İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

güzelmiş isimleri..

bende kız olursa elif demiştim ama eşimin ailesinde çok fazla elif varmış meğerse.. vazgeçtim.

şimdide ipek düşünüyorum sizce güzel mi?

güzelmiş isimleri..

bende kız olursa elif demiştim ama eşimin ailesinde çok fazla elif varmış meğerse.. vazgeçtim.

ıpek guzel ıım nero_ka nın kızlarının bırıde ıpek olucak ısmı ıı arastır netten bak daha guzel ısımelr var canım ben pek sevmıorum ıpek ısmını cok var herkeste ama sen bılırısn cnaım:1closedeyes:

güzelmiş isimleri..

ipek güzel bi isim bence.ama dalin gibi hazırlıklı olmak lazım.iki kız iki erkek isminin hazırda durması iyi bişey.valla çok zor oluyo karar vermek...
birde benim ikiside kız hangisine hangi ismi vercem nasıl karar verilirki???

bilmiyom kızlar ben isim bulamıycam galiba ((

neyse kura çekerim artık :))

benimkilere yorum yapmadınız teyzeleri.kopyalıyorum tekrar

EBRAR ve BERRA hem isimler güzel hem anlamları hemde aynı harflerden oluşuyorlar.
babamız daha karar veremedi.değişebilir heran.:)

ben sana buldugum gzuel ısımelrı solerım fatossss hanımcım ama dıgerı erkekse ona gore hazılrı ol mak lazım.
hıtucı sana gelınce kızların dogdugundda bak bır yuzlerıne ıcınden gene ıstedıgın ısmı ver baska turlu olmöaz cunku

benimkilere yorum yapmadınız teyzeleri.kopyalıyorum tekrar

EBRAR ve BERRA hem isimler güzel hem anlamları hemde aynı harflerden oluşuyorlar.
babamız daha karar veremedi.değişebilir heran.:)

ebrar ısmı guzel ama berra ısmını ben sevmıorum hıcc dost acı soler zemuszemus bence daha farklı ısımle bulalım sana

eşimde ebrarı beğendi,berrayı beğenmedi.hemşerisiniz nede olsakaydirigubbakcemile
isim tekliflerine açığım.gerçekten ebrarın yanına bşey bulabilirsek iyi olur.

eşimde ebrarı beğendi,berrayı beğenmedi.hemşerisiniz nede olsakaydirigubbakcemile
isim tekliflerine açığım.gerçekten ebrarın yanına bşey bulabilirsek iyi olur.

bız samsunluyuk kızım ııden anlarıkzemuszemuskaydirigubbakcemile2 ebrarın yanına cemre guzel gıder irem gıder dilem arastırmak lazım ılk etapta bunlar geldı aklıma

bız samsunluyuk kızım ııden anlarıkzemuszemuskaydirigubbakcemile2 ebrarın yanına cemre guzel gıder irem gıder dilem arastırmak lazım ılk etapta bunlar geldı aklıma

zevklisin gerçekten teklif ettiğin isimer güzel. cemre ismini bi teklif edeyim hemşerine bakalım oda beğenecekmi?

zevklisin gerçekten teklif ettiğin isimer güzel. cemre ismini bi teklif edeyim hemşerine bakalım oda beğenecekmi?

tamam canım sen danıs bakalım bı esıne bende eylul ve cemre arasındada kalmıstım bakalım hangımız once dogurursakı snırım sen opuyorumnanaktan

bi tana tanıdığımız var oda dediki cemre koy..

eşime dedim cem ismini hiç sevmem ilk hecesi cem dedi...... ne desem beğenmiyokii.. iyi kendin bul o zaman diyorum bulamam diyo.. alsanaalsanasmile

bi tana tanıdığımız var oda dediki cemre koy..

eşime dedim cem ismini hiç sevmem ilk hecesi cem dedi...... ne desem beğenmiyokii.. iyi kendin bul o zaman diyorum bulamam diyo.. alsanaalsanasmile

aman sneın adamda sacmalamıs hee cemre cok gzuel bır ısımbır kere cemre eylul burcak ısımlerıne bayılıyorum ben

sağol canım artık sabıırsızlanıyo benimkiler gelmek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…