İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

Zayıflar hamileliklerinde daha fazla kilo alıyor,kilosu olanlar çok az kilo alıyorlar..Depoda olduğu içinmiş..

Canım, fotoğraflarına göre yapı olarak biraz hafif kilolu bir hanıma benziyorsun.Kilosu olan hanımlar hamileliklerinde fazla almıyorlar zaten.Depoda olduğu için.Öyle diyor doktorlar.

evt canım öyleydim.. 64 le hamile kalmıştım. ama galiba 70 le tamamlıycam doğumu :)

ya nasıl oluyor ben inanamıyorum, benim sırf göğüslerim birer kilo almıştır walla kaydirigubbakcemile3

benimkiler aynı duruyo.. sadece göbüş çıktı.. valla her hafta tartılıyorum canım. bu pzt tartıldım 65 kgydum.. bakalım haftaya alıcakmıyım..

ben 5 kg verdim ama ilk zamanlar ondan böyle oldu galiba... :kedi:

58 kılo ıle hamıle kaldım daş gibi hatundum sımdı gel dor 73 kıloluk balına oldum ama yawrularıma feda olsun hıcte takmıyorum kaydirigubbakcemile2

15+3 günlük bebişlerim 58 kg hamile kaldım şimdi 62 kg oldum ama göğüslerim aynı hala büyümediler
sizce gidişat normalmi?

15+3 günlük bebişlerim 58 kg hamile kaldım şimdi 62 kg oldum ama göğüslerim aynı hala büyümediler
sizce gidişat normalmi?

canım ultrasonda normalse herşey yolundadır tabii, ama benim göğüs bedenim 80B'den 85C'ye çıktı şimdiden, benimkiler biraz abarttı sanırım.

ben de göğüslerimde büyüme hissetmiyorum.8 kilo aldım şimdiye dek.o da hepsi göbekte..

yavrukirpi ne çabuk bukadar oldu kıs maşallah 20 haftalık gibi valla...bakim benim de böle olacak mı..benim bir de ikinci hamilelğim gerçi diğeri 6 ay sürdü yani 9 aylık karnım olmadı ama benim de altı aylıkken tek olduğu halde bayağı büyüktü....bir de body ile çeksene...tam belli olsun..sen hamiş elbisesi giymeye başlamışsın bile maşallah ben daha inandıramadım kendimi gerçi siz bizden 5 hafta büyüksünüz maşallah

3,5 yıldır kızlar bebek özlemi çeken biri olarak,içim yanarak baktım fotolarınıza...Ve hatta nazar değmekten korktum,kırkbirkere maaşallah hepinizin göbüşünede,bebişinede....
Rabbim hepinizin bebişlerini hayırlı,sağlıklı bi şekilde kucağınıza versin..
En kısa sürede benim gibi isteyenlere de nasip etsin,inşallah...boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Allah isteyen herkese versin inşallah dilerim en kısa zamanda senden de güzel haberler duyarız Allah büyüktür kalbine göre verir herşeyin hayırlısı olsun inşallah senin göbişinde olur bebişinde:Saruboceq:

Allah en kısa zamanda bebiş doldursun göbeğini inşallah..sağlısıyla :Saruboceq:

kirpicim maşallah benim 15 hafta bitiyor daha o kadar göbişim yok
allah nazarlardan korusun minişlerini yerim ben onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…