3,5 yıldır kızlar bebek özlemi çeken biri olarak,içim yanarak baktım fotolarınıza...Ve hatta nazar değmekten korktum,kırkbirkere maaşallah hepinizin göbüşünede,bebişinede....
Rabbim hepinizin bebişlerini hayırlı,sağlıklı bi şekilde kucağınıza versin..
En kısa sürede benim gibi isteyenlere de nasip etsin,inşallah...boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
ayşecim inşallah kucağınada alırsın maşallah bizde o günleri tez vakit görelim çok güzel gözüküyorlar
ayşesiiim maşallah top gibi sanki.
Ayşe maşallahhhhİnşallah 35. haftada ki resimlerini de görürüz..
Benim karnımda böyleydi. 33. haftadan sonra destekle kaldırıyorduk karnımı...:kedi:
Ben o zamanlar sadece göbeğim büyüyordu diye seviniyordum ama sadece göbeğim büyüdüğü için çatlaklarım belime kadar yayıldı.
Ayrıca göbek fıtığı oldum.
Çatım darmış ,kalçadan ,gögüslerden kollardan hiç kilo almamıştım.
şükür sağlıkla doğdular.
sonra zaten çatlaklardan kurtuldum.Göbek fıtığı için de ameliyat geçirdim.a.s
bunlarda benim 18+3 deki göbeklerim zemuszemus
Kız gibi geldiler bana :1rolleyes:
Çatladı mı göbeğin şimdiden gerçekten ? bilmiyorumkismile
ewet cnm yanalrım mor mor yollar acıldı karnımda alttan baladı yukarı dogru mor cızgıler cıkıosenağlama
nerden anladın kız oldugunu daha ogrenemedıkkı gostermıolar
Yayvan gibi geldi bana göbeğin tatlım..kız olunca genelde yayvan oluyor,erkek olunca sivri ya.. Göbeğine bişeyler sürmeyi ihmal etme :1hug:
suruorum surmezmıyım banamısın demedı genetk snaırım annemdede varmıs
baslarda sıvrı cıkmaya basladı son zamanlarda yayvanlastı senınkı cok sıvrı erkekmı yoksa
evet genetik diyorlar.benim annemde de olmamış ama bu ikiz gebelik hiç belli olmaz.cildim çok ince olduğu için bende de başlayabilir. her an ..benim biri erkek biri kız canım :asigim: :asigim:
amannınnn tadından yenemz onalr masallah kucgaınada alırsın ınssss
Amin inşallah hepimize nasib olsun sağlıkla hayırlısı ile..:Saruboceq:
Benim göğüslerde bir değişim yok.Büyüme falan da hissetmiyorum.Sadece göbeğim şiş o kadar..Belki doğumdan sonra değişir durum..:sm_confused:
Ama hem göbeğimde hem de göğüslerimde damarlar baya belirgin duruyor.Cildim çok ince olduğu için mi böyle bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?