İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

VİL,DALİN maşallah göbüşlere .bende bir ara koyacagım ama hem korkarsınız hemde ressim eklemeyi bilmiyorum kızlar.

güzelmiş isimleri..

bende kız olursa elif demiştim ama eşimin ailesinde çok fazla elif varmış meğerse.. vazgeçtim.

şimdide ipek düşünüyorum sizce güzel mi?

bence çok güzel zarif ve kibar bir isim benim kızımn 1 tanesi ipek olacak inşallah,ama ceren ve selin isminide çok severim,,

kızlarr 34+3 teki göbüşüm yani bugünkü :)

maşallah vilcğm kız ne güzel sadece göbüş,,,bende çekeyimde ekliym bari

vilcim maşaallah subhanallah çok iyi görünüyorsun sende hiç fazladan kilo yok galiba.kaç kilo ile başladın şuan kaç kilosun?nohut yutmuş solucan dedikleri bu olsa gerek.:)))

vil cim senin göbek haftana göre gayet küçük. tek gebelik gibi duruyo. maşallah. kaç kg aldın?

sanırım bazı arkadaşlar göremiyor,nedenini anlamadım..bebeklerim biri kız biri erkek.5 kilo aldım.karnıma bakmayan hamile olduğumu anlamıyor.top yutmuş gibi görünüyorum :))

gördüm şimdi

maşallah canım göbüşee

guclubacismile

liyadora cnm senin ilk bebekler değil galiba he,çizelgende adaya egeye kardeş yazmısn anlamadm ben ???

vilcim maşaallah subhanallah çok iyi görünüyorsun sende hiç fazladan kilo yok galiba.kaç kilo ile başladın şuan kaç kilosun?nohut yutmuş solucan dedikleri bu olsa gerek.:)))

vil cim senin göbek haftana göre gayet küçük. tek gebelik gibi duruyo. maşallah. kaç kg aldın?

14 kilo aldım baştan beri kızlar boyum uzun olduğundan fazla kilo almadım hamilelik önceside fazla kilom yoktu ..
liyadoracım maaşallah göbüşüne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…