İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

ayyy bende özledim göbüşümüüüü ne güzelde vuruyolardı içeriden tık tık elleirmle seviyodum onları çok güzeldiii bi daha yapcam bebekkkk

benimde var benimdee 3. bebeği içerde unutmuşlaar

nero maşallah göbüşüne canıım

canannn sen pek çabuk istedin oh maşallah ben 2 aydan sonra istemeye başlamıştım :)

ben bile özledim hamileliğimi bee................... normal yolla olsa ben bir daha yaparım.......... nero cum bizim göbüşleri görmeye gerek yok... doğurunca sende de olcek nasılsa..... ben hala 5 aylık hamile gibiyim

ben bile özledim hamileliğimi bee................... normal yolla olsa ben bir daha yaparım.......... nero cum bizim göbüşleri görmeye gerek yok... doğurunca sende de olcek nasılsa..... ben hala 5 aylık hamile gibiyim

ay kuzm bende sana bunu soracaktım hani daha önceden doğum yaptın kaç ayda iniyor bu göbüşler allasen
opuyorumnanaktan

hepinizin adına çok sevindim aranızda hamile olan ve doğumu yakın olan varsa dua etsin nolur inş bu ay hamile kalmışımdırr

yavrukirpi göbüşün çook güzel maşaallah subhanallah.rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.

yavru kirpi göbüşüne maşallah canım

benim 11. haftada pek belli değildi

şimdi 21. haftaya başlıycaz bugün otururken çıplak gözle tekmesini gözlerimle gördüm hala onun şokundayım :))

bu arada ben 1 kg aldım daha.. süper dimi..

günaydın kızlarr :))

yorumlarınız beni korkuttu, çok mu büyüüükkkk ?

fatoş sana inanmıyorum yaaa, nasıl bir kilo alırsın, ilk aylarda kusup kilo mu verdin nassı oldu? ben daha şimdiden 3,5 4 kilo attım.

maşallah diyorum sana ... benim göbeğim şu an bu kadar. kimse inanamıyo benim 5.5aylık olduğuma. tabi ben başda 7 kilo verdim şuan daha verdiğim kilolaları aldım daha o kadar. hayırlı doğumların olsun inşallah....

bende 5 ıncı aya gırdım ve 10 a yakın kılo aşdımnasıl verıcem bu kıloları ben nasl nasıl nasıl mafoldumben 59 kg ıle hamıle kaldım suan 67 kıloyum ühühühü

yawrukırpıcım barsaklarında gaz varsa bır kısmı gobus bır kısmıda gaz gobusude olabılırr mı dıyorumda 11 haftaya gore buyuk geldı bana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…