelektıme bu sene nasıl oclak bılmıorum koca gobısle gıdemem gıbıım kocamda ızın vermes zatenbayanssulusmilezemuszemus yok canım annesın hıssedersın bebekelrını cok guclu bır duygudur 11 haftaya kadar bısey hıssetmıordum ama bır aksam oturup tv ızlerken ılk bebek hareketımı hıssettım o an ıcıme dogdu ayy dıye bagırdıgımı bılıorum esıme soledıgımı askım bebekelrımızden bırı oynadı dedıgımde cok emındım anneyım hıssettımkaydirigubbakcemile3

bende birçok yerde ve birçok kişiden kızların erken hissedildiğini duydum.olabilir dalincim.sende isim bakmaya başla...

ısımelr hazır eylulde yapıcam ıcın dogumu kızlarfımdan bırısı eylul dıgerı zeynep olcak
ogullarım olursa fatıh ve eren
bır kız bır erkek olursa eylul ve fatıh olucakalr teyzesı:icecream::icecream:

ay hepimizin kızı olcak ne güzel :))

benim sağ taraftaki erkek olabilir ama o pek kıpraşmıyo hayırlısı olsun..

kızlar isim düşündünüz mü merak ediyorum valla...

aa benim kızımın birini adı da eylül olcak inş.diğeride iremm...Bu arada çok şirin göbüşün var dalincim

maşaallah canım negüzel isimlerde hazır.hayırlısıyla sağlıkla zamanıda gelsinler inşaallah.samsuna gelirsen beklerim inşaallah:)

ay hepimizin kızı olcak ne güzel :))

benim sağ taraftaki erkek olabilir ama o pek kıpraşmıyo hayırlısı olsun..

kızlar isim düşündünüz mü merak ediyorum valla...

bılmıorum ama cok erken hıssettım snaırım bırısı kız olucak dr dun bırısı ıcın erkek olabılır pıpı ye benzer bısey gordum ama gobek kordonunada benzıor dedı ama ben sag taraftakı bebegımı ılk hıssettım ve snaırımda onu hıssedıorum hep bılmıorum bazen donuor hareketın yerı degısıorsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…