İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

kkızlar benim biras kıyafetten dolayı büyük görünüyor, bir de benim 1 aylıkken bile vardı biras ilaçlardan sanırım. bir anda çıkmadı yani. ama iç haacmim de darmış demek.

nerocuumm asıl senden şöyle okkalı bir göbek bekliyoruzz :)

canım buradakilerin çoğu da çok zorlu yollardan geçerek, defalarca umutsuzluğa düşerek bu noktaya geldi. benim de umutsuzluğa düştüğüm çok oldu, ama bir anda değişiveriyor herşey. moralini yüksek tut, inşallah Allah enn kısa zamanda nasip etsin sana da :)

ayşecim inşallah kucağınada alırsın maşallah bizde o günleri tez vakit görelim çok güzel gözüküyorlar

Ayşe maşallahhhh ınşallah 35. haftada ki resimlerini de görürüz..

Benim karnımda böyleydi. 33. haftadan sonra destekle kaldırıyorduk karnımı...:kedi:

Ben o zamanlar sadece göbeğim büyüyordu diye seviniyordum ama sadece göbeğim büyüdüğü için çatlaklarım belime kadar yayıldı.
Ayrıca göbek fıtığı oldum.

Çatım darmış ,kalçadan ,gögüslerden kollardan hiç kilo almamıştım.

şükür sağlıkla doğdular.
sonra zaten çatlaklardan kurtuldum.Göbek fıtığı için de ameliyat geçirdim.a.s

aynen sadece göbeğim şiş benim de canım..çatlaklardan nasıl kurtuldun ? hamilelik sonrası çatlak kremleri işe yarıyor mu ? şimdilik çatlak yok ama cildim çok ince olduğu için olabilir bende de...

26. haftaya kadar tek bir çatlak yoktu.Hatta kimse inanamıyordu.
Ne olduysa ondan sonra oldu.

Yağlanıyordum ama işe yaramadı.

Doğumdan sonra çatlaklar ilk kahverengiyken ,çatlak kremleri kullanılırsa işe yarıyormuş.Ama çatşlaklar beyazladıktan sonra kalıcı oluyor maalesef.

Ama emzirdiğim için 10 ay hiç birşey kullanmadım.

Sonra karın germe ameliyatı + göbek fıtığı ameliyatı geçirdim.Kızlar karın kaslarımı esnetmişler.Karın kasları dikildi ameliyatta.mafoldumben

Şimdi çok az çatlaklı ve düz bir karnım var.:dance:

kızlar güzel sözleriniz için çok sağolun,Ayrıca o göbüşlerin, çatlakların tadını çıkarın hepimiz içinyerimseniben

ewet cnm yanalrım mor mor yollar acıldı karnımda alttan baladı yukarı dogru mor cızgıler cıkıosenağlama
nerden anladın kız oldugunu daha ogrenemedıkkı gostermıolar

Yayvan gibi geldi bana göbeğin tatlım..kız olunca genelde yayvan oluyor,erkek olunca sivri ya.. Göbeğine bişeyler sürmeyi ihmal etme :1hug:

Yayvan gibi geldi bana göbeğin tatlım..kız olunca genelde yayvan oluyor,erkek olunca sivri ya.. Göbeğine bişeyler sürmeyi ihmal etme :1hug:

suruorum surmezmıyım banamısın demedı genetk snaırım annemdede varmıs
baslarda sıvrı cıkmaya basladı son zamanlarda yayvanlastı senınkı cok sıvrı erkekmı yoksa

suruorum surmezmıyım banamısın demedı genetk snaırım annemdede varmıs
baslarda sıvrı cıkmaya basladı son zamanlarda yayvanlastı senınkı cok sıvrı erkekmı yoksa

evet genetik diyorlar.benim annemde de olmamış ama bu ikiz gebelik hiç belli olmaz.cildim çok ince olduğu için bende de başlayabilir. her an ..benim biri erkek biri kız canım :asigim: :asigim:

maşallah dalincim aynen bende katılıyorum ayşeye benim göbeğim gibi aynı yayık duruyo....
ama şükür ben göbekden çatlamadım daha. ama gelin görün göğüsler mahvoldu.....feda olsun kuzulara napalım olcak o kadar....

amannınnn tadından yenemz onalr masallah kucgaınada alırsın ınssss

Amin inşallah hepimize nasib olsun sağlıkla hayırlısı ile..:Saruboceq:

Benim göğüslerde bir değişim yok.Büyüme falan da hissetmiyorum.Sadece göbeğim şiş o kadar..Belki doğumdan sonra değişir durum..:sm_confused:

Ama hem göbeğimde hem de göğüslerimde damarlar baya belirgin duruyor.Cildim çok ince olduğu için mi böyle bilemiyorum..

benim göğüsler evrim değiştirdi resmen uçları büyüdü karardı....damarlarım şiştii... kıpkırmızı çatlaklarım oldu... ama benim önceden çok küçükolduğu için normal yani bu durum bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…