İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

liyadora cnm senin ilk bebekler değil galiba he,çizelgende adaya egeye kardeş yazmısn anlamadm ben ???

Hepinize teşekkürler arkadaşlar :asigim:
Canım ben geçen sene de 2009 temmuz annesi adayıydım.bebeklerim yine ikizdi,bir kız bir erkekti,..kızım Ada,oğlum Ege..18 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmali nedeniyle zamansız doğum yaptım yaşayamadılar.meleklerim mezardalar şimdi.kardeşlerini sağlıkla kucaklamayı diliyorum Allahtan....:Saruboceq::Saruboceq:
3 haftadır hastanede yatıyorum gözetim amaçlı,doğuma dek burada kalıcam...

19+6 günlük göbeğim.az evvel çektim.malum hastanede olduğum için bu günlerdeki tek kıyafetim mavi pijamalarım..:kedi:

liyadora cnm karnın ne güzel hiç çatlamamışsın kızzzzzz maşallahhh maşallahhh

canım henüz çatlak yok ama ilerde ne olur bilemem tabi..

bende bahtsız bedivi olduğumdan ilk 3 ay gebelik alerjisi olduğumdan zaten alerjik bir yapım olduğundan çatı çatır kaşındım çatladım sonra 6 ayda nüksetti ve çatlamaya devam ettim karayolu gibi oldu karnım işteee

ama olsun kuzularımdan biri estetik uzmanı olur annesinin karnını düzeltir dimi amasempatiksalakcinni

inşaallah bu defa hayırlısıyla sağlıkla ve zamanında bebeklerine kavuşursun canım.rabbim yar ve yardımcın olsun.

cnm allah sabır versin afedersin hatırlatıp üzdüysem,rabbim bu yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşllah,,opuyorumnanaktan

maşallah ne güzel göbüüüşş,hasret kalmıştık vallahaaaopuyorumnanaktan
bu sefer kavuşacaksın inşallah inanıyorum canım..

buda benim göbüş amanın dün tartıldım tam 10 kilo almışımsempatiksalakcinni

Eklentiler

• $27+6.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 41
çok güzel göbüüüşşş,haftasına göre baya okkalı görünüyor maşallah,
Allah kolaylık versinn,
çünkü son haftalarda hızla devasa bir hal alıyor insan..

burda ne zaman bi göbüş görsem hemen kendi hamilelik fotolarımı gözden geçiriyorum..

nero cnm maşallahh çok güzelll bir göbüşşşş
hala imrenerek bakıyorum bu göbüşlere
sanki bacaklarını kapatamayarak oturan ben değil gibi hahaha :))

tşkr cnm....aslında bedenen kilo almadım ben çok o yüzden göbüş var sadece.

nero cnm maşallahh çok güzelll bir göbüşşşş
hala imrenerek bakıyorum bu göbüşlere
sanki bacaklarını kapatamayarak oturan ben değil gibi hahaha :))

sağol cnm,,,kız ben sürekli bacak bacak üstüne oturuyom böyle daha rahat oluyorum ama,,herhalde 2-3 hafta sonra oturamam gibi geliyor,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…