- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
ısımelr hazır eylulde yapıcam ıcın dogumu kızlarfımdan bırısı eylul dıgerı zeynep olcak
ogullarım olursa fatıh ve eren
bır kız bır erkek olursa eylul ve fatıh olucakalr teyzesı:icecream::icecream:
aa benim kızımın birini adı da eylül olcak inş.diğeride iremm...Bu arada çok şirin göbüşün var dalincim
güzelmiş isimleri..
bende kız olursa elif demiştim ama eşimin ailesinde çok fazla elif varmış meğerse.. vazgeçtim.
şimdide ipek düşünüyorum sizce güzel mi?
güzelmiş isimleri..
bende kız olursa elif demiştim ama eşimin ailesinde çok fazla elif varmış meğerse.. vazgeçtim.
şimdide ipek düşünüyorum sizce güzel mi?
benimkilere yorum yapmadınız teyzeleri.kopyalıyorum tekrar
EBRAR ve BERRA hem isimler güzel hem anlamları hemde aynı harflerden oluşuyorlar.
babamız daha karar veremedi.değişebilir heran.:)
eşimde ebrarı beğendi,berrayı beğenmedi.hemşerisiniz nede olsakaydirigubbakcemile
isim tekliflerine açığım.gerçekten ebrarın yanına bşey bulabilirsek iyi olur.
bız samsunluyuk kızım ııden anlarıkzemuszemuskaydirigubbakcemile2 ebrarın yanına cemre guzel gıder irem gıder dilem arastırmak lazım ılk etapta bunlar geldı aklıma
tsk ederım cnaım kızım olcaksa eger senın kızınla ısım adası olcakalr zemuszemus allah bagıslasın san ave esıne ıns bebekelrını
zevklisin gerçekten teklif ettiğin isimer güzel. cemre ismini bi teklif edeyim hemşerine bakalım oda beğenecekmi?
bi tana tanıdığımız var oda dediki cemre koy..
eşime dedim cem ismini hiç sevmem ilk hecesi cem dedi...... ne desem beğenmiyokii.. iyi kendin bul o zaman diyorum bulamam diyo.. alsanaalsanasmile
kızlarr 34+3 teki göbüşüm yani bugünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?