- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Canım, fotoğraflarına göre yapı olarak biraz hafif kilolu bir hanıma benziyorsun.Kilosu olan hanımlar hamileliklerinde fazla almıyorlar zaten.Depoda olduğu için.Öyle diyor doktorlar.
evt canım öyleydim.. 64 le hamile kalmıştım. ama galiba 70 le tamamlıycam doğumu :)
ya nasıl oluyor ben inanamıyorum, benim sırf göğüslerim birer kilo almıştır walla kaydirigubbakcemile3
Sağlıkla gelsinler yeterki :1hug:
15+3 günlük bebişlerim 58 kg hamile kaldım şimdi 62 kg oldum ama göğüslerim aynı hala büyümediler
sizce gidişat normalmi?
3,5 yıldır kızlar bebek özlemi çeken biri olarak,içim yanarak baktım fotolarınıza...Ve hatta nazar değmekten korktum,kırkbirkere maaşallah hepinizin göbüşünede,bebişinede....
Rabbim hepinizin bebişlerini hayırlı,sağlıklı bi şekilde kucağınıza versin..
En kısa sürede benim gibi isteyenlere de nasip etsin,inşallah...boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
3,5 yıldır kızlar bebek özlemi çeken biri olarak,içim yanarak baktım fotolarınıza...Ve hatta nazar değmekten korktum,kırkbirkere maaşallah hepinizin göbüşünede,bebişinede....
Rabbim hepinizin bebişlerini hayırlı,sağlıklı bi şekilde kucağınıza versin..
En kısa sürede benim gibi isteyenlere de nasip etsin,inşallah...boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?